Brigáda při rodičáku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.5.19 11:24

Brigada pri rodicaku

Maminky,
Cim a jak si lze nebo jak vy sami si privydelavate k rodicaku? Chtela bych nejaky privydelek..Nejlepe mystery shopping..ma nekdo zkusenost? Nebo jak si jeste vydelat nejake penizky a skloubit to a ditetem, kdyz neni moc. hlidani? Nejlepe neco dobreho a. dobre placeneho..:D dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101537
2.5.19 11:28

Tak dobře placene a skloubitelne s ditetem je treba programovani :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20861
2.5.19 11:32

Nebo prekladatelstvi nebo nejaka odborna cinnost. Treba posudky od soudnich znalcu apod. Vsechno to jde delat z domu. Tezko rict, kdyz nenapisete co umite. Zalezi taky co mate pod pojmem „dobre placene“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
2.5.19 11:41

Já dělám noční inventury, většinou je to na 5-6 hodin a mám 100,– cistyho na hodinu. Začíná se kolem ty 7-8 večer a kolem 2 ráno bývám doma

Příspěvek upraven 02.05.19 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.5.19 11:53

Dělala jsem překlady, ale je to dost časově náročné. Ale peníze slušné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.5.19 11:57

Dobře placene a skloubitelne je ucetnictvi nebo controlling, pokud si v nem dobra…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.19 11:59

Programovani, preklady, ucetnicvi, hlidani jinych deti. Naprosto nesnasim inzeraty typu vhodne pro maminky na RD a hodinova sazba je 100,– btto, to si jako mysli, ze zeny na RD jsou ochotne delat pod minimem?!

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
2.5.19 12:14
@Anonymní píše:
Programovani, preklady, ucetnicvi, hlidani jinych deti. Naprosto nesnasim inzeraty typu vhodne pro maminky na RD a hodinova sazba je 100,– btto, to si jako mysli, ze zeny na RD jsou ochotne delat pod minimem?!

Dokonce tady v nabídkách práce byla nabídka pomoci a obsluhy v Bistru Home Office za krasnych 120,– hrubého se divili, ze nemůžou nikoho na plac v OC na Praze 9 najit…
Ja tam dřív rada chodila na pracovni snidani, od doby, co jsem zjistila, jak drbou personal, jsem tam ani nepachla… :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
101537
2.5.19 12:29
@Anonymní píše:

No, to se zas nauc pocitat, pod minimalni mzdou to neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.19 12:30
@j.a.n.i1 píše:
No, to se zas nauc pocitat, pod minimalni mzdou to neni…

to sice není, ale zadna hitparáda taky ne. Je mela při poslední brigade dve stovky cisteho na hodinu, jednalo se o nenáročnou administrativni praci bez potřeby znalosti jazyku s ciste uživatelskou znalosti pc. Ja uzila angličtinu při vitani hostu a vareni kafe… :potlesk: :palec:
anonym kvůli financim

• Citovat
  • Upravit
21311
2.5.19 12:33
@Anonymní píše:
to sice není, ale zadna hitparáda taky ne. Je mela při poslední brigade dve stovky cisteho na hodinu, jednalo se o nenáročnou administrativni praci bez potřeby znalosti jazyku s ciste uživatelskou znalosti pc. Ja uzila angličtinu při vitani hostu a vareni kafe… :potlesk: :palec:
anonym kvůli financim

Ale to už je volba těch, kteří tam pracují. Také si mohou hledat lepší místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
2.5.19 12:34

Tak o to se nehadam, taky bych za to nepracovala, ale tvrzeni, ze to pod minimalkou je proste lzive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
2.5.19 12:53
@Anonymní píše:

Pod minimem to určitě není a určitě se najdou matky, které jsou rády i za to minimum. Ne každá má vzdělání, nebo praxi v takovém oboru, aby si mohla vybírat. Navíc při rodičáku, kdy většinou musí skloubit práci s hlídáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.19 19:35

Brigada pri rodicaku

Dobry vecer, chtela jsem se zeptat jestli si muzu najit brigadu kdyz pobiram rodicovsky prispevek? Jestli bych o nej neprisla. Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
3.7.19 19:36

@Andreejka89 i kdyby jsi měla HPP a nejen brigádu tak pokud je dítě ve školce celodenně, tak ti nikdo rp nevezme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat