Chat z domu 2023

Anonymní
8.6.23 12:36

Chat z domu 2023

Ahoj, chci získat info ohledně chat z domu. Pracuje tam v současné chvíli někdo? Vím, že je tu už x diskuzí na toto téma, ale potřebuji aktuální info. Zajímá mě, teda jestli platí, že si s nimi píši jen pod falešným jménem a falešnými fotkami? Musím tedy poslat fotku občanky, nemusím se bát zneužití mých údajů? Kolik času tomu obětujete a na kolik si tak přijdete? Četla jsem, že musím na zaškolení po Skype, musím mít zapnutou kameru? Co vše tam budu muset říkat? Je to nutné? Je mi jasné, že spousta z vás to odsuzuje, ale takových reakcí si všímat nebudu. Klidně pište SZ, budu ráda za každou reakci. Děkuji a prosím o anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35763
8.6.23 12:50

SZ ti nikdo nenapíše kdy jsi anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33573
8.6.23 13:02
@Anonymní píše:
Ahoj, chci získat info ohledně chat z domu. Pracuje tam v současné chvíli někdo? Vím, že je tu už x diskuzí na toto téma, ale potřebuji aktuální info. Zajímá mě, teda jestli platí, že si s nimi píši jen pod falešným jménem a falešnými fotkami?Musím tedy poslat fotku občanky, nemusím se bát zneužití mých údajů?Kolik času tomu obětujete a na kolik si tak přijdete? Četla jsem, že musím na zaškolení po Skype, musím mít zapnutou kameru? Co vše tam budu muset říkat? Je to nutné? Je mi jasné, že spousta z vás to odsuzuje, ale takových reakcí si všímat nebudu. Klidně pište SZ, budu ráda za každou reakci. Děkuji a prosím o anonym.

Nikdy bych nikomu neposlala svojí OP, kvůli takové práci. SZ ti těžko někdo napíše, když jsi anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
8.6.23 13:15

Já se teda neanonymně přiznám, že jsem to tam zkoušela 😃 napiš sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
8.6.23 13:23
@JancaS84 píše:
SZ ti nikdo nenapíše kdy jsi anonym.

On niko normální takovou práci dělat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.23 18:42
@Asiina píše:
Já se teda neanonymně přiznám, že jsem to tam zkoušela 😃 napiš sz

Zdravím, napsala jsem SZ. Snad to nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
20.6.23 23:52
@milujubalet1903 píše:
Zdravím, napsala jsem SZ. Snad to nevadí :)

Ahoj, nic mi nepřišlo, zkus znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.23 19:31

@Asiina děkuju, psalal jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.23 11:17
@Anonymní píše:
Ahoj, chci získat info ohledně chat z domu. Pracuje tam v současné chvíli někdo? Vím, že je tu už x diskuzí na toto téma, ale potřebuji aktuální info. Zajímá mě, teda jestli platí, že si s nimi píši jen pod falešným jménem a falešnými fotkami? Musím tedy poslat fotku občanky, nemusím se bát zneužití mých údajů? Kolik času tomu obětujete a na kolik si tak přijdete? Četla jsem, že musím na zaškolení po Skype, musím mít zapnutou kameru? Co vše tam budu muset říkat? Je to nutné? Je mi jasné, že spousta z vás to odsuzuje, ale takových reakcí si všímat nebudu. Klidně pište SZ, budu ráda za každou reakci. Děkuji a prosím o anonym.

Já jsem u nich pracovala a hodně velká buzerace tenkrát. Teď dělám u jiné firmy a tam je to volnější ale zase nam nechodí skoro žádné zprávy. :lol:

• Citovat
  • Upravit
VICIK
8.8.23 11:43
@Anonymní píše:

Já tam aktuálně jsem, klidně napiš.

• Citovat
  • Upravit
VICIK
8.8.23 11:45
@Anonymní píše:
Já jsem u nich pracovala a hodně velká buzerace tenkrát. Teď dělám u jiné firmy a tam je to volnější ale zase nam nechodí skoro žádné zprávy. :lol:

Já jsem tak chvilku a žádnou buzeraci nezažívám. Je to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
300
13.8.23 14:58

Ach jo, moralisti :-D

Ano, platí.
Sem tam cca 5 hod / den.
Týdně z toho mám cca 3.500,– (výplata mi chodí každý týden)
Směny si zapisovat nemusíš, píšeš, kdy chceš.
Na skype je vše písemně, Nemáš tam fotku, ani kameru atd. Školení je formou toho, že ti pošlou materiály, ty se nastuduješ a vyplníš test podle toho, co si nastudovala. Kdyžtak napiš.
Pracuji tam cca 3 roky a spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
5.9.23 12:33

@VICIK psala jsem vám sz ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VICIK
5.9.23 20:50

@Ibibi mám ji. Odepíšu.

• Citovat
  • Upravit
Adriannn
18.9.23 12:36

Kolik se platí za zprávu? Jsou nějaké bonusy za večerní směny, víkendy? Kdyžtak SZ. Moc děkuju :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat