Pracovala jsem jako prostitutka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Lucy75 píše:
@Russet @Hanka1 ta by své frndě měla postavit na zahradě v Itálii památník..Příspěvek upraven 02.05.19 v 17:18
No ona sem vždycky jezdila x let po revoluci pote, co fabrika samozrejme zkrachovala a rozprodaly se jednotlive budovy na pronajem, ze se na jeji karieru sexskladnice zapomnělo a tady se prezentovala jako ctihodna podnikatelka, takova Irenka z Kurvahosigutntag… ![]()
- Citovat
- Upravit
@free333 píše:
To nevadí, proč si nenajdeš diskusi, kde třeba i něco pochopíš, vždyt se zde nemusíš zbytečně trápit?
- Citovat
- Upravit
@Russet píše:
Nebo napsat Paměti jako Vilma s Žen v pokušení
jo to ona Miladka pak jako zachovala padesatnice pomalu tvrdila, jak si jako mlada nic neuzila. Dedek v Italii ji umrel, o dedictvi se dlouho soudila s jeho detma a sama deti s nim nemela, asi unava materialu frndy. Pak si na poslední chvili po ctyricitce uhnala dite s byvalym dederonem, kterýho klofla na dovce na Kanarech, ten ji neplatil ani alimenty a ještě ji o dost penez obral. Holce bude mozna tak k 18 a sem jezdi jen v lete bez matky. Bohuzel dcera se vzhledem nepomamila… ![]()
- Citovat
- Upravit
@finduska píše:![]()
tak to mě pobavilo
![]()
taky nechápu proč někteří komentují a čtou diskuze, které je vubec nezajímají. Mě treba název zaujal, ready si počtu co k tomu člověka vede
myslim si své, ale moralizovat a urážet člověka, kterého neznám v jeho diskuzi?
podle názvu je snad logické, že se tu nebude řešit „ovulka“ „testicek " "manza“ popřípadě " prdiček" nebo " tehulkovani "
Právě, taky mi přijde diskuse zajímavá a beru to jako možnost dozvědět se něco víc z oboru, kde to až tak neznám, ráda si rozšířím obzory.
Zakladatelka píše slušně, opravdu nevidím důvod pro nějaké divení se, že někdo snad chce na diskusním foru dokonce i diskutovat
anebo pro falešné moralizování anebo urážky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klopotkova píše:
Jo, známej pravidelně š. ká se šlapkama od silnice. Většinou jsou to cikošky, třeba anál za dvě kila, no, neber to.
no dyt jak zacly po revoluci slapat cigosky na E55, tak tam nejvic stavelo luxusních Mercedesu z DEU, nemecti dedci. Nektere chlapi, kteří mají doma upravene, ciste zenske tohle pry rajcuje, tak byt Babrdli, která je posedla svým zjevem - viz jeji diskuse o udrzovanych zenskych, co mají peníze a cviceni, kvůli figure a veku - aby ten jeji nevyhledaval nechutacky a spindirky
![]()
- Citovat
- Upravit
@AlphaOmega píše:
Tak jednak jsem chlap. A jestli se z emimina stal server pro **** a jejich obdivovatelky, tak ano, vyhnu se.
Podívej se, a stačí letmo, kolik je tu diskuzí, které jsou vyloženě na
a vesele se přispívá. Tohle nic není.
- Citovat
- Upravit
Dobrý deň,
aj napriek tomu, že sa jedná o kontroverznú tému, si vážime to, že s nami zakladateľka zdieľa svoj príbeh. Urážky smerované na jej osobu preto nie sú na mieste a naviac je to proti pravidlám diskusie, ktoré je potrebné dodržiavať.
Ďakujem za pochopenie.
S pozdravom
,
Kristína
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše:
To nevadí, proč si nenajdeš diskusi, kde třeba i něco pochopíš, vždyt se zde nemusíš zbytečně trápit?
To jsi mě fakt setřela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
no dyt jak zacly po revoluci slapat cigosky na E55, tak tam nejvic stavelo luxusních Mercedesu z DEU, nemecti dedci. Nektere chlapi, kteří mají doma upravene, ciste zenske tohle pry rajcuje, tak byt Babrdli, která je posedla svým zjevem - viz jeji diskuse o udrzovanych zenskych, co mají peníze a cviceni, kvůli figure a veku - aby ten jeji nevyhledaval nechutacky a spindirky![]()
![]()
To snad ne. ![]()
Třeba teď mám tak chlupatý nohy, že by to na E55 určitě bylo jen pro opravdové fajnšmekry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
to co povazuje Babrdl nemuzes brat na pravou vahu, pro tu je obezni i někdo kdo ma tri kila nad BMI a dle jejího nazoru by si o tehotnou zenskou s bubnem normalni chlap nešťouchl a kolo neoprel. Kdysi tu naka svobodna tehule psala, ze ma s brichem vic nabídek na sex nez s normalnim plochym brichem…![]()
Myslím, že to zbytečně hrotis. A promitas do mě nějaké své nejistoty ![]()
Je rozdíl mezi obezitou a nadváhou. Mnohokrát jsem psala, že mírná nadváha je jen kosmetický problém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@opozice píše:
prosím tě, před chvílí se chováš, jako nevěřící Tomáš, že nejsou nevěry a teď píšeš, že vše znáš, to si děláš asi (-!-)
Jak nejsou nevěry
?
Věřím ti, že jsi nevěrný a chodíš za prostitutkami. A věřím, že to dělají i tvojí kámoši. Jen je mi to dost jedno.
Co bys ještě chtěl, metál? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Jak nejsou nevěry?Věřím ti, že jsi nevěrný a chodíš za prostitutkami. A věřím, že to dělají i tvojí kámoši. Jen je mi to dost jedno.
Co bys ještě chtěl, metál?
Pokud to píšeš s nadsázkou, klidně se tomu zasměji.
Pokud ne, tak ze sebe nedělej blbku, větší než jsi. Mám rád konkrétní argumenty, tak je vyklop, kde jsi mě viděla v bordelu, nebo kdy jsem napsal, že jsem byl v bordelu. A pokud se tu zmiňuji o tom, že se to tu děje, tak jen proto, že takový je život, ať se ti to líbí, nebo ne. A ten názor, jak to tu čtu nemám jen já.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
To snad ne.
Třeba teď mám tak chlupatý nohy, že by to na E55 určitě bylo jen pro opravdové fajnšmekry.
V pohode ja shodila zimni srst taky nekdy v breznu…dalo to prace najit IPL odchlupovac…snad jsem ho nezavarila…
![]()
Ne bez prdele, meli jsme kolegyni cca od nas o deset patnact let starsi, pekna udrzovana zenska, spokojene manzelstvi, odrustajici deti na vysoke, manzel po revoluci celkem uspesny podnikatel, hezky barak, dostatek penez, doma vse ok az zacala mit gyne potize, pricitala to pocinajici menopauze, z ktere ji vyvedla gyndarka. Jeji manzilek si liboval ve spinavych kurvickach bez gumy a ji nakazil kapavkou a chlamydyema driv nez on zacal mit potize. Rozvedla se s nim na prvni dobrou.
- Citovat
- Upravit
@Bábrdl píše:
Myslím, že to zbytečně hrotis. A promitas do mě nějaké své nejistotyJe rozdíl mezi obezitou a nadváhou. Mnohokrát jsem psala, že mírná nadváha je jen kosmetický problém.
No kosmeticky problem asi ne, idealni vahu jsem mela tak v 23 letech, paradoxne od doby co ma o pet kilo vic nez BMI a usazene hlavne na kozach, tak jsem mela daleko vic uslintanych nabidek nez s 55 kily ![]()
O tehotenstvi a kojenim ani nemluvim. Takze problem kil maji zensky v hlave, normalni chlap pokud to beni buzna tri, ctyri kika nahore ani nepozna… ![]()
Paradoxne na IG sleduju Andreu Kalousovou, moc se mi ta Kazmy holka libi, ano je hodne hubena, ale je to modelka, takze tam se stihlost az hubenost predpoklada. Kdyz vlozi fotku v plavkach, tak vetsina zen - az na zavistive vyjimky - ji napise, ze ma krasnou figuru. Naopak vetsina chlapu hejtuje ve stylu najez se, kostra, reklama na hlad, anorexie a podobne vyblitky…
![]()
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova
Ta „práce“ je opravdu tvrdá, ale dlouho mi trvalo pochopit, že jsou opravdu holky/ženy, kterým nevadí, že když chodí do auta, tak jim přijede chlap…zpocený, neumytý. Jim je to fakt jedno.
Ono i když si pohlídáte hygienu, jste v čistém, používáte olejíčky atd…i tak je to každou chvíli na hození šavle, prostě na to nemám povahu. Orál se s prezervativem dělat dá, ale skutečnost je taková, že je tak obrovská konkurence, že je to utopie. Prostě by šli jinam.