Prací prášek Formil
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak mně dochází prášek a přemýšlím, že vyzkouším něco nového. A mám jasno, zkusím Formil. Jsem docela překvapená, že vyšel v testech tak dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Formil používám od té doby, co jsem viděla ty testy pracích prášků. A jsem maximálně spokojená !! Nevoní sice tak jako Ariel nebo Persil, ale vypere úplně stejně. Jen kdo máte možnost nákupu v Německu, tak si ho kupujte v Lidlu tam. Je ho víc ( 75 praček, tady v Lidlu myslim 60 praček ), mají 2 druhy, jak na bílé prádlo tak i color (což tady v Lidlu není, je jen 1 druh ) a vyjde na stejné peníze, možná trochu levněji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak já jsem si ho koupila, ten sypký,ale nejsem s ním vůbec spokojená, prášek se mi v pračce nerozpustí, a když prádlo věším, tak vytřepávám zbytek prášku z prádla, a to peru na 40°C, tak nevím v čem je chyba. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,já v něm peru převážně na 40 a rozpouští se mi vždycky normálně,tak nevím.Já sem spokojenná.
- Citovat
- Upravit
ahoj taky nad ním uvažuju nedávno jsem koupila nový persil sensiziv prášek a drbem se po něm všichni,můžu se zeptat perete v tom i dětské prádlo?A který je lepší tekutý nebo práškový díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,já v něm peru i dětské a nic nepozoruju,ale tak na každého to může působit jinak.Kupuju prášek s tekutým nemám zkušnnosti.
- Citovat
- Upravit
Já peru v pracích koulích Ecoballs od Ecozone, které jsem nedávno objevila. Jsou vhodné i pro děti a alergiky, a proto jsem se pro ně rozhodla. Perou moc dobře (vyprali mi i skvrny od rybízu) a co se týká ceny, tak ta je bezkonkurenční. Koupila jsem zde:http://www.smartprodukty.cz/…i-prostredek
- Citovat
- Upravit
ariel
Chtěla jsem se zeptat na ariel m-zim5,píšete že jste s ním spokojená. Právě jsem zkusila mountage spring m-zim7
a nějak mě nevoní. Přitom kamarádka měla nějaký ariel/bohužel neví přesný název/ a ten tak krásně voněl-můžu se zeptat jaké máte zkušenosti Vy? Děkuji P.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ka1984 píše:
Ahoj,
tak já jsem si ho koupila, ten sypký,ale nejsem s ním vůbec spokojená, prášek se mi v pračce nerozpustí, a když prádlo věším, tak vytřepávám zbytek prášku z prádla, a to peru na 40°C, tak nevím v čem je chyba.
To se stává, když je příliš naplněná pračka ![]()
Já se na koupi Formilu taky chystám, když jsem se dozvěděla, jak je dobrej. Doteď jsem používala Ariel, ale při naší spotřebě to leze trochu do peněz
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když tady vidím ty kladné reakce na Formil,tak si ho taky zkusím koupit,doteď peru hlavně v Arielu a je fakt,že to leze do peněz(při 2 dětech peru neustále).Zdá se Vám lepší sypký nebo tekutý Formil?Váhám který vzít.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Lídlu je teď Formil za 150, jak na barevné, tak na bílé prádlo. Jsem na něj fakt zvědavá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
novba píše:
Když tady vidím ty kladné reakce na Formil,tak si ho taky zkusím koupit,doteď peru hlavně v Arielu a je fakt,že to leze do peněz(při 2 dětech peru neustále).Zdá se Vám lepší sypký nebo tekutý Formil?Váhám který vzít..
Sypký prášky všeobecně líp perou, tekutý se zase dobře rozpouštějí…ale s tím já osobně nemám ani u prášku problém. Já gely teda nekupuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem Formil v akci asi před měsícem za 300,– 8,5 kg. (píšou 100 praček, ale máme tvrdou vodu, takže u nás tak 70)Za ty peníze jsem si řekla, že kdybych v tom měla prát jen montérky ze stavby, nebo ložní, potahy z pohovky a tak, tak peru za pár korun. Pere fakt dobře!
Takže v něm teď peru takové to provozní a bílé.
Jinak peru v mýdlovém slizu, dětské a barevné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
consi píše:
Sypký Formil je voňavější než tekutý - podle mého názoru
Mě příjde, že ten sypký nevoní vůbec.To s oběma varietama peru asi 2 roky.Víc mi voní tekutej.
Rozdíl mezi nimy je jen ta cena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit