Pračka se sušičkou

1740
28.1.10 10:57

Pračka se sušičkou

Ahoj holčiny,
nedávno jsem začala uvažovat o tom,že sušení prádla v pokoji mého syna je už neúnosné.Vzhledem k tomu,že on samotný je bordelář,tak 2 sušáky k tomu,vzhledu pokoje nepřidají.A tak jsem si řekla,že ačkoliv nevím kam jí dám,koupím zkrátka sušičku a bude klid.Jenže včera v noci se se mnou začla pomalu,ale jistě loučit pračka a tak teď uvažuji zda nemám rovnou místo pračky a sušičky koupit pračku se sušičkou.
Budu Vám vděčná za každý názor,postřeh a zkušenost, protože více hlav více ví a já s tímto druhem spotřebiče nemám žádnou zkušenost.Moc děkuju Magnol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1283
28.1.10 11:07

ahojky,

já mám pračku se sušičkou a ta sušička teda nic moc. prádlo je zmuchlané, hodně se ničí, tak divě je cítit… používám jí jen nouzově, víceméně vůbec. naopak všichni co mají samostatnou sušičku si jí moc chválí. takže já bych šla do dvou samostatných přístrojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.1.10 11:10

Ahoj, já sice ještě nemám ani sušičku, ale dostala jsem přednášku od kamarádky, že v tomto případě 2v1 ani náhodou, že to sušení pak není tak účinné, no holky tady ti to snad potvrdí. Jo a když už pračku k sušičce, tak prý musí mít aspoň 1200 otáček na ždímání. Ta moje stařenka to nemá, tak vyčkávám až doslouží a plánuju koupit dva přístroje - oddělené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.1.10 11:13

ahoj…ono tech diskuzi uz je tu vic na toto tema…ale kazdopadne urcite nekupuj dva v jednom…kup zvlast pracku a zvlast susicku…jinak nebudes spokojena ani s jednim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
28.1.10 11:34

Holčinky moc děkuji za názory.Tak trochu jsem si to myslela,protože cenově to není až takový rozdíl samotná pračka a pračka se sušičkou.Takže rozhodně poslechnu,protože já opravdu potřebuji,aby prádlo bylo suché a neničilo se,a to celou zimu.Pak už suším na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
28.1.10 11:49

Ahoj, my máme sušičku a je to super věc. Co jsem slyšela o 2v1, tak nic moc. Sestřenice, co bydlí o patro níž má pračku se suš. a vůbec nesuší, je to na prd. My ji máme zvlášť, vejdou se tam dvě pračky, ale nemůžeš ji narvat úplně plnou, protože to je pak zmačkané. A dáváme k prádlu navlhčený kapesník do aviváže kvůli vůni, je to lepší. Pořídili jsme si ji hlavně kvůli plísním. Normálně tady je vlhko a když jsem pověsila prádlo na sušák doma, tak to byla hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
28.1.10 11:59

Gino a proč má mít pračka 1200 otáček? Jinak to ta sušička pak nedosuší? :think: Tohle slyším prvně :oops:
Jinak já taky slyšela že pračka se sušičkou v jednom je hrůza a ještě to má úplně ohromnou spotřebu vody, kdežto sušička zvlášť žádnou vodu nepotřebuje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
28.1.10 12:12

Katko33 moc děkuji i za tu vychytávku s aviváží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.1.10 12:17

Ahoj
diskuzi na tohle tema zde probehlo jiz mnoho a jak bylo vzdy receno,nedoporucuji.
Velka spotreba,kdo ma stejne moc nepouziva,urcitr radeji koupit susicku zvlast,pak je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.1.10 13:19

Cauky Magnol,
pracka se susickou se doporucuje jen kdyz mas opravdu malo mista, protoze buben pro suseni je potreba vetsi. Jestli mas misto na vysku kup si ty 2 nad sebe.
Ja se susicce branila - zila jsem v domeni,ze nici pradlo. Na podzim jsem zjistila,ze dneska uz je to jinak, mam ji od zacatku ledna a nemuzu si ji vynachvalit. Bajecna vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.1.10 13:23

Nety, kdyz chces susit doporucuje se pradlo co nejvice odstradit - rikaji az 1600 otacek. Protoze susicka je velky zrout elektriky a kazda vyzdimana kapka je usetrena kilowata…
Ja se strasne bala, ze kdyz to vyzdimu na 1200, tak to pradlo vyndam ze susicky a bude to jak krave z huby a tech hald zehleni se nezbavim… Omyl. I manzela kosile (ne vsechny - zalezi na materialu) jsou na raminko a do skrine :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
28.1.10 13:25

Idule, děkuju za info, to jsem vůbec nevěděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.1.10 13:31

Nety,
ja nemit sporiveho muze tak to taky nevim :lol:
Hleda uspory vsude, nedavno koupil nove hrnce co se rychleji nahreji a udrzi dyl teplo, protoze moc varim a sklokeramika desne zere :lol: Nekdy je to vtipny, nekdy na zabiti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.1.10 13:42

ahoj, i já se přidám se svojí troškou do mlýna…

Určitě dva přístroje zvlášť, to každopádně, důvody tady už padly a nebudu je opakovat.

Jen k otáčkám pračky - určitě protože sušičky jsou žrouti, je lepší mít prádlo více vyždímané. Ale existují i sušičky v en. třídě A, které sežerou polovinu na rozdíl od sušičky v Béčku, takže určitě zvážit i tuto variantu. Je to sice dražší na počáteční investici, ale nejspíš se to po nějaké době vrátí - pokud počítám, že se suší třebas celou zimu a jaro plus podzim půl napůl a léto venku (nebo příležitostně). My například kupujeme tuto:
Siemens WT 46W560BY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.1.10 13:44

idule tak to je nejlepší pořídit rovnou indukční varnou desku, dají se dneska koupit už kolem deseti tisíc… že manžu zdravím, máme to podobně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí