Proč si miminko šmrdlá ouška?

67
14.1.14 06:44

Proč si miminko šmrdlá ouška?

Dělají to i vaše miminka? Moje 3m holčička si mne ouška, šmrdlä boltec z jedné strany na druhou a strká prstik dovnitř. Je to normální nebo to může značit zdravotní problém. Je zahleněná a mame atopický ekzém, ale na oušku skoro není…Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
14.1.14 06:52

Chce se ji spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
14.1.14 06:52

Ahoj, máme ten samý problém, malej se škrábe na obličeji i na uších, trpí hodně na prdíky, myslela jsem si, že to dělá jak ho to tlačí, měl seboreu, tu si tolik neškrabal, z toho se mu udělal atopický ekzém :zed: a je do krve poškrábaný, jedno ucho šíleně rozdrapal :nevim: a čelo má taky hrozný, jak to léčíte? Mě dal doktor fenistil kapky a nějakou míchanou mast z lékárny, nepomohlo, pořád má čelo do krve, zvětšily se mu uzliny na krku, je to prý z toho, takže nás poslal na kožní, že to musíme zaléčit, tak jsem zvědavá, ale jdeme až ve čvrtek :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
14.1.14 07:05
@lovesmile píše:
Chce se ji spát.

Taky si myslím. Prcci to tak dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.1.14 07:05
@Terina89 píše:
Taky si myslím. Prcci to tak dělají.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
14.1.14 07:06
@lovesmile píše: :mrgreen:

Vidíš a pak, že se neshodneme :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.1.14 07:07
@Terina89 píše:
Vidíš a pak, že se neshodneme :D :D :D

Jo no, asi to bude téma od tématu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
14.1.14 07:09
@lovesmile píše:

Nejspíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
14.1.14 07:12
@lovesmile píše:

No vidite :-D jj, chce se ji spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
14.1.14 07:24
@střepina píše:
Ahoj, máme ten samý problém, malej se škrábe na obličeji i na uších, trpí hodně na prdíky, myslela jsem si, že to dělá jak ho to tlačí, měl seboreu, tu si tolik neškrabal, z toho se mu udělal atopický ekzém :zed: a je do krve poškrábaný, jedno ucho šíleně rozdrapal :nevim: a čelo má taky hrozný, jak to léčíte? Mě dal doktor fenistil kapky a nějakou míchanou mast z lékárny, nepomohlo, pořád má čelo do krve, zvětšily se mu uzliny na krku, je to prý z toho, takže nás poslal na kožní, že to musíme zaléčit, tak jsem zvědavá, ale jdeme až ve čvrtek :|

Kolik je vašemu miminku? Malá se neškrábe, spíš se právě šmrdlá hřbetem ručičiky. Myslela jsem, že je ještě malá a neumí se cileně škrábat, proto to dělá takto…Ja mám s ekzemem bohužel vlastní bohaté zkušenosti a nepotěším vas, zatím jsem neobjevila mast, která by pomohla, pouze takovou, která promastí a nevadí. Použiváme A dermu Exomegu.Ale každému vyhovuje něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.1.14 07:31

Jj, malá to taky dělá, když se jí chce spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
14.1.14 07:53

Mala se take smrdlala, davam ji do postylky plysaka dam ji ho na brisko a ona smrdla a taha jeho. strka si ho na hĺavu, oblicej stipe ho az usne.na exem doporucuju konopnou mast exem je od narozeni a mimi bude brzo ciste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
14.1.14 08:06

Naše to dělala, když byla spala. Až si je někdy doslova rvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
14.1.14 08:09

Únava, bolest zubů, bolest ucha, svědí jí to.. nebo se soustředí, náš malej od malička ošmatlává nos, když kadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.1.14 08:30

Malá, když se ji chce spát, tak si za ty ouška tahá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie