Práce v Mekáči

Anonymní
11.12.17 18:19

Prace v mekaci

Ahoj, delal tu nekdo v mekaci? je to slozite? hodne lidi me od toho odrazuje, mam strach z prace s pokladnou, jidlo mi pripravovat nevadi.Jde se tak domluvit? Nebo musim delat vse?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33510
11.12.17 18:59

Osobní zkušenost nemám ale dcery kamarádka tam chodí na brigádu a je moc spokojená, jak s penězi, tak i s prací. Na pokladně nedělá, jen chystá objednávky. Takž asi to domluvit jde. Zkus se tam zeptat, za to nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
11.12.17 19:24

Já tam kdysi pracoval a složité to není. Na vše jsou postupy. Kasa je jednoduchá, rychle se v ní zorientuješ. Mně se tam kdysi celkem líbilo :) nejsložitější je asi drive, když je málo zaměstnanců a musíš objednávat, platit a chystat si objednávku pro auta, která musí byt vydána tuším do 1 minuty. Ale třeba už je to tam dnes jinak. Ale nebala bych se toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
11.12.17 19:41

Dělala jsem, ale už před x lety. Na vše jsou postupy, není to nijak těžké, pokladna je snadná. Vydržela jsem ale jen měsíc. Měla jsem popálená předloktí od grilu, věčně mi smrděli prsty od kysané okurky a syrové cibule, na záchod jsem se musela doprošovat, přetažení polední pauzy o pět minut znamenalo jít na kobereček. Pak už se mi zvedal žaludek jen když jsem cítila ten typický pach v mekáči.
Jo a musela jsem dělat vše, od mytí záchodů, třídění odpadů, vytírání podlahy, příprava objednávek všech druhů nabízených jídel, práce na pokladně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat