Práce v Německu - kde jste našli?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Manžel nedávno nastoupil přes portál https://www.arbee.eu/…ecku-svarec/
přinese tak 3000 Euro ale někdy nepřijede ani na víkend. Plánuje tam vydržet do Vánoc a pak se zas vrátit do ČR. Nejsem z toho úplně nadšená ale za ty peníze to asi stojí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na jakou práci se cítíte. My jsme si s přítelem udělali řidičák na kamion a jezdíme. Kamiony jsou v Německu, ale firma má i českou pobočku. Jezdí tu manželé jak mladí, tak starší, tak řekla bych věkově i tací, do kterých bych to v životě nerekla. Jinak žijeme také normálně v Čechách. Máme pohodu, klid, podíváme do různých států i k moři ( vykoupeme ) a na místa, která by jsme jinak v životě nenavštívili. Doma nás nic nedrží a poznávat svět nás moc baví
- Citovat
- Upravit
@Jarkaa122 píše:
Manžel nedávno nastoupil přes portál https://www.arbee.eu/…ecku-svarec/
přinese tak 3000 Euro ale někdy nepřijede ani na víkend. Plánuje tam vydržet do Vánoc a pak se zas vrátit do ČR. Nejsem z toho úplně nadšená ale za ty peníze to asi stojí.
3k € jako svářeč domů opravdu nepřinese.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
3k € jako svářeč domů opravdu nepřinese.
Proc ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dovolena v de
Dobrý den mám na vás dotaz, nevíte někdo jak to udělat v nemecku s dovolenou v dubnu mě agentura předala do jiné práce hlásila sem ji hned na začátku a v práci mi to nebyli schopni potvrdit. Jenže já ji v tom srpnu potřebuji a šéf mi oznámil že tam mají plno ale agentura mi ji nedá když mi ji zaměstnavatel neschválila a to mám plné Zeit konto a i dovcu co mám dělat jedna se mi o malého potřebuji být s ním doma než si někoho platit za nějakou sumu zas to takhle nevynasi a malej se na mě těší co mám udělat prosím poraďte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seichterova zeptej se na facebooku ve skupine Cesi a Slovaci v Nemecku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit