Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den všem, neví někdo o nějaké práci z domu? aby to nebyl podvod?…má prosím někdo s takovou práci zkušenosti?..děkuji…
Všem rejpalům,!
Pardon za chybu…a z domu jsem to myslela mám doma malou dceru která jde v září do školky tak jsem chtěla zatím něco dělat
Příspěvek upraven 18.05.22 v 19:35
To záleží na vzdělání a oboru. Zkus Facebook v místě bydliště, u nás pořád někdo shání brigádníky, úklid, třeba by šlo, to zde často navrhované, žehlení. Já bych ocenila hlídání dítěte v místě bydliště např. Někde jsem tu nedávno četla, že sehnali jako brigádu venčení psa. Vše jde, musíš hledat a zkoušet.
@TO_IT píše:
To záleží na vzdělání a oboru. Zkus Facebook v místě bydliště, u nás pořád někdo shání brigádníky, úklid, třeba by šlo, to zde často navrhované, žehlení. Já bych ocenila hlídání dítěte v místě bydliště např. Někde jsem tu nedávno četla, že sehnali jako brigádu venčení psa. Vše jde, musíš hledat a zkoušet.
Tak úklid a žehlení není práce z domu, paní měla asi na mysli skutečnou práci z domova.
@TO_IT píše:
U nás dělá starší paní (už v důchodu) doma, ale pořád se sluchátky prý, nějaká firma myslím elektřina, volá lidem a na něco se je ptá a ta naše sousedka odposlouchává ty zaměstnance, zda vedou rozhovor v pořádku. Jinak si myslím, že toho existuje bohužel hooodně málo ![]()
@GabinkaCh píše:
Můžeš třeba doučovat zájemce češtinu![]()
To by pak ale musela umět jejich jazyk, ne? Jinak ano, toto je dobré, často 500kč na hodinu.
@Monik29 píše:Žehlení bývá v jejím domově. Doveze a odveze se prádlo.
Tak úklid a žehlení není práce z domu, paní měla asi na mysli skutečnou práci z domova.
A co chceš poradit dalšího někomu, kdo napíše takový nadpis? Účetnictví, korektura? To jde z domu…
Příspěvek upraven 18.05.22 v 12:38
@Monik29 píše:
To by pak ale musela umět jejich jazyk, ne? Jinak ano, toto je dobré, často 500kč na hodinu.
K tomu by bohužel zakladatelka musela umět český pravopis ![]()
Přesně jsem chtela napsat - hlavně ne nic u PC, takovéhle hrubky do jakékoli komunikace ve firmách nepatří.
@Monik29 píše:
To byl asi vtip, ne?
Tak dneska homeofice začíná být poměrně hojně rozšířeny. ALE žádná firma nedá přístupy do systému jen tak někomu kde není nějaká jistota. ![]()
Prostě z domu se dnes standartně dělá různé účetnictví, programování, správa databází, navolávání klientů, telemarketing, zákaznický servis atd…
Takové ty inzeráty jako montávání propisek dávání do obálek to bylo vše ale naprosto vše podvod… prostě šlo o to aby z lidí dostali vstupní poplatek za „materiál“ Což možná paní myslí, ale lidé si to pořád zminují jako možnou práci z domu..
@Monik29 píše:
Ona si jen rejpla do zakladatelky. Má v textu škaredou chybu.
@Monik29 píše:
To byla ironie ![]()
@Monik29 píše:
To byla asi nadsázka, že? ![]()
@Alriga píše:
To byl asi vtip, ne?
Proč? Ke mě chodí slečna - Ruský jazyk a bere si 500kč na hod.
Chodí nepravidelně, kdy se dohodneme. Občas poradí i s Aj nebo něčím soukromým, známe se déle… Někdy zůstává dýl, nehlídá každou minutu, ale ceny jsou různé.
Ona je rodilá mluvčí.
Příspěvek upraven 18.05.22 v 15:09