Práce v Rakousku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kopretinka336 píše:
ahojte prosim vas nevite nekdo o praci v rakousku poblis hranic auto mame s pritelem vlastni .prosim o radu dekuji
O praci nevim, ale auto mejte radsi nevlastni
Dovedela jsem se, ze pokud sem jezdi nekdo za praci autem, nestaci mu cesky pojisteni, musi mit i rakousky. Tak si to radsi zjisti, ja byla dost prekvapena. Lidi to resi tak, ze maji auto pujceny a to se doklada zas potvrzenim.
Aspon tak mi bylo receno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, muž chce jít pracovat do Rakouska, je vyučený zámečník, ale manuálně zvládne snad vše. Tady staví regály a bere 12.000Kč, což je docela mazec… ![]()
- Citovat
- Upravit
@jullls píše:
Ahoj holky, muž chce jít pracovat do Rakouska, je vyučený zámečník, ale manuálně zvládne snad vše. Tady staví regály a bere 12.000Kč, což je docela mazec…
A ptas se presne na co? Jestli nevime o nejake praci?? Jak je na tom z nemcinou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kar-maa píše:
A ptas se presne na co? Jestli nevime o nejake praci?? Jak je na tom z nemcinou?
Naučím ho co bude potřeba… ![]()
- Citovat
- Upravit
@jullls píše:
Naučím ho co bude potřeba…
Tak jestli umis nemecky, tak ho uc. Protoze nejjednodussi je, kdyz si najde praci na rakouskych strankach sam, co by mu vyhovovalo, treba nejaky ten ridic, ti tu vydelavaji celkem dobre, a pak odpovi na inzerat. Hodne tady daji na vzdelani a vyuceni v oboru a podle toho jsou placeni, ale zamecnik si tu moc nevydela. jako pomocna sila toho taky moc nedostane, takze doporucuju se divat na ty ridice. Ale to musi byt schopny se domluvit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dřevostavby
Ahojte. Neznáte někdo nějakého českého zaměstnavatele v Rakousku, který dělá dřevostavby? Prosím o kontakt. Díky ![]()
- Citovat
- Upravit
Je to uplně jinak, pokud někdo jezdí do rakouska za prací, může mít auto, kde neplatí v rakousku pojištění. Ale pokud je v rakousku nahlášen, bydlí zde, má tzv.„meldezetl“ a chytí ho policie, řeknou mu že tady má platit daně. a je jim jedno jesli je auto napsaný na souseda, babičku nebo vnučku. pokud po lhůtě kterou vám oni stanoví nebudete mít potvrzení od finančáku, že platíte pokuta až 5000. jinak snažit se přihlásit k placení té daně není nic jednoduchého. my jsme si raději koupili starší auto v rakousku na rak. značkách.
- Citovat
- Upravit
Tak at jde
že přejem hodně štěstí a ať se mu ojra hrnou a nemusí stavět regály za tu almužnu, když zmákne skoro vše, frajer ![]()
- Citovat
- Upravit
Rakousko Nemecko
Ahoj vsem kdyby jste vedeli o nejake praci v rakousku nebo nemecku beru vse ja delaljak v DE, tak i AT auto mam beru diky Rob
- Citovat
- Upravit
odpověď
Pokud bude nemocný tak ho prostě propstí. Museli by za něho platit a to se jim nelíbí
- Citovat
- Upravit
Ahojky prosím Vás nevíte někdo jak je to v Rakousku, kdybych tam šla pracovat, kolik bych musela mít odpracováno tam abych měla nárok jít tam na mateřskou a zda by mi jí platily tam? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pokud někdo pracoval půl roku v Rakousku a půl tady v ČR, přiznání k dani z příjmů v ČR podává jen za toho půl roku tady? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce v rakousku
Dobrý den,
je mi 20 let mám 2 roky praxe ve strojírenském oboru. Pracuju jako CNC operátor. Nějaké základy němčiny mám, ale není to nic světoborného. Nevíte někdo prosím o nějaké práci v tomto oboru?
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obecne se da rict, ze v Rakousku se prace da najit snadno. Jsou tu profese, ktere rakusacky/ci delat nechteji. Ziju a pracuji v Linzi od roku 2002, od te doby se tu hodne zmenilo. Jsou tu profese, kde vas vezmou okamzite, pokud neco umite. Jinak inzeraty na praci jsou vsude, noviny, inzeraty na netu, agentury. Jednani je tu OK
pokud se nebojite novych veci, tak to zkuste, zivot tu je lepsi nez v CZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit