Práce v superzoo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
24.10.16 16:01

Práce v superzoo

Ahoj, měla bych takový dotaz. Čeká mě pohovor v superzoo. Chtěla bych se zeptat, zdali nemáte někdo zkušenost s touto prací? Jaké jsou tam pracovní podmínky? Jaké jsou tam směny? Co všechno ta práce obnáší? Jak se připravit na pohovor?…Děkuji za všechny odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
18.11.16 16:06

superzoo

Ahoj. Chcem sa spytat ci uz si bila na tom pohovore? Mna teraz caka to iste a tiez neviem nic najst…dakujem za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.11.16 17:11

Na pohovoru jsem již byla. Dělají se 12 h směny (dlouhý, krátký týden). Staráš se o zvířata, vybaluješ zboží, čístíš zvířatům, obsluhuješ na prodejně… Ptají se i na to, zdali ti vadí nějaká zvířata, zdali máš alergii. V prodejně, ve které jsem byla byly docela příjemní. Bohužel mě ale nevybrali (což mě dost mrzí :,( ), tudíž nevím, zdali je ta práce náročná a co všechno obnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.11.16 12:34

Ahoj…tak dakujem za odpoved :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.24 05:40

Zkušenosti s prací v Superzoo?

Dobrý den, koukala jsem, že mají u nás ve městě inzerát na prodavačku do Superzoo a zajímaly by mě zkušenosti lidí co tam pracovali nebo pracují. Je tu někdo takový? Jaké to tam je?

• Citovat
  • Upravit
22798
31.8.24 06:46

Spoustu recenzí od zaměstnanců najdeš i na Atmoskop , zkus se podívat ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat