Pracovala jsem jako prostitutka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
3.5.19 22:09
@Klopotkova píše:
Dělala jsi i anál? Pokud ano, jak často si ho muži přáli?
Špatně měla být citace příspěvku s lizanim zadečku :poblion: anal samozřejmě vim co je :lol:

8o 8o 8o :poblion: tvl a já si myslela, ze ledacos znám :P

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
3.5.19 22:12
@finduska píše: Špatně měla být citace příspěvku s lizanim zadečku :poblion: anal samozřejmě vim co je :lol:8o 8o 8o :poblion: tvl a já si myslela, ze ledacos znám :P

Tak asi neznáš, lízání zadku není nijak neobvyklá praktika.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.19 23:45
@koumes píše:
Jak často chodili stálí klienti a z které kategorie?

nejčastějc 2-3× týdně určitě jen ti, kteří si to mohli dovolit, takže podnikatelé, majitelé restaurací, manažeři, pokud si vybavuji tak téměř všechni ženatí s odrostlými dětmi asi ve věku 8-15 let (často mi i ukazovali fotky dětí a manželek)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.19 23:49
@Kralikcek píše:
Tak to ale sis vydelala slusne…pokud bychom pocitali cca 7klientu dennex700kc.To mas denne cca 5000tisic…za tyden 8o…no, tyyy brdo :think:A kolik bylo zhruba Tvemu nejstarsimu klientovi?
A mela jsi nekdy „strach“ o zdravi klienta? ne z duvodu nemoci, ale nervozity, atd…aby jej neranilo, nebo tak neco :think:

no fuj, na toho už jsem skoro zapomněla. Bylo mu téměř 80 a byl to pěkný prasák, říkal sprosťárny a tak. Ale byl v kondici. Nejspíš si i něco zobnul. Vyprávěl mi, že babička (tj. jeho manželka) už nechce tak často jak by rád (tj. denně) a jak je to škoda… Jako tohle jsem s obrovským přemáháním vydržela dvakrát, když byla extrémní nuda, a pak jsem přestala zvedat telefony od něj, prostě to nešlo.

O to jsem nikdy strach neměla, žádný problém nebyl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.19 23:51
@_BBQ_s píše:
Ahoj. Jak se stane, ze mam muz treba 1-5cm penis? Sverili se ti?

asi se tak narodí :-D já nevim, je to tak citlivý téma, že jsme předstírali, že takový problém neexistuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.19 23:53
@Božislava píše:
Je v tom rozdíl když to děláš se zakazníkem, nebo s mužem, kterého miluješ?

Jasně, obrovský rozdíl. Zákazník se ti většinou hnusí, neužíváš si to, zatínáš zuby abys vydržela jeho doteky a doufáš že se co nejdřív udělá. Aspoň teda já to tak měla.

S chlapem, kterýho miluješ, je všechno přesně naopak…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.19 23:54
@Klopotkova píše:
Chtěli někteří muži pánský anál a lízání zadečku?

ptali se na to a museli jít o dům dál. Nemyslím si, že kdokoliv normální by tohle udělal. Ani svýmu chlapovi, natož cizímu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.19 23:56
@Božislava píše:
A co když se chtěl jenom líbat?

to se asi nestalo. Spíš „povídat a uvidíme“. Ve výjimečných případech. Kromě toho já jsem se s nima líbat nechtěla

• Citovat
  • Upravit
10867
4.5.19 08:04
@Anonymní píše:
asi se tak narodí :-D já nevim, je to tak citlivý téma, že jsme předstírali, že takový problém neexistuje.

Nedokazu si predstavit, jak to potom funguje. Jak si takovy penis udrzela v sobe, v jake poloze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
4.5.19 08:46
@Anonymní píše:
Protože jsem tvrdohlavá a zvykla jsem si se o sebe v každé situaci postarat sama. Hodněkrát jsem neměla ani na jídlo… a jediná pomoc, kterou oni mi nabídli, byla vrátit se zpátky domů (třeba babička mi v nouzi nabídla finance). Doma bylo neustále nepříjemné dusno, nerozuměli jsme si, a chtěla jsem to zvládnout sama. Taky jak už jsem psala, mám ráda své soukromí a tam bych neměla naprosto žádné.

Takže opravdu racionální rozhodnutí, byť teoreticky jsi možnost měla. Byla jsem v podobné situaci (mizerně placená práce, dluhy, rozchod s tehdejším přítelem) ale teda raději raději oželím dočasně soukromí než doživotně sebeúctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.5.19 09:49
@Anonymní píše:
to se asi nestalo. Spíš „povídat a uvidíme“. Ve výjimečných případech. Kromě toho já jsem se s nima líbat nechtěla

A co takhle prst do zadku? Jeden kluk to po mě chtěl a totálně se mi tim zhnusil :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
4.5.19 12:43
@7.straka píše:
Takže opravdu racionální rozhodnutí, byť teoreticky jsi možnost měla. Byla jsem v podobné situaci (mizerně placená práce, dluhy, rozchod s tehdejším přítelem) ale teda raději raději oželím dočasně soukromí než doživotně sebeúctu.

Tahle práce není pro každého. Uřády práce mají zakazáno nabízet práce nezaměstnaným ve veřejným domě, byť by to bylo na pozici uklízečky nebo účetní, protože už jenom to prostředí. Většina to dělá, že je k tomu donucena okolnostmi, jen menšina to dělá dobrovolně, teda, že kvůli rychému zbohatnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.19 13:02
@_BBQ_s píše:
Nedokazu si predstavit, jak to potom funguje. Jak si takovy penis udrzela v sobe, v jake poloze?

taky si to nedokážu představit. Pod 5 cm tam byl jen jeden kluk (psala jsem tu už o něm), ten měl opravdu bez nadsázky 1 cm, možná ani to ne. Upřímně je mi ho líto, je jasný, že nemá šanci na normální vztah. Udělal se ve chvíli, kdy si sundával kalhoty, sotva jsem se ho dotkla. Ke styku nedošlo a v tomhle případě by opravdu dojít nemohlo - ani kondom by na něm nedržel. Poté jsem se snažila ho opět vzrušit, ale nedal se ani dvěma prsty chytit… Nad 5 cm jsem pár takových měla, s tím už fungovat můžou, ale holka to nemůže cítit. Teda upřímně moje kamarádka má manžela, který má těch 5 cm. Ona to nevidí jako problém a tvrdí mi, že sex s ním je úžasný

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.19 13:04
@Jagwa píše:
A co takhle prst do zadku? Jeden kluk to po mě chtěl a totálně se mi tim zhnusil :poblion:

neee, s takovými věcmi u mě fakt nepochodí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.19 13:08
@Božislava píše:
Tahle práce není pro každého. Uřády práce mají zakazáno nabízet práce nezaměstnaným ve veřejným domě, byť by to bylo na pozici uklízečky nebo účetní, protože už jenom to prostředí. Většina to dělá, že je k tomu donucena okolnostmi, jen menšina to dělá dobrovolně, teda, že kvůli rychému zbohatnutí.

k tomu dodám jediné. Většina klientů se mě ptala, zda to dělám proto, že mě to baví, nebo pro peníze. Na můj nechápavý pohled odpovídali, že jim spousta holek tvrdí, že je to baví. Ze zkušenosti mám ale pocit, že taková holka buď lže, aby se k ní klienti vraceli, a nebo musí být nějakým způsobem retardovaná. Nejsou tam krásní mladí bohatí chlapi se kterými máš skvělý sex. Ani omylem. Berou tě jako flák masa a za almužnu prodáváš svou sebeúctu. To se nemůže nikomu normálnímu líbit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat