Prací prášek Formil
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Taky jsem slyšela, že v testech dopadl dobře. Já ho občas taky koupím a spokojenost. Kupuju teda jenom ty tekuté prášky nebo kapsle, ale tento je fakt dobrý. Dokonce mi vypral i fleky, které nevypral třeba ani Ariel či Persil. ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky taky jsme ho teď poprvé koupila tak jsem na něj zvědavá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jej používáme a v pohodě. Dokonce i můj atopik to snáší
. Prášek dávám přímo do pračky a vždycky se mi tam rozpustil. Když jej dám do dávkovače, tak je to horší. Peru na 40.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rybana75 píše:
Formil používám od té doby, co jsem viděla ty testy pracích prášků. A jsem maximálně spokojená !! Nevoní sice tak jako Ariel nebo Persil, ale vypere úplně stejně. Jen kdo máte možnost nákupu v Německu, tak si ho kupujte v Lidlu tam. Je ho víc ( 75 praček, tady v Lidlu myslim 60 praček ), mají 2 druhy, jak na bílé prádlo tak i color (což tady v Lidlu není, je jen 1 druh ) a vyjde na stejné peníze, možná trochu levněji.
nevím, jak to bylo kdysi, ale tady v Českém Lidlu Formil na barevné mají, od zítra je v akci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petulilinka píše:
nevím, jak to bylo kdysi, ale tady v Českém Lidlu Formil na barevné mají, od zítra je v akci
Psala jsem to před pěti léty, to asi dva druhy vážně nebyly. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Formil vypere skvrny?
Vypere dobře i skvrny od jídla, trávy,…? A jaký? Sypký, tekutý?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vypere. Mela jsem rada sypky, ale uz jsem ho dlouho v Lidlu neobjevila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Formil prášek na praní
Zdravím
Máte někdo zkušenosti s práškem? Na barevné i na bílé? Jak vypere skvrny a nezůstává na prádle prášek? Zkusila jsem Jelena ale zůstával mi já prádle prášek ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Taky mi zustavaly stopy po prasku na barevnem pradle, od persilu ci arielu, takze na bilem to muselo byt taky tak, jen to holt nebylo tak videt.
Proto uz leta peru bile a barevne vyhradne s gelem. A jsem max spokojena s vysledkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem ho používala, tak se mi najednou začaly rozpadat ručníky, takže ne. Používám z DM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já peru na 60 po většinou, ale i na 40 a nikdy mi tam prášek nezůstal.