Práce ve Sparkys

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.24 18:58

Práce ve Sparkys

Zdravím!
Našel by se tu někdo kdo pracuje v prodejně Sparkys? Chtěla bych se zeptat na Vaše názory na tuto pozici? Mám možnost tam pracovat a proto se chci zeptat na jakékoli zkušenosti. Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.2.24 10:35

Jde mi třeba o info jak je to s pauzou na oběd. Případně s možností si dát kávu nebo odskočit si na cigárko. Děkuji za info. 12 jsem nikdy nedělala tak mě zajímá jak to je. děkuji

• Citovat
  • Upravit
21647
10.2.24 10:42

Tak to odskočeni na cigárko v pracovní době, doufám realne nebude. Pak člověk přijde do obchodu a promluvi na něj prodavsčka, která smrdí a když se přiblíží, tak ten oder z úst, je jen na otočení a odejítí bez koupě čehokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.24 10:57

@mado Ok beru a taky mě to takto napadlo. Že to bude o něčem jiném než to co sem dělala předtím. Ale to nějak vyřeším. Jen ted, když sem delší dobu hledala práci tak sem se zase rozkouřila. Koupím si mentolové nebo ovodcné alektronické což je celkově jinačí než klasické. A druhá verze je náplast.

• Citovat
  • Upravit
3788
10.2.24 12:31
@Anonymní píše:
@mado Ok beru a taky mě to takto napadlo. Že to bude o něčem jiném než to co sem dělala předtím. Ale to nějak vyřeším. Jen ted, když sem delší dobu hledala práci tak sem se zase rozkouřila. Koupím si mentolové nebo ovodcné alektronické což je celkově jinačí než klasické. A druhá verze je náplast.

Nevím jak je to ve Sparkys, ale v podobné prodejně na cigáro vůbec nechodí, jen v rámci polední přestávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.24 20:35

A nevite jak je to s prestavkami celkove?

Příspěvek upraven 10.02.24 v 20:53

• Citovat
  • Upravit
26747
10.2.24 20:42
@mado píše:
Tak to odskočeni na cigárko v pracovní době, doufám realne nebude. Pak člověk přijde do obchodu a promluvi na něj prodavsčka, která smrdí a když se přiblíží, tak ten oder z úst, je jen na otočení a odejítí bez koupě čehokoliv.

A vůči nekurakum je to nefér.. už aby nám schválili o pul hodiny kratší pracovní dobu, bonusy za zdravi nebo delší dovolenou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.24 14:41
@Anonymní píše:
Zdravím!
Našel by se tu někdo kdo pracuje v prodejně Sparkys? Chtěla bych se zeptat na Vaše názory na tuto pozici? Mám možnost tam pracovat a proto se chci zeptat na jakékoli zkušenosti. Děkuji!

Ahoj se sparkys mám dosti zkušeností, zprvu se prace zda jako super a zábava až do doby kdy začneš pronikat do systému firmy tak zjistíš že jinde by to bylo lepší za méně buzerace, a to jak po finanční stránce tak i chování zaměstnavatele k zaměstnanci.
ohledně chození na cigaretu v pracovní době záleží na koho narazíš na prodejnach je spousta kuřáků ale i nekuřáků, ale většinou na prodejny které se příjmalo tedka jsou z 70% kuřáci takžen se s nima dá dohodnout. co se týče přestávek máš nárok na 2× 30minut přestávku. a chození na záchod se stačí domluvit s další kolegyní co je na kase že potřebuješ.
osobně si myslím že novou kolegyni na prodejnách uvítaj, ale rovnou přemejšlej zda se to vyplatí i tobě zda bylo nabídnuto to co scháníš.

• Citovat
  • Upravit
Lalina800
16.1.26 12:23

Bývalý zaměstnanec

Pracovala jsem ve firmě Sparkys a tuto práci absolutně nedoporučuji. Firma slibuje benefity, hlavně stravenky, ale ve skutečnosti je nedostal nikdo ze zaměstnanců. Přesto se na ně vedení neustále odvolává.

Mzda je velmi nízká a za dvanáctihodinové směny necelých 21 000 Kč, což je vzhledem k náročnosti práce naprosto neadekvátní. Zaměstnanci musí po celou směnu stát, na pracovišti nejsou židle a není dovoleno si sednout ani ve chvílích, kdy tam není žádná práce.

Podmínky jsou nefér, plné prázdných slibů a fyzicky vyčerpávající. Vůbec se nedivím, že většina lidí odchází už ve zkušební době, většinou dříve než po čtyřech měsících.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat