Práce v zahraničí

Anonymni
18.7.09 21:23

Práce v zahraničí

Ahoj,
bratr by rád pracoval v zahraničí - bez znalosti cizího jazyka. Máte nějaké zkušenosti s agenturami? Jedna z agentur chce za asistenční služby poplatek skoro deset tisíc, což už mi přijde přehnané (cena dopravy není zahrnuta)… Budu ráda za jakékoliv tipy.
 Tereza

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.7.09 13:29

pokud chce delat zednika, ci nejake nekvalifikovane prace typu myti nadobi, uklizeni, trhani ovoce - bez znalosti ciziho jazyka - proc ne.

Osobne 10 litru za zprostredkovani bych nedala. At se obrati na Student Agency, bude to mi zastitenou znamou solidni firmou. Lepsi nez kdyby narazil na nejakeho vychcanka a prisel o 10 tisic. hanka

• Citovat
  • Upravit
6
21.7.12 17:55

doporucuji trochu se naucit jazyk

A na agentury se vykvaknout… nekvalifikovane prace je vsude dost! Bez minimalni znalosti jazyka (a translate. google. com) bude napospas zamestnavateli, ktery ho muze oskubat tak jako ta agentura… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
21.7.12 18:10

Mám zkušenosti s prací v zahraničí přes agenturu, bez znalosti jazyka.Byla to ode mne neskutečná blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verik2003
20.5.13 13:19

Pracovní agentura

Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti s pracovní agenturou „Milan Saskovic, OSC Personal“??? Děkuji Veronika

• Citovat
  • Upravit
durislava
19.6.13 14:25

mám susenosť

Ano ja mám skusenosť s touto agenrurou aj keď oni sa nazývajú priamím zamestnávaťeľom. Je to pdvod zoberú peniaze a viac sa neozvu. Neverte im a ani agentúre super job a agentúre otto zoberú vás do práce aj vycestujeta ale nezarobite a ani vám v zahraničí nemusai dať prácu budete iba trpieť(osobné skúsenosti) :,( :( 8o

• Citovat
  • Upravit
durislava
19.6.13 14:31

osobná skúsenosť

Ahojte všetci čo sa chcete zamestnáť cez túto agenrúru, nezamestnajú vás iba zoberú poplatok a viac sa neozvu, hovoria si priamy zamestnavateľ. Ani agentúre super job ani otoo agentúra, aj keď vás vyšlu do práce nemusia vás v zahraničí zamestnať alebo budete otročiť v neľudských podmienkách za málo peňazí 8o :roll: :-O :x :? :,(

• Citovat
  • Upravit
szudy
19.6.13 18:59

Mi sme vcera dostali od nich email ze nas priali do prace do skladu s kvetinami a ze tento tizden bi sme sa vedeli dostat do wiedna podpisat zmluvy ale nastup do prace iba mame na 10.7.2013!tak ja neviem co mam urobyt? poradte mi!!!

• Citovat
  • Upravit
Mejka
21.6.13 00:16

dotaz

Zdravím, já mám jet rovněž podepsat smlouvu, ale komunikace s nima je děsná, telefon nikdo nebere a když napíšu otázku, co tedy a kde budu dělat, tak žádná odpověď, pokud něco zjistíte, pište :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Stanny
6.7.13 07:21

OSC Personal :Milan Saskovic:

Ahojte, i já mám podepsanou smlouvu s OSC Personal a zaplacený poplatek 89€. Nástup mám 10.7.2013.. Jestli přijedu do Vídně na nádraží, kde zůstanu trčet, tak se fakt těším.. :-(

• Citovat
  • Upravit
8
11.7.13 11:22

Holky potřebovala bych poradit ohledně zdrav. pojištění. Manžel je zaměstnaný v Německu, zdrav. a sociální tam za něj zaměstnavatel hradí, ale jak je to tady u nás s placením zdrav. pojištění? Bylo mi řečeno, že se musí na VZP odhlásit, vrátit kartu a v Německu by měl dostat nějaký formulář E106(a co když ho nedostane) a s tím mu bude poskytnuta plná péče tady u nás v čechách. Moc tomu nerozumím, proto se ptám na radu někoho, kdo tomu rozumí. Nerada bych, aby nám tu naskakovalo nějaké penále, nebo tu chodil k doktorům a platil si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stanny
11.7.13 12:35

kaminek81

Ahoj, vzhledem k tomu, že jsme v EU, tak se v ČR musí odhlásit. A přihlásí se v Německu, kde dostane zelenou kartu, která mu pak bude sloužit asi v celé EU nebo jen v ČR a Německu, to už přesně nevím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.13 18:17

Ahoj, nemáte někdo zkučenost s agenturou work for life?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.14 23:08

Ahoj holky, měla bych dotaz, šel tu některé manžel/přítel, nebo někdo koho znají pracovat do zahraničí..Německo, Rakousko?…bez znalosti jazyka?…s manželem to docela řešíme, ale neumí vůbec německy, že by se přihlásil na kurz, aby měl alespoň nějaké základy…a chci se ještě prosím zeptat, kde tu práci sehnali, jestli sami, nebo přes nějakou agenturu, nebo jestli s nějakou českou firmou?? Moc děkuju za info :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
155
1.9.16 08:50

Ahoj obnovuji dotaz. Rada bych zacala pracovat v zahranici, jenze nejak nemuzu dohledat nejakou slusnou „prilezitost“. Reagovala jsem na nekolik inz napracovnich portalech, ale temer vzdy se mi ozvala nejaka agentura, ktera chtela nehorazne sumy za registraci u nich apod. Nemate dobrou radu, kde hledat? Je mi vcelku jedno jaka prace to bude ( uklizeni, kuchyne atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat