Problém v práci a s kolegy.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.24 18:48

Problem v praci a s kolegy.

Ahoj. Mam takovy problem no. Vratila jsem se po RD do sve prace. Bylo mi umozneno pracovat na zkraceny uvazek, ale s podminkou jineho useku nez jsem byla pred RD ( tam to bylo v poradku ). Ted jsem na smene s damami a nejak jsme si nesedli. Porad do me jedou za uplny blbosti. Udelam trosku neco jinak, nez ony, je problem. Nereknu nic, kdyz neco spletu. Je to delnicka prace. Minuly rok jsem mela velke psychicke problemy, beru AD. Z nejhorsiho jsem venku, ale ty jejich poznamky a rejpani nevim, zda vydrzim. V nekterych vecech jeste nejsem dobra jak ony, ale oni jsou tam pres 15 let, ja dva mesice a z toho na konkretni praci chodim treba jednou za 14 dni, jinak delam cely den jednu a tu samou vec dokola. Bez prace byt nechci, ta prace me i celkem bavi, az na ty kolegyne. Neni den, kdyby mi neco nerekli. Na svou byvalou smenu nemuzu, neni tam mozno zkraceneho uvazku + jsou tam smeny. Nemuzu si dovolit dat vypoved, ale… Neridim, jsme male mesto, praci mam kousek a stiham davat dite do skolky a pak domu. Uz se i koukam po jinych pracich, ale je to ted celkem bida. Jak byste to resili vy? Dat proste vypoved a doufat, ze se neco najde, nebo proste vydrzet a hledat si praci a pak az skoncit. Zazil tohle taky nekdo? Jsem zoufala, rano jezdim se stazenym zaludkem, co zas bude.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
71
8.2.24 19:04

Vydrž. Nemáš jistotu, že jinde to bude lepší. Třeba se to časem srovná, nebo si zvykneš, nebo tě ženské přijmou mezi sebe (někdo to chce čas)… anebo najdeš něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16963
8.2.24 19:07

Nauc se je mit u zadni casti tela.. :hug: vim, ze se to lehce rika..ale ver mi, to se naucis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15033
8.2.24 19:09

Vydrž, třeba je to přestane bavit. Usmívej se na ně, když tě budou kritizovat, podekuj nadšeně za radu a dobrý nápad. Chtějí tě naštvat, tak jim ukaž, ze to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15360
8.2.24 19:34

Buď je ignoruj, nebo je prostě pošli do pr.dele. Ať si najdou jiný terč, že ty na to fakt nejsi zvědavá.

Nemáš jistotu, že to bude jinde lepší. Jen si prostě nenech srá. t na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 19:36

Holky, mockrat dekuji za odpovedi. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2003
8.2.24 19:38

Na takové lidi plati jakoby dělat, že s nima souhlasíš-ano nejde mi to, ano jsem nemožná, vím že jsem nejhorší zabijte mě, atd., prostě udělat trochu divadýlko a jakoby si ze sebe dělat srandu, to jim vyrazí dech a sklapnou :mrgreen: nejhorší co můžeš udělat je brát si to k srdci a hroutit se z toho, páč toho přesně ony chtějí docílit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4042
8.2.24 22:41

A nejaka promluva s nadrizenou by mozna nebyla?
Osobne tohle proste nechapu, kopat do novacka. Rikam si, co je to za zapskly nenavistny baby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat