Práce v SEOlight s.r.o.?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v SEOlight s.r.o.?
Zdravím mamči
máte některá zkušenost s prací u společnosti SEOlight s. r.o.? hlavně co se týče práce copywritera. Přemýšlím o nabídce ale firmu neznám..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky
já u nich pracovala a teď u nich začínám znovu pracovat…firma je to v pohodě… vyplácí tak jako má teda vyplácela když jsem u nich pracovala dříve teď nevím protože jsem u nich znovu začala pracovat tenhle týden a ty budeš dělat PR články nebo obsahové články (
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sindy1996 píše:
Ahojkyjá u nich pracovala a teď u nich začínám znovu pracovat…firma je to v pohodě… vyplácí tak jako má teda vyplácela když jsem u nich pracovala dříve teď nevím protože jsem u nich znovu začala pracovat tenhle týden a ty budeš dělat PR články nebo obsahové články (
ahojky
abych pravdu rekla, tak vubec netuším
koukala jsem zatím jen na inzerát nabídky práce a měla bych o ni zájem ale nejsem si uplně jistá o co jde.. a ty děláš co, jestli se muzu zeptat?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Želvuška Eluška
Já píšu pr články i obsahové
ze systému si vyberu téma a na to téma musím napsat 10 krátkých pr článků .. to je něco jako recenze,poutavý článek … Za celý ten projekt mam 100 hrubého 85 čistého..asi zhruba a u obsahových je to tak že si vybereš téma a mas tam třeba 1× móda a tak musíš napsat 1 článek který jakkoliv bude padat do kategorie móda nebo třeba 3× finance tak má autor za úkol napsat 3 články, které budou jakýmkoliv způsobem spadat do této kategorie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to je super, to by mě hodně bavilo
moc děkuju za informace
bohuzel to vypadá, ze místo uz mají obsazené
tak uvidím, bud jim zkusím napsat jen tak bez inzerátu, ze mám zájem anebo se budu muset poohlídnout jinde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sindy1996 ahojky
pokud ti ta otázka nevadí, chtěla bych se zeptat, kolik tak zhruba za to máš měsíčně? Měla bych mít 30 Kč za 1 článek a 150 Kč pokud je to sada 5 článku (takže 5*30)… Zajímalo by mě, kolik tak článku je na měsíc cca.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi 😊 má někdo momentálně zkušenosti s touto prací a firmou, prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niccol24 Ahoj, já tam teď pracuji a taky v tom nějak plavu
ani nevím, jak jeto s tím platem, jestli za každý dokončený článek je těch 35kč nebo jestli se platí jen ty co se publikují? To nevím…
POkud by se to platilo vše co napíšu, tak b yto bylo super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cherrynka89
Díky za reakci ![]()
Já už jsem se v tom zorientovala celkem dobře.. 35,– je za každý zpublikovaný článek.. zatím jsem jich napsala 10 a všechny mi dali k publikaci, i první penízky už dorazily
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niccol24 Tak to je prima
já začala 7.2 tak jsem nováček. Ano, prý publikují všechny, tak jsem
za to ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cherrynka89 Stačí dokončit článek, aby byl ve stavu Dokončeno - zkontrolováno a oni to do pár dnů dají k publikaci. Chodí pak info na mail ![]()
Kolik článků za den napíšeš? Já 1-3
psala bych víc, ale s dětmi to nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podvod
Ja pracujem pre dva mesiace Seo life no škoda reči sú to podvodníci vôbec neplatia ako majú môžete sa aj pretrhnúť samé buzerácie minule pred mesiacom som napísala 20 článkov ony sa asi nehanbia vyplatiť 15 € choré mali by ich zavrieť zrušiť podvodníci šefka je dáka Michaela Lenk Česka ktorá ani prd nevie po Slovensky je arogantná drzá na www. majú že za článok 20€ klamstvo neviem či vôbec majú ludi ktorý pre nich píšu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cherrynka89 píše:
@Niccol24 Ahoj, já tam teď pracuji a taky v tom nějak plavuani nevím, jak jeto s tím platem, jestli za každý dokončený článek je těch 35kč nebo jestli se platí jen ty co se publikují? To nevím…
POkud by se to platilo vše co napíšu, tak b yto bylo super
Podvodníci Seo Life
- načítám...
- Citovat
- Zmínit