Brigáda při rodičáku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Michaela02993 píše:
@Andreejka89 i kdyby jsi měla HPP a nejen brigádu tak pokud je dítě ve školce celodenně, tak ti nikdo rp nevezme
jen školka se hlídá do dvou let, tam je to omezené hodinami na pobyt týdně. Jinak v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987 jo pardon, já to popletla
teď jsem si vzpomněla že syn měl necelé 2 roky a já chodila na brigádu
takže se omlouvám že jsem to popletla a možná popletla i tazatelku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela02993 píše:
@Veru1987 jo pardon, já to popletlateď jsem si vzpomněla že syn měl necelé 2 roky a já chodila na brigádu
![]()
takže se omlouvám že jsem to popletla a možná popletla i tazatelku
![]()
![]()
Může mít i HPP, já měla od roku dcery. Ale nechodila do školky, byla doma s tatínkem. Ale rodičák jsem brala já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987 proto jsem psala že HPP mít může
jen jsem do toho zamotala tu školku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andreejka89 ano můžeš si přivydělat kolik chceš, jak brigádně, tak i na HPP. Jen pokud je dítě ve školce ( jeslích ) a nemá ještě 2 roky, tak tam se hlídá počet hodin, které tam může být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kari-nka píše:
@Andreejka89 ano můžeš si přivydělat kolik chceš, jak brigádně, tak i na HPP. Jen pokud je dítě ve školce ( jeslích ) a nemá ještě 2 roky, tak tam se hlídá počet hodin, které tam může být.
Aby to někoho nespletlo, tak ale je tam částka nad kterou se příjmy nesmí dostat. Myslím, že je to 60tis za rok - pokud si vydělá víc, stát přestává platit sociální a zdravotní pojištění
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krukynka píše:
Aby to někoho nespletlo, tak ale je tam částka nad kterou se příjmy nesmí dostat. Myslím, že je to 60tis za rok - pokud si vydělá z víc, stát přestává platit sociální a zdravotní pojištění
tohle slyším teda prvně. Já vydělávala na DPP určitě více než 60tis ročně než jsem nastoupila na HPP
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krukynka píše:
Aby to někoho nespletlo, tak ale je tam částka nad kterou se příjmy nesmí dostat. Myslím, že je to 60tis za rok - pokud si vydělá víc, stát přestává platit sociální a zdravotní pojištění
To už dávno není si myslím. Jen pokud si vyděláš víc, tak manžel nemůže uplatnit slevu na manželku. Jinak stát za příjemce RP sociální neplatí vůbec. Platí jen zdravotní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andreejka89 píše:
Dobry vecer, chtela jsem se zeptat jestli si muzu najit brigadu kdyz pobiram rodicovsky prispevek? Jestli bych o nej neprisla. Dekuji za odpoved
V pohodě můžeš, já jsem byla na HPP v práci na částečný úvazek a měla jsem k tomu rodičák. Dceru mi hlídala babička, protože byla ještě malá na školku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
To už dávno není si myslím. Jen pokud si vyděláš víc, tak manžel nemůže uplatnit slevu na manželku. Jinak stát za příjemce RP sociální neplatí vůbec. Platí jen zdravotní.
Fakt? Tak mě účetní tvrdila, že to tak je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krukynka píše:
Fakt? Tak mě účetní tvrdila, že to tak je.
Co konkrétně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
Přesně tak. Pouze se nesmí odečíst manželka z daní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte maminky prosím když jdu na brigádu při rodičáku musím mít nějaký papír? Musím ho někam evidovat nebo nemusím mít nic? Děkuji za odpovědi a rady.. A můžu si vydělat kolik chci nebo je to nějak omezené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit