Práce v Pařížské ulici

Anonymní
6.5.21 18:46

Práce v Pařížské ulici

Máte někdo zkušenosti? Přece jen ta klientela je asi jiná než v Pepcu, ale zda horší/lepší? Budu ráda za reálné zkušenosti :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14614
6.5.21 19:36

Bez bezvadné ruštiny a angličtiny si tam asi ani neškrtneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.21 20:02

Hopsat kolem ruských zbohatlíků a jiných snobů? Díky, to bych šla radši do toho Pepca. Nebo kamkoli jinam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.21 20:31
@Semtex píše:
Bez bezvadné ruštiny a angličtiny si tam asi ani neškrtneš.

počkat, to jako vážně? angličtina je samozřejmost, ale to musíš umět i rusky? tak to berou jen ruské obyvatelky, ne?

• Citovat
  • Upravit
1869
6.5.21 20:36

Bez ruštiny to nepůjde, myslím. I když poslední cca dva tři roky před krizí se zvýšil počet zakazníků z asijských zemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.21 20:40

Tak to mám asi smolíka, protože rusky opravdu neumím…

• Citovat
  • Upravit
3023
7.5.21 08:18

Tak rozhodne jsou na to kritéria a pokud nekoho shánějí, tak uz bys vedela, co musis umet a jak musis vypadat. Ty holky si nedojdou ani na obed. Je to drina. A nevim jestli za hodne penez. Kdyz jdu kolem, jsou nadherne, upravene, asi nemuzou byt ani blbe. Musi byt příjemné a maji podpatky. Tak si to Uzij. Nesla bych tam :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
7.5.21 08:23
@Anonymní píše:
Tak to mám asi smolíka, protože rusky opravdu neumím…

No, bohatých rusáků sem jezdilo hodně, jenže pokud neumíš rusky, tak se s tebou vůbec bavit nebudou. U nás v obchodě bylo běžné, že pokud je oslovíš „dobrý den“, ani neodpoví a ani se na tebe nepodívají, prostě ignor. Nebyla jsem až v tak drahém, jako jsou na pařížské, ale byl to takový ten dražší střed. Vždy jsme měli v prodejně někoho, kdo rusky uměl, a od těch se nechali obsloužit :lol: ne že by mi to vadilo, naopak neumět rusky je někdy výhoda :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.21 10:56
@Semtex píše:
No, bohatých rusáků sem jezdilo hodně, jenže pokud neumíš rusky, tak se s tebou vůbec bavit nebudou. U nás v obchodě bylo běžné, že pokud je oslovíš „dobrý den“, ani neodpoví a ani se na tebe nepodívají, prostě ignor. Nebyla jsem až v tak drahém, jako jsou na pařížské, ale byl to takový ten dražší střed. Vždy jsme měli v prodejně někoho, kdo rusky uměl, a od těch se nechali obsloužit :lol: ne že by mi to vadilo, naopak neumět rusky je někdy výhoda :mrgreen: :P

ach jo, to je děs :mrgreen: :roll: ale člověk s tím asi tak nějak musí počítat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.21 23:20
@Anonymní píše:
Máte někdo zkušenosti? Přece jen ta klientela je asi jiná než v Pepcu, ale zda horší/lepší? Budu ráda za reálné zkušenosti :)

Prosím anonym. Proč tam chceš? Jaká je tvoje hlavní motivace práce tam? Rozhodně není potřeba umět rusky. Nakupují tam převážně asiati. Takže angličtina plynule plus další jazyk. Práce je náročná (psychicky), ale velmi dobře placená. A požadavky jsou na vzhled, vystupování, všeobecné znalosti, znalosti etiky apod.

• Citovat
  • Upravit
21857
9.5.21 00:40

Opravdu jsou tam jiné požadavky, než na prodavačku do Pepca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat