Prací prášek Lovela - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
15.1.14 14:17

…

Příspěvek upraven 01.06.16 v 19:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
15.1.14 14:20

@gabi.design wow, asi na tom budu stejně, já přibrala teda už 16kg a to jsem 27tt ale byla jsem hodně hubená a jsem dost vysoká. Na cukr teprve jdu, tak snad to bude dobrý no :roll:

• Citovat
  • Upravit
1719
15.1.14 15:02

@gabi.design diky moc :)
urcite vyzkousim
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
15.1.14 15:20

@gabi.design Prima že ses kil dokázala tak rychle zbavit. Moje mamina se mnou i sestrou přibrala taky 20kg, ale se mnou to měla po šestinedělí dole, kdežto po druhém těhotenství musela fest cvičit a držet dietu, aby se přiblížila původní váze. Takže gratulace :potlesk:
Jinak děkuji za návod na odstranění mrkvičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
21.3.14 21:17

Ahoj, nevíte někdo, jak vyprat skrvrny od Lovely? Peru teď oblečky po dceři na mimčo a na některých mám nehezké žluté skvrny. Kdysi jsem četla, že se to stává i ostatním maminkám, co perou v Lovele. Byly tam i rady, jak ty skvrny dostat pryč, ale já to teď nemůžu najít. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
21.3.14 21:28

Ja peru taky v lovele a nikde skvrny nemam, ale svagrova co po ni obcas neco dedime tam ty zlute skvrny ma a pry.je to po delsi dobe skladovani od detskych olejicku… nicmene ja to beru normalne vanishem a je to v poho pryc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
21.3.14 21:29

@fatin a jak víš, že je to z lovely? Já měla zažloutlé skvrny na oblečení po synkovi (2 roky), které jsem si teď chystala pro druhého. Vypralo se na několikátý pokus vždy s arielem ve spreji na skvrny a práškem přímo nasypaným na látku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
21.3.14 21:30

@Janha taky mi mamka říkala, že je to z olejíčků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.3.14 21:43

@fatin spíš si myslím, že je to ze skladování, jak tu ostatní píší. taktéž jsem to měla na poděděném dětském oblečení. Na většinu pomohlo namočit přes noc do Nama a vyprat v normálním prášku (tenkrát jsem asi používla Ariel…pak jsem to samozřejmě šáhlá hormonama přeprala ještě jednou v dětském prášku na dvě máchání, no blázen :mrgreen: ). Na co nepomohlo Namo, tak u bílého jsem to řešila Arielem na skvrny, ale na barevné bych to nedala, to bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.3.14 21:46

@fatin
pokud bude prat pocasi, tak mi ty skrvny v pohode vymizely na primem slunci. proste jsem normalne vyprala, jak bezne, hodila na zahradu na slunce a zmizely. u par veci jsem to musela zopakovat, ale vetsinou na poprve.

a neni to z lovely, obcas mi to udela na vecech, ktere jsem v lovele nikdy neprala. spis to jsou bile veci, ktere jsou dlouho nepouzivane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7570
21.3.14 21:50

Používám Lovelu a v pohodě. :nevim:
Skvrny jsem měla od olejíču - mazala jsem prvního syna slunečnicovým olejem (z lékárny)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.3.14 10:41

Všem moc děkuji za odpovědi. Já právě někde v nějaké diskuzi četla, že to dělá Lovela, ale tak snad ne. :nevim: A olejíček z lékárny jsem taky používala. Zkusím to teda do něčeho namočit a pak budu „blázen“ jako @marrlinka a dám dvojité máchání. Asi jsem fakt šáhlá, protože já dvojité máchání používám i pro dceru, co má víc než 2 roky. Jen se mi teda nechce dávat víc chemie (mám na mysli ty chemické dryáky na odstraňování skvrn) než je nezbytně nutné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
22.3.14 18:16
@fatin píše:
Všem moc děkuji za odpovědi. Já právě někde v nějaké diskuzi četla, že to dělá Lovela, ale tak snad ne. :nevim: A olejíček z lékárny jsem taky používala. Zkusím to teda do něčeho namočit a pak budu „blázen“ jako @marrlinka a dám dvojité máchání. Asi jsem fakt šáhlá, protože já dvojité máchání používám i pro dceru, co má víc než 2 roky. Jen se mi teda nechce dávat víc chemie (mám na mysli ty chemické dryáky na odstraňování skvrn) než je nezbytně nutné. :think:

Chceš se oprostit od dvojitého máchání? Vyprala jsem tak párkrát a pak jsem se podívala na měřák, abych zjistila, kolik ta naše herka chlemtá vody, když máchá na dvakrát…protočily se mi panenky a rozhodla jsem se, že moje dítě dvojité máchání prostě nepotřebuje :mrgreen: zatím s tím problém nemá a dost bych mu doporučovala v tom pokračovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
23.3.14 15:51

@marrlinka U nás bude něco špatně, protože musím často máchat i naše prádlo - zbývá nám tam prášek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.3.14 20:58

@fatin Zkus žlučové mýdlo. Výborná věc na všelijaké fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí