Chat z domu 2023
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky, prosím o radu jsem na chat z domu chvíli, a teď po odeslání zprávy, mě to odhlásilo a píše mi to účet byl deaktivován nevíte prosím proč a co s tím? Myslíte si že to může být tím že jsem měla skóre 8,2 a spadlo mi to na 7.9 nebo nevím co jsem udělala špatně. Děkuji za rady. Hezký den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak teď už mě to zase přihlásilo, tak nevím jestli to byla nějaká technická chyba. A prosím jak je to s tím skorem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monysek48t píše:
Ahojky, prosím o radu jsem na chat z domu chvíli, a teď po odeslání zprávy, mě to odhlásilo a píše mi to účet byl deaktivován nevíte prosím proč a co s tím? Myslíte si že to může být tím že jsem měla skóre 8,2 a spadlo mi to na 7.9 nebo nevím co jsem udělala špatně. Děkuji za rady. Hezký den
To je tím, že jsi napsala nějaké zakázané slovo. Pokud se ti to stane, piš kouči, co má službu, odblokuje tě.
- Citovat
- Upravit
@VICIK Ahojky moc děkuji za radu 🙂 A kolik tak cca napíšeš za den zpráv?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monysek48t ahoj může to být tím že jsi za koncem věty a tečkou nedala mezeru systém tě bere jako že jsi chtěla poslat odkaz. Stačí kontaktovat online kouche a hned tě pustí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chat z domu
By mě zajímalo, kolik mají z toho ti, kteří doporučí někoho. Je blbý, že odečítají těch 5€, ještě když se ví, kolik za to zaplatí ti chlapi za jednu zprávu a kolik z toho mají ti moderátoři. Njn
- Citovat
- Upravit
Super je to že i když nesplnila limit pro výplatu převede se ti to cos napsal do dalšího týdne a noc neztratíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik tak reálně napíšete za den zpráv? Já tak 75 jenom víc mi nejde napsat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuje teď někdo aktuálně na chatu? Pořadí někdo, který je lepší? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dani2410 mě by zajímalo, kterou stránku zvolit a jestli tam člověk píše jen o prasárnách nebo jde o normální konverzace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@michinic píše:
Mě by taky zajímalo jestli je i nějaká stránka bez prasáren
Nejsou stránky bez prasáren. Ale dá se přes to přenést a za chvilku ti to už ani nepřijde.
- Citovat
- Upravit
Chat už nikdy. Víc napíšu do zprávy.
Příspěvek upraven 13.01.24 v 04:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit