Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dělají to i vaše miminka? Moje 3m holčička si mne ouška, šmrdlä boltec z jedné strany na druhou a strká prstik dovnitř. Je to normální nebo to může značit zdravotní problém. Je zahleněná a mame atopický ekzém, ale na oušku skoro není…Děkuji za odpovědi.
Ahoj, máme ten samý problém, malej se škrábe na obličeji i na uších, trpí hodně na prdíky, myslela jsem si, že to dělá jak ho to tlačí, měl seboreu, tu si tolik neškrabal, z toho se mu udělal atopický ekzém
a je do krve poškrábaný, jedno ucho šíleně rozdrapal
a čelo má taky hrozný, jak to léčíte? Mě dal doktor fenistil kapky a nějakou míchanou mast z lékárny, nepomohlo, pořád má čelo do krve, zvětšily se mu uzliny na krku, je to prý z toho, takže nás poslal na kožní, že to musíme zaléčit, tak jsem zvědavá, ale jdeme až ve čvrtek ![]()
@lovesmile píše:
Chce se ji spát.
Taky si myslím. Prcci to tak dělají.
@Terina89 píše:
Vidíš a pak, že se neshodneme![]()
![]()
Jo no, asi to bude téma od tématu… ![]()
@lovesmile píše:
Jo no, asi to bude téma od tématu…
No vidite
jj, chce se ji spat.
@střepina píše:
Ahoj, máme ten samý problém, malej se škrábe na obličeji i na uších, trpí hodně na prdíky, myslela jsem si, že to dělá jak ho to tlačí, měl seboreu, tu si tolik neškrabal, z toho se mu udělal atopický ekzéma je do krve poškrábaný, jedno ucho šíleně rozdrapal
a čelo má taky hrozný, jak to léčíte? Mě dal doktor fenistil kapky a nějakou míchanou mast z lékárny, nepomohlo, pořád má čelo do krve, zvětšily se mu uzliny na krku, je to prý z toho, takže nás poslal na kožní, že to musíme zaléčit, tak jsem zvědavá, ale jdeme až ve čvrtek
Kolik je vašemu miminku? Malá se neškrábe, spíš se právě šmrdlá hřbetem ručičiky. Myslela jsem, že je ještě malá a neumí se cileně škrábat, proto to dělá takto…Ja mám s ekzemem bohužel vlastní bohaté zkušenosti a nepotěším vas, zatím jsem neobjevila mast, která by pomohla, pouze takovou, která promastí a nevadí. Použiváme A dermu Exomegu.Ale každému vyhovuje něco jiného…
Mala se take smrdlala, davam ji do postylky plysaka dam ji ho na brisko a ona smrdla a taha jeho. strka si ho na hĺavu, oblicej stipe ho az usne.na exem doporucuju konopnou mast exem je od narozeni a mimi bude brzo ciste.
Naše to dělala, když byla spala. Až si je někdy doslova rvala…
Únava, bolest zubů, bolest ucha, svědí jí to.. nebo se soustředí, náš malej od malička ošmatlává nos, když kadí ![]()