Práce ve směnném provozu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.6.23 16:36

Práce ve směnném provozu?

Ahoj holky, ocitla jsem se v nelehké situaci a proto prosím o zachování anonymu.
Nevěděla byste třeba některá z Vás o nějaké práci ve směnném provozu, kdy by bylo možné dělat třeba 3-7 a následně odpoledne od 16-20? Nebo případně o práci od těch 16? Mám svou práci od 7:30 do 15:00, ale bohužel finance nestačí…
Na oboru až tak nezáleží, ale bylo by potřeba v okolí Prahy/Brandýsa n/L.
Samozřejmě na různé portály koukám, ale nesedí mi to časově, bohužel. Kdybyste někdo o něčem věděl, tak bych Vám byla moc vděčná.
Děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64921
11.6.23 16:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ocitla jsem se v nelehké situaci a proto prosím o zachování anonymu.
Nevěděla byste třeba některá z Vás o nějaké práci ve směnném provozu, kdy by bylo možné dělat třeba 3-7 a následně odpoledne od 16-20? Nebo případně o práci od těch 16? Mám svou práci od 7:30 do 15:00, ale bohužel finance nestačí…
Na oboru až tak nezáleží, ale bylo by potřeba v okolí Prahy/Brandýsa n/L.
Samozřejmě na různé portály koukám, ale nesedí mi to časově, bohužel. Kdybyste někdo o něčem věděl, tak bych Vám byla moc vděčná.
Děkuju :srdce:

Co treba KFC, mekac nebo neco takoveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
11.6.23 16:51

3-7 můžou být různé rozvozy novin, pečiva apod.

A jinak jestli si myslíš, že zvládneš dělat od 3 do 20, tak jsi blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
11.6.23 17:06

Různé úklidy kanceláří, pojišťoven, bank, lékařských ordinací ap. Tam se chodí brzy ráno nebo odpoledne. Většinou, ale dneska nezaměstnavaji sami, ale přes úklidové firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
11.6.23 17:45
@Cenarius píše:
3-7 můžou být různé rozvozy novin, pečiva apod.A jinak jestli si myslíš, že zvládneš dělat od 3 do 20, tak jsi blázen.

Taky si myslím. U druhého rodičáku jsem chodila pomáhat do pekařství. Od 4 do 6h ráno, plus sobota dopoledne. Vydržela jsem to rok a stačilo. S batoletem nespavcem, to bylo fakt náročný,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.6.23 10:23

Jsi v Praze, takže tam toho bude spousta. Koukni na výpomoc v restauracích/barech nebo hotelech, tady často hledaj výpomoc jenom na snídaně nebo naopak večeře. Pak koukni na Grason nebo Tymbe, to jsou aplikace, kde jsou jednorázové brigády, většinou na pár hodin.

Edit: překlep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat