Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro dospělé Vivomixx, za mě top. Akorát drahé a musí být v lednici. Ale jinak super! Pak ještě docela dobrá zkušenost s laktobacily od Naturevia. Co pro děti, to nevím. Každému taky sedne něco jiného, je potřeba vyzkoušet.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
prosím poraďte pro děti a dospělé probiotika? Je jich tolik, že nevím co je nejlepší?
Zkus kouknout z čeho přesně jsou ty jejich prujmy a podle toho vybrat co v těch probiotokach je. U nás nejlépe zabira enterol při prujmech.
@hospodki píše:
Zkus kouknout z čeho přesně jsou ty jejich prujmy a podle toho vybrat co v těch probiotokach je. U nás nejlépe zabira enterol při prujmech.
Jede do Egypta!
@Divná Bára píše:
Jede do Egypta!
U nás = v naši rodině
ale jako díky, číst umím a i ten Egypt jsem pochopila na poprvé
My s manželem jsme měli Biopron, dítě nějaké dětské cucací. Dítě bylo bez průjmu, nás s manželem se to nevyhlo, ale nic extra. Jen u manžela se to vleklo ještě po příjezdu.
@Awea a jaké jste nasadila a jak dlouho před odjezdem? Jedeme v říjnu, děti berou probio a cbd.. přemýšlela jsem nad Lactem před cestou? A vezla jste s sebou? Díky
Dobrý den,
prosím poraďte pro děti a dospělé probiotika? Je jich tolik, že nevím co je nejlepší?