Práce - velké dilema
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Šla bych do toho. Myslím, že jako učitelka si práci najdeš vždycky a taková příležitost co máš teď už přijít nemusí. Navíc, nevíš jestli se bude chtít vrátit po RD ta původní učitelka nebo ne.
- Citovat
- Upravit
@alena1995 u nás v okrese je právě s těma místama docela problém - ty učitelky se tam drží. Takže nevím, jestli bych pak něco sehnala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No šla bych do toho, pokud bych hned nehodlala odcházet na mateřskou, protože to je vůči tomu zaměstnavateli fakt na prd, když vezmeš záskok za materskou a za pár měsíců třeba půjdeš taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybych mela praci jistou, na zastup za md bych nesla. Na prestiznich ss si mista hlidaji jak ostrizi, pancelka se s velkou pravdepodobnosti bude chtit vratit. Drzim palce, at se rozhodnes spravne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Běžte na ten gympl.
Odejdete že ZŠ v dobrém, a případně se pak v budoucnu vrátíte.
Mohu se zeptat, Vy chcete odejít teď v průběhu roku nebo až v budoucnu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojte, potřebuji nutně radu, protože já fakt nevím, co dělat.
Pracuji jako učitelka ZŠ, škola je fajn, děti v rámci možností taky. Kolegové tak půl na půl. Jsem tu třetí rok a příští rok bych měla dostat smlouvu na neurčito. Chtěli jsme se s manželem začít snažit o mimčo.
Teď přišla nabídka, že bych mohla učit na prestižním gymplu. Vždycky jsem chtěla učit na gymplu, je to něco jiného a je to velká výzva (hlavně z odborného hlediska). Taky jsou tam už studenti trochu jiní než na ZŠ. Ale byl by to zástup za MD, kdy paní učitelka je zas těhotná. Takže bych se po mých plánovaných MD neměla kam vrátit. Šly byste do toho? Já totiž VŮBEC nevím. Na jednu stranu touha zkusit něco jiného a na druhou stranu strach a zodpovědnost.
Prosím anonym, chodí sem sestra a nechci být spojována s profilem.
Zajímala bych se, jak bude postavena smlouva. Pokud bude za konkrétní osobu a bude to tam uvedeno, může se taky stát, že dítě za pár měsíců zemře na SIDS nebo cokoliv jiného a Ty budeš bez práce dřív než za 3 roky. V tomto případě má žena právo vrátit se do práce a škola nepotřebuje dvě učitelky. Dostala bys klasickou výpověď. Opouštět vizi smlouvy na neurčito při plánování rodiny, nevim jestli je to dobrý nápad ![]()
Záleží taky, kolik máš let a jak moc na vlastní rodinu spěcháte, ale můj názor je ten, že na takové výzvy s nejistým výsledkem máš vždycky dost času, kdežto možnost mít rodinu je časově omezená.
Nicméně je to Tvoje rozhodnutí. Držím pěsti.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zajímala bych se, jak bude postavena smlouva. Pokud bude za konkrétní osobu a bude to tam uvedeno, může se taky stát, že dítě za pár měsíců zemře na SIDS nebo cokoliv jiného a Ty budeš bez práce dřív než za 3 roky. V tomto případě má žena právo vrátit se do práce a škola nepotřebuje dvě učitelky. Dostala bys klasickou výpověď. Opouštět vizi smlouvy na neurčito při plánování rodiny, nevim jestli je to dobrý nápad
Záleží taky, kolik máš let a jak moc na vlastní rodinu spěcháte, ale můj názor je ten, že na takové výzvy s nejistým výsledkem máš vždycky dost času, kdežto možnost mít rodinu je časově omezená.
Nicméně je to Tvoje rozhodnutí. Držím pěsti.
Ne, nedostala by klasickou vypoved, skoncila by smlouva na dobu určitou, takže by mohla skoncit behem par dnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, potřebuji nutně radu, protože já fakt nevím, co dělat.
Pracuji jako učitelka ZŠ, škola je fajn, děti v rámci možností taky. Kolegové tak půl na půl. Jsem tu třetí rok a příští rok bych měla dostat smlouvu na neurčito. Chtěli jsme se s manželem začít snažit o mimčo.
Teď přišla nabídka, že bych mohla učit na prestižním gymplu. Vždycky jsem chtěla učit na gymplu, je to něco jiného a je to velká výzva (hlavně z odborného hlediska). Taky jsou tam už studenti trochu jiní než na ZŠ. Ale byl by to zástup za MD, kdy paní učitelka je zas těhotná. Takže bych se po mých plánovaných MD neměla kam vrátit. Šly byste do toho? Já totiž VŮBEC nevím. Na jednu stranu touha zkusit něco jiného a na druhou stranu strach a zodpovědnost.
Prosím anonym, chodí sem sestra a nechci být spojována s profilem.