Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Bella1988 Ahoj já v ní peru a jsem naprosto spokojená. Příjemně voní.
Já v něm prala oběma dětem a dobrý. Prádlo vypráno děti neosypány. I když mně doktorka říkala, že už měla dítě osypáno i po Lovele.
Zkoušela jsem jí, ale syn se osypal. Přešla jsem na Batole a od té doby je v klidu. Asi všechny prášky pro miminka nebudou nějak extra účinné na skvrny, protože zpravidla ta nejdráždivější složka pere nejlépe.
@Bella1988 Ne vůbec. Žádný fleky nedělá. A já na velký skvrny dávám vanisch a malýmu po tom co se to vyprala i v lovele nikdy nic nebylo.
Pro úplný mimino, které jen blije, je OK, pro mimino, které už je na příkrmu, je to prášek k ničemu. Hezky voní, ale nic nevypere. Používám Batole, fleky přetírám žlučovým mýdlem za pár kaček, fleky od mrkve olejem a dobrý. Lovela nic nevyprala.
Tak já mimi teprve čekám a peru výbavičku právě v tomhle.. je možné najednou pak přejít z jednoho prášku na jiný? a přidání wanish tedy nevadí?
Do půl roku pro kojené pouze blinkající dítě stačí. Hovínka jsem předepírala žlučákem… pak na nic…
Skrvny nevypere.
@Bella1988 Přejít z pracího prášku na jiný není totéž, jako přejít z jednoho UM na druhé. ![]()
@Bella1988 píše:
@avm3 a tys látkovala? a co používáš teď?
Ne, myslím, hovínko, co proteklo ven. Látkoala jsem chviličku, ale nějak se nezadařilo…
Teď mám prášek z DM a pomalu najiždím na praní v tom, v čem nám = klasiký prášek…
Ahoj holky. Perete někdo v pracím prášku Lovela? Jaké jsou prosím vaše zkušenosti?