Pračka Zanussi Lindo 100 - krátký program
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pračka Zanussi Lindo 100
Máte někdo pračku zanussi lindo 100?
včera mi přítel koupil tuto pračku a jsem z ní vcelku nešťastná. Tam není normální program na prádlo, aniž by neprala tři hodiny???
![]()
pomozte, prosím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A není tam možnost zkrátit prací cyklus? Taky mám většinu na tak dlouho, ale když zmáčknu jedno tlačitko, tak je to kratší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mmarket píše:
Máte někdo pračku zanussi lindo 100?
včera mi přítel koupil tuto pračku a jsem z ní vcelku nešťastná. Tam není normální program na prádlo, aniž by neprala tři hodiny???![]()
![]()
pomozte, prosím
Lindo 100 je řada praček Zanussi, jaký je to přesně model? Podívej se na štítek. ( dvířka )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mmarket v tom sloupci vpravo kdyz zmacknes tlacitko je prvni ktery zkrati prací cyklus na pulku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tam tlačítko „dokončit za“ ale to jsem pochopila něco jako odložený start ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@páájaa2 píše:
Lindo 100 je řada praček Zanussi, jaký je to přesně model? Podívej se na štítek. ( dvířka )
myslíš to několikamístné číslo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zapni pracku, zmackni tlacitko oznacene sipkou, a ona se rozsviti kontrolka oznacena koleckem, doba praní se tim zkrátí na pulku. Pak uz jen tlacitko play/pauza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, zkusím, díky ![]()
takže ty ji máš taky?
na co prosím tě prát věci dětí, které přijdou z pískoviště jak prase /tepláky, mikiny, trika…/???
ty programy sice na 30 minut, ale jen na 30 stupňů, k tomu moc důvěru nemám. No a pak je tam ta 2× bavlna po sobě a to jsou ty tříhodinový…@Tarjei píše:
Zapni pracku, zmackni tlacitko oznacene sipkou, a ona se rozsviti kontrolka oznacena koleckem, doba praní se tim zkrátí na pulku. Pak uz jen tlacitko play/pauza
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže to jen zmáčknu, aby svítilo, jinak nic?
funkce „Dokončit za“ - pomocí této funkce můžete nastavit počet hodin, za něž se má prací cyklus dokončit. Můžete zvolit hodnotu od 3 do 20 hodin. Na displeji se zobrazí počet hodin a kontrolka nad tlačítkem se rozsvítí. - toto je něco jiného??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak ho zmacknes melo by to ukazat půlku ty původní doby. Navod nemam ja ji koupila už jetou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já ji mám teprve 2 měsíce, takže nemůžu říct ![]()
ale měla jsem indesitku - asi 11 let a spokojenost
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není ten filtr uvnitř bubnu? KDyž ho otevřete, tak dole se musí vycvaknout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit