Prací prášek pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
5.9.08 16:06

To já používám taky Lovelu a je fakt super, aviváž nepoužívám, raději. Holky od kdy mohu začít používat aviváž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.9.08 16:17

Používám Batole, Persil sensitiv nebo Senza pro děti. Střídám, prý se prášky na praní mají po čase prostřídat. Aviváž používám od narození, buď Batole nebo Silan (zelený a bílý Sensitiv), nemyslím, že je nějaké omezení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.9.08 13:55

Aviváž se může používat na oblečení už i u novorozenců? Silan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
12.9.08 10:32

Já jsem koupila Bio prášek i aviváž. Prášek mám tekutý od Sonetu a aviváž nevím jak se jmenuje a nechce se mi letět do prádelny, ale je jen s lehkou vůní cintronu opět bez jakékoliv chemie. Zdá se mi to pro úplně malého prcka lepší. Budeme používat i dětskou bio kosmetiku od Lavery a Nobilis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.9.08 10:41

Nevidím problém, proč nepoužívat aviváž od narození… Silan sensitiv je vhodný i pro mimča. Rozhodně nejsem jediná, kdo ho používá pro mimina… Někdo aviváž nepoužívá vůbec, někdo ano. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
12.9.08 10:44
fragola píše:
Nevidím problém, proč nepoužívat aviváž od narození… Silan sensitiv je vhodný i pro mimča. Rozhodně nejsem jediná, kdo ho používá pro mimina… Někdo aviváž nepoužívá vůbec, někdo ano. M.

Protože je aviváž zdrojem mnoha alergenů a tyhle „komerční“ aviváže jsou pro mimina moc přeparfemované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.9.08 11:10

Tak jsem holt pravá „komerční“ a ne „eko“ matka :lol: ALe jak už jsem psala, záleží na každém, co používá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
12.9.08 11:15
fragola píše:
Tak jsem holt pravá „komerční“ a ne „eko“ matka :lol: ALe jak už jsem psala, záleží na každém, co používá…

Já taky nejsem nijak zvlášť ekomatka, ale tak nějak jsem přesvědčená, že tyhle bio věci jsou kvalitnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
23.1.09 10:08

domol

Ahojky nemáte některá zkušenost s práškem na praní domol z rossmanna?Není specielně na dětské prádlo je universální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.1.09 09:42

Peru v normálním prášku pro nás a když peru pro mimčo,tak to 2× vymáchám. V pohodě.

• Citovat
  • Upravit
18651
1.2.09 20:44

Přidávám se k zastáncům lovely tak do toho 9 měsíce, pak už jsou ty děti mnohem víc špinavý než dospělí, tak přecházíme normo na Ariel. Honzík byl atopik a tak jsme místo aviváže dávali ocet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.3.09 10:59

Od narození jsem prala prádlo v baby SA8, ale aviváž jsem vůbec nepoužívala. Na doporučení kožní lékařky jsem prádlo vymáchala v octu. Měla jsem strach, že bude nějak smrdět, ale nic cítit nebylo. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.3.09 22:29
lacenka píše:
Přidávám se k zastáncům lovely tak do toho 9 měsíce, pak už jsou ty děti mnohem víc špinavý než dospělí, tak přecházíme normo na Ariel. Honzík byl atopik a tak jsme místo aviváže dávali ocet.

Holky co používáte ten ocet, jaký to má vlastně účinek??? Ty komerční aviváže jsou taky kyselé? Jaký je rozdíl, když se použije ocet a nepoužije se nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.3.09 08:42

je to kvuli dezinfekci a na aviváž může být alergie, kdežte na ocet ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.3.09 10:01
kaiska píše:
je to kvuli dezinfekci a na aviváž může být alergie, kdežte na ocet ne.

No vidíš… Já myslím že to používám proto, že to prádlo změkčuje a je to ekologicky šetrné a nealergení. Ale o desinfekci jsem nepřemýšlela, ale asi na tom taky něco bude… JInak já se taky prve bála že bude prádlo smrdět octem,ale to se nepotvrdilo a prádlo rozhodně nesmrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí