Zaměstnání - odejít nebo zůstat?

Anonymní
9.6.23 15:20

Zaměstnání - odejít nebo zůstat?

Zůstali by jste v zaměstnání, kde není fajn kolektiv a i ředil si na vas zasedl? Nejedná se o dělnickou činnost, ale v kanceláři, na malém městě. Práce jako taková mě baví. A s mou praci pred tim problém nebyl, az ted proti me ma reditel neopravnenou kritiku, že se malý přínos pro společnost a špatně komunikuju. S lidmi komunikuju v pràci denně i přes tel a nikdo si nestěžoval. :nevim: Mám sražené sebevědomí a nevím, co dělat dál. Odejít a nebo se snažit a lest vedení do zaďule jak to mají rády, i když na to nemám povahu. A dělat tedy dost věcí nad rámec, aby byli spokojení a k tomu se z té kritiky cítím dost poníže, a před kolegy tedy méně cenná, nejhorší kus.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
9.6.23 15:23

A co takhle se zamyslet nad tím, že ta chyba může být třeba i u tebe, že opravdu neodvádíš nejlepší výsledky?
Pokud tam nejsi spokojená, tak si najdi jinou práci. Uleví se vám všem…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.23 15:30

@Janli
Přímá nadřízená mi sdělila, že žádnou chybu nevypozorovala a samotnou jí to překvapilo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
65279
9.6.23 15:31
@Anonymní píše:
Zůstali by jste v zaměstnání, kde není fajn kolektiv a i ředil si na vas zasedl? Nejedná se o dělnickou činnost, ale v kanceláři, na malém městě. Práce jako taková mě baví. A s mou praci pred tim problém nebyl, az ted proti me ma reditel neopravnenou kritiku, že se malý přínos pro společnost a špatně komunikuju. S lidmi komunikuju v pràci denně i přes tel a nikdo si nestěžoval. :nevim: Mám sražené sebevědomí a nevím, co dělat dál. Odejít a nebo se snažit a lest vedení do zaďule jak to mají rády, i když na to nemám povahu. A dělat tedy dost věcí nad rámec, aby byli spokojení a k tomu se z té kritiky cítím dost poníže, a před kolegy tedy méně cenná, nejhorší kus.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7721
9.6.23 16:06

No a jak dlouho trvá? Zkusila bych trochuu zabrat a počkala, zde se situace uklidní. A když ne, tak zkusit hledat novou práci. Nevíme ale, kolik ti je nebo třeba jak dlouho ve firmě pracuješ. Mě by to ale bylo líto a zároveň by mě to štvalo, kdyby mi řekli, že nejsem přínosná a asi bych fakt šla o dům dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21427
9.6.23 16:26

Spatna komunikace neni zadna vecn vytka. Pouziva se spis na to, kdyz se nekoho nepohodlneho snazis zbavit. Podle me chteji seskrtat personalni vydaje, coz odpovida i tomu prinosu pro spolecnost, o kterem reditel mluvil. Na mlych mestech ted hodne firem pristupuje ke slucovani prac.mist na ukor kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
9.6.23 16:34

Asi nic nezkazíš tím, když se rozhlídneš, jaké pracovní možnosti se v okolí nabízejí, ale rozhodně bych nedávala unáhlenou výpověď.
Ať tě případně vyhodí sami, když už.
V klidu bych se zamyslela, jestli na tom není něco pravdy, a tam zabrala. A čekala, až se to utřepe.
Já už v práci přežila ředitelů… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.6.23 17:23
@Anonymní píše:
Zůstali by jste v zaměstnání, kde není fajn kolektiv a i ředil si na vas zasedl? Nejedná se o dělnickou činnost, ale v kanceláři, na malém městě. Práce jako taková mě baví. A s mou praci pred tim problém nebyl, az ted proti me ma reditel neopravnenou kritiku, že se malý přínos pro společnost a špatně komunikuju. S lidmi komunikuju v pràci denně i přes tel a nikdo si nestěžoval. :nevim: Mám sražené sebevědomí a nevím, co dělat dál. Odejít a nebo se snažit a lest vedení do zaďule jak to mají rády, i když na to nemám povahu. A dělat tedy dost věcí nad rámec, aby byli spokojení a k tomu se z té kritiky cítím dost poníže, a před kolegy tedy méně cenná, nejhorší kus.

Kvůli jedné kolegyni sem kdysi odešla z velmi milované práce. Ale už to prostě bylo neúnosné. Zkusila bych si promluvit s nadřízeným, co se stalo. Drž se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1261
9.6.23 18:35

Šéf má na tvoje místo nějakou známou nebo příbuznou.
Nebo tě nějaká řiťolezka u něj pomlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
10.6.23 10:12

A šla bych. Práce v kanceláři si najdeš všude jinde plno. To dneska dělá kde kdo. Tohle by mi za to teda nestalo. Zažila jsem něco podobného, ale nebyla to kancelářská práce. Šéfová si na mě zasedla a ani mi nebyla schopna říct co jí na mě vlastně vadí. Takže jsem řekla že tady za každou cenu pracovat nepotrebuji. Dosloužim co mám a vypadnu. Tam se ale nejednalo o výpověď a hledání jiné práce, nýbrž o přestup jinam. Tam už jsme byli všichni spokojeni. Byla jsem tam pak tři roky a byla bych dal, jenže jsem šla na MD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.23 13:51

Když sem nastupovala, měli se mnou problém, prý na to nemám. Zabrala sem a vše bylo ok, nikdo nic neříkal, i vedoucí byla spojojená. Je pravda, že v týmu se dlouhodobě necítím dobře, od začátku se mnou (kvuli zacatku) jednají jak s nejslabším kusem, i když tomu tak už není, ale ani sebevědomí už nemám. Nejraději bych odešla a už se nevrátila. Už par dni mam bolesti břicha a rikam si, že bych šla raději pod kudlu, než v pondělí za nimi. To asi také o něco říká.

• Citovat
  • Upravit
7721
25.6.23 14:57
@Anonymní píše:
Když sem nastupovala, měli se mnou problém, prý na to nemám. Zabrala sem a vše bylo ok, nikdo nic neříkal, i vedoucí byla spojojená. Je pravda, že v týmu se dlouhodobě necítím dobře, od začátku se mnou (kvuli zacatku) jednají jak s nejslabším kusem, i když tomu tak už není, ale ani sebevědomí už nemám. Nejraději bych odešla a už se nevrátila. Už par dni mam bolesti břicha a rikam si, že bych šla raději pod kudlu, než v pondělí za nimi. To asi také o něco říká.

No tak když je to TAKHLE, tak to bych tu výpověd´dala hned. Ty dva měsíce to vydržíš,, ale hlavně se ti hrozně uleví.

CO JE NOVÉHO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat