Práce v Rossmann drogerii
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v Rossmann drogerii
Máte někdo aktuální zkušenosti s prací v obchodech Rossmann? Plat, přístup…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V Rossmennu práce na 40h úvazek je plat dost malý 12 900,– základ a plus bonus 10% za prodejnu, 25% příplatek za víkendy, svátek by měl být 100%. Málo peňez za hodně práce, kterou musíš stihnout ve dvou lidech za směnu
.Chlapy by za to ani nevstali
a proto tam dělají pouze ženy. Je tam dřina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji v drogerii Rossmann v Praze, základní plat mám 24 000 Kč a firma mi platí všechny příplatky za přesčasy, víkendy a svátky. A je tam fajn kolektiv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce Rossmann drogerie
Z pohledu bývalého zaměstnance, nejhorší pracovní zkušenost.
V první řadě bych zmínila kolektiv. Kolegyně se mezi sebou pomlouvají, a nejen mezi sebou, ale i svoji manažerku. Paní vedoucí, naprosto otřesná. Tahá do práce svoje problémy z osobního života a podle mě, takový člověk, který přichází do práce a už je vyloženě naštvaný na celý svět nemá na pozici vedoucího co dělat. Člověk, který Vám po Vámi podané výpovědi potvrdí, že byl na Vás celou dobu vysazen, mě pouze utvrzuje v tom, že nemá na této pozici vážně co dělat. Dále reklamky. Jednou za 2 týdny. U nás probíhaly tak, že kolektiv seděl v kanceláři na zadku, a jeden člověk aby chystal stojany, obsluhoval na pokladně, radil zákazníkům, no nejlépe aby dělal vše. Přičemž potom si samozřejmě zákazníci stěžovali, že na obchodě není nikdo, krom prodavačky u kasy. Navíc reklamky absolutně neprobíhaly, tak jak by probíhat měly, stojany se chystaly už od rána, hned po otevření obchodu, akční čela a čelo Rossmanék ani nemluvím. Ty se měly chystat až po zavíračce, ale u nás tomu tak bohužel nebylo.
A to především kvůli toho, že se nestíhalo a nestíhalo se kvůli toho, že se nepracovalo, tak jak se mělo. Z toho plynulo, že na Vás vedoucí neustále naléhala, honila Vás, ale tomuto všemu by se dalo předejít a vše by se dalo stihnout, ale jen za předpokladu že by pracovali všichni a ne pouze jeden max. 2 lidi a práce by byla rozdělena.
Dále: Vedoucí neustále seděla u kamer a pozorovala jak chystám stojany, místo aby například roznášela cenovky nebo dělala něco užitečnějšího
nebo v jiném případě koukala na kamery a nejspíš vyhlížela zloděje - místo aby nadřízený najal pořádného hlídače, nebo udělal jiné užitečné opatření, tak nejen, že jste byli teda na pokladně, vybalovali zboží, radili zákazníkům, popřípadě chystali reklamku, museli jste i hlídat obchod, protože Váš hlídač byl starý pán, který pomalu neuhlídal ani sám sebe natož Vás nebo zboží
V horším případě, pokud se něco ukradlo, byli jste VY napomínáni, jako kdyby to snad byla náplň Vaší práce, ještě hlídat zloděje:D od toho má být hlídač, ne vy. A tím se dostávám k další důležité věci a to té, že Rossmann, jakožto společnost 21. století je stále rasistickou společností a diskriminuje některé občany. K tomu se už radši nevyjadřuji.
Dále: benefity, skoro žádné
příspěvek na obuv - žádná
dress code - jako hráči fotbalového týmu, otřesné
mzda - za to vše, byl čekala mnohem lepší ohodnocení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terez1622 dobrý den, muzu se prosim zeptat kde na prodejně jste pracovala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tam nepracuji, ale chodim tam nakupovat. Prodavacky jsou mile, akorat se to tam dost strida. A jedna mi rikala, ze nemuze ani na zachod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit