Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Bella1988 píše:
@Ukulina No jde o to aby dítě nezeragovalo ekzémem
Zkusíš a uvidíš.
@Bella1988 píše:
@Ukulina No jde o to aby dítě nezeragovalo ekzémem
To ti ale ani Lovela nezaručí, že nezareaguje. Já osobně bych vanish do prádla miminu nelila. Radši jsem používala a stále používám žlučové mýdlo.
@Bella1988 píše:
@avm3 a tys látkovala? a co používáš teď?
Já látkuju. Na pleny prášek Batole a na skvrny žlučové mýdlo.
Lovelu jsem používala první půlrok. Moc toho nevypere. Pak už jsem přešla na normalní prášek. Ale třeba mrkev mám problem vyprat ať použiju jakýkoliv prášek.
@avm3 a co máš z toho DM? já abych měla doma aspoň krabičku, kdyby náhodou nešlo něco vyprat
Lovela je prášek, který nic nevypere. Možná úplnému miminku ano, ale od 6. měsíců - je na nic. Mám ho tady ještě 3 litry a budu se ho nejspíš zbavovat ještě hodně dlouho. A mě ani nevoní. Já peru v prášku z Lidlu nebo z DM a dávám aviváž modrý Lenor(to je vůně). Prcek se mi nikdy neosypal. Na fleky používám žlučové mýdlo (tekuté) s tím kartáčkem z DM.
Příspěvek upraven 14.01.14 v 18:00
@Bella1988
Ahojky, jsem spokojená a měnit nebudu. Syn není osypaný, hezky voní a se skvrnami problém nemám..:-)
Ahoj, tak já s Lovelou špatné zkušenosti, dcerka se osypala hned… za mě bohužel ne…
@Bella1988 píše:
@avm3 a co máš z toho DM? já abych měla doma aspoň krabičku, kdyby náhodou nešlo něco vyprat
Je to jejich značka a je to sensitive prášek - je na něm miminko. Klidně ho kup, dělají malé balení, takže na vyzkoušení fajn. Jinak myslím, že jakýkoliv běžný prášek je v pohodě - Batole, Mimino, Persil sensitive,… je toho mraky… Zkus a uvidíš.
@Bella1988 píše:
@Lindsay15 a co použiješ na ty skvrny?
Já prala v tomhle prášku snad jen 2-3 měsíce, takže nějaké velké skvrny nebyly.Peru už v normálním a vypere i mrkev.
@Bella1988 píše:
@Lejaa pere fakt všechno? na kolik stupňů to pereš?
Nevím, jestli pere všechno..
Já zatím žádný problém neměla, žádná skvrna mi zatím nezůstala.. Vyjma mrkve, ale to jsem ještě prášek, který by ji vypral neobjevila.. Teď mi tchýně dovezla nějaký zázračný sprej od Amway, který se šplíchne a pak se to hodí do pračky a skvrna je pryč, tak jsem zvědavá ![]()
Oblečení peru klasicky na 40