Práce z domova argos
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce z domova argos
Dobrý den.
Ráda bych se zeptala na stránky argosnvpa.vip které my dali na práci s domova, ale rada bych se zeptala jestli se snima někdo setkal a má snima ňakou zkušenost. Dneska se člověk bojí začít si jakoukoliv stránkou co na internetu najde aby to nebyl podvod. Děkuji za odpovědi a informace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dyt je to jasný podvod a stačí to hodit do vyhledávače a najdeš zpráv víc než dost.
už jen ta adresa je jasně podezřelá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to právě nic neukazalo žádné recenze ani pochybné stranky na telefonu ani na počítači.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, také jsem dostala na tyto stránky doporučení a píše mi školitelka, abych se zaregistrovala. Mám ale obavu, nikdo je nezná, žádné recenze jsem nenašla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den.
Radím každému aby si to dobře rozmyslel. Začněte dělat recenze a pak to po vás bude chtít vložit peníze za speciální balíček který může stát jakoukoliv cenu. Radím pokuď nemáte dost peněz aby jste to mohla vyzkoušet a pak vše vybrat tak to rači nezkoušejte může se vám stát že se vám peníze nevrátí..Já se sama snažím dostat to co jsem tam vložila zpět. A telefonní čísla na ty se nedá dovolat jen psat. Snažím se sehnat recenze ale nikdo asi stím zkušenost nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidi nedělejte to..když nemáte opravdu hodně penež.. bude to chtit vic a vic
Mam s tim zkušenost a nedoporučuji nikomu, pak už se vám nevrátí nic. A budete jen zklamaní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den.
Mohu se zeptat jestli ste ty peníze dostala ňák zpátky nebo jste o ně přišla úplně. Děkuji za informaci Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to riziková práce kde mužeš vydělat dobré peníze ale musíš na to mít ty finanční prostředky …2× jsem dělala platbu ale pak jsem přešla na vip a tam se výrazně zvýšila provize (specialni ukol) a pravidla platformy jsou takové že pokud nedokončíš celou misi jako já 44/45 tak potom nemužeš vybrat všechny finančni prostředky s provizí. A kdyz to nesplníš do nějaké doby tak podle zakaznického servisu se ucet zruší a nebude aktivní
A s dalsi aktivací si musis dobít učet a pak muzes dokoncit objednavku ale platíš víc..
Každy kdo s tim začne, ať si to pořádně rozmyslí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A o co tedy jde? Zaregistrujete se a vkládáte falešné recenze na zboží a za to dostáváte provize?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chyběl my poslední úkol za 39/40 ale další peníze už jsem na to neměla. Takže peníze které jsem tam vložila 6300 už asi neuvidím protože 699,18 usdt nemám a účet je pak zablokování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nešlo to protože jsem neměla 150 usdt nebo kolik to chtělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit