Pračka Whirlpool

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
8.4.13 08:55

@pvmr Já chtěla taky LG, hroooozně se mi líbí jejich design. Ale byla nám důrazně nedoporučena opravářem. Ten říkal, že prý AEG byly v pohodě, ale teď se dělají jinde s jakousi další značkou a šlo to taky do kytek. AEG prej tak před 5ti letama byla na tom hodně dobře. BOSCH říkal že prej když už, tak „made in Germany“, která stála oproti původně vyhlídnuté za 15 nějakých 22 tisíc, ale měla právě ten bezkartáčovej tichej buben, kterej byl v tu dobu novinka, tím pádem zkušenost žádná… Takže Miele vyhrála na plné čáře, i když teda rozpočet jsme jednou tolik překročili, páč jsem chtěla odpočítávání času a odloženej start, což tyhle pračky začínaly/a asi i začínají na cca 30 tisících :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
8.4.13 08:59

Mam taky whirlpoolku a zatim teda spokojena, mam ji skoro rok a nekdy peru i nekolik pracek denne. Dneska v noci zacala prat a me nevzbudiloani zdimani :-) tak tuk tuk tuk, doufam, ze vydrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.11.14 11:41

Ahoj, jak vyčistím filtr u pračky AWE 2214 NEJDE MI POVOLIT FILTR PORADÍ NĚKO? DEKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.1.26 04:24

Dobrý den Může někdo poradit jak otevřít zasekla dvířka u pračky Whirpool Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí