Brigáda v Albertu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brigáda v Albertu
Ahoj, pracoval někdo z vás jako brigádnice v Albertu v pekárně? Jaké to tam je? Zajímaly by mě vaše zkušenosti jak pozitivní tak i negativní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já tam pracovala pět let při VŠ a nemůžu si stěžovat. Práce je to těžká, ale když je dobrý tým, tak to funguje hezky a je tam i sranda. Takže - pokud tam bude dobrá skvadra lidí, tak bych se toho nebála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sashie píše:
Já tam pracovala pět let při VŠ a nemůžu si stěžovat. Práce je to těžká, ale když je dobrý tým, tak to funguje hezky a je tam i sranda. Takže - pokud tam bude dobrá skvadra lidí, tak bych se toho nebála.
Já tam taky budu pracovat při VŠ, takže hledám různé informace. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Létavice1992 Taky hodně záleží na tom, kdo má tenhle úsek na starosti. Mně např. vyšla vedoucí vstříc a nakonec jsem běžně odchodila pomalu plný úvazek. Aspoň jsem měla nárok na dovolenou a stravenky=)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Létavice1992 píše:
Ahoj, pracoval někdo z vás jako brigádnice v Albertu v pekárně? Jaké to tam je? Zajímaly by mě vaše zkušenosti jak pozitivní tak i negativní.
V Albertu jsem byla na brigádě při studiu ne v pekárně ale v zelenine aspoň podle smlouvy…litala jsem nakonec vsude i za pokladnu jsem chodila. Penize hezké bylo to fajn až na to že jsem nedělala to co jsem měla jen
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V Albertu jsem byla na brigádě při studiu ne v pekárně ale v zelenine aspoň podle smlouvy…litala jsem nakonec vsude i za pokladnu jsem chodila. Penize hezké bylo to fajn až na to že jsem nedělala to co jsem měla jen…záleží na prodejně …
- Citovat
- Upravit