Práce ve Francii
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak asi umíš francouzsky, tak zadek do googlu nějaká klíčová slova a uvidíš, co ti to najde. Nebo napiš na francouzsky maminkovsky web, tam spíš budou vědět. I když jak to tu znám, najde se nedko informovany i tady. Jen me zajímá, ono to teď jde? Nebo uvažuje do budoucna?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Midaku Koukala jsem i na francouzské inzerce, ale raději bych jela přes českou agenturu, ta vše zařídí a v případě komplikací vše vyřeší. Pokud bych jela jen sama za sebe je vše více komplikované. U agentury mám záruku.
Ano, do Francie se lze dostat a pracovat člověk může kde chce.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Midaku Koukala jsem i na francouzské inzerce, ale raději bych jela přes českou agenturu, ta vše zařídí a v případě komplikací vše vyřeší. Pokud bych jela jen sama za sebe je vše více komplikované. U agentury mám záruku.
A na co se tedy ptáš? Pokud chceš jet s agenturou, tak ta ti tu práci taky shání
Nicméně, hledat teď kdekoli práci v gastronomii je fakt nesmysl. Pokud jsi poslední rok nežila ve vzduchoprázdnu, tak bys to měla vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná Vím jaká je situace… 🤦♀️
Jen jsem uvedla nějaké příklady prací. Pokud o ničem nevíš tak na otázku ani neodpovídej…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@unuděná Vím jaká je situace… 🤦♀️
Jen jsem uvedla nějaké příklady prací. Pokud o ničem nevíš tak na otázku ani neodpovídej…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná K tomu aby lidi jako ty na něj reagovali a protože nemají co jiného dělat..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@unuděná K tomu aby lidi jako ty na něj reagovali a protože nemají co jiného dělat..
WTF?
Doufám, že jsi aspoň pěkná, když už jsi zjevně nepobrala moc rozumu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná ha ha😂 😂
No radši se už dál vyjadřovat nebudu, nechci tě urazit.
Hezký den😊
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@unuděná ha ha😂 😂
No radši se už dál vyjadřovat nebudu, nechci tě urazit.
Hezký den😊
Mě může urazit jen člověk inteligentní, neměj obavy. Krásný víkend přeju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak projet a obeslat pracovní agentury snad zvládneš ne? Nebo teda čekáš jen na toho Čecha, co žije na azurovem pobřeží a čte české emiminu, že ti dohodí práci? Jako zázraky se dějí, ale
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius už jsem vše prohledala tak se zkouším i ptát lidí zda o něčem nevědí
- Citovat
- Upravit
Aktualne je 95% zamestancu z pohostinstvi a turismu bez prace, protoze restaurace, hotely atd jsou uz mesice zavrene.
Spousta studentu po skole, bez praxe a lidi bez vzdelani se hromadne hrnou za kasu, takze uz ani tam neni misto.
Byt tebou pockala bych rok. Nezamestnanost je obrovska oproti CR a zatim to na znovuotevreni nevypada. Cekani muzes vyuzit pro uceni francouzstiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mina87 píše:…a arabštiny. Na jihu (nejen) se to tam už pěkně černá. Třeba v Marseille už to vypadá jak v Marakéši.
Aktualne je 95% zamestancu z pohostinstvi a turismu bez prace, protoze restaurace, hotely atd jsou uz mesice zavrene.
Spousta studentu po skole, bez praxe a lidi bez vzdelani se hromadne hrnou za kasu, takze uz ani tam neni misto.Byt tebou pockala bych rok. Nezamestnanost je obrovska oproti CR a zatim to na znovuotevreni nevypada. Cekani muzes vyuzit pro uceni francouzstiny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
prosím nevíte o nějaké internetové stránce kde hledat práci ve Francii? Už jsem pár nabídek našla, ale zatím nic moc.
Pokud někdo žijete ve Francii nevíte o nějaké volné pozici? Nejlépe na Côte D'Azur (Azurovém pobřeží).
Hledám práci v oboru barmanka, servírka, prodavačka a tak podobně, ne žádné administrativní a podobné pozice😃