Pracovní činnosti - 3. třída

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais Brno
14.10.22 12:45

@Svistice :mrgreen: tak mladej by jim pomohl i s krájením :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33005
14.10.22 12:53
@Anais Brno píše:
@Svistice :mrgreen: tak mladej by jim pomohl i s krájením :mrgreen:

Nevím, zda krájení nevyfásl druhý stupeň. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
14.10.22 13:10

@Svistice konečně decka delaly neco užitečného :potlesk:
Ono to nase mlade od mala prahne po dospelackych úkolech…
Ale pravda, že prý někteří spokuzaci maji problem poskladat i harmoniku

• Citovat
  • Upravit
24992
14.10.22 13:21

U nás až 8. a 9. třída, dvě dvouhodinovky za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.10.22 13:22

@Anais Brno Ano, ale i si umím představit, že se vyskytly matky, co na toměly pindy.

Švagrová šla kdysi zjebat ředitelku, že děti v rámci nějakého Dne Země vyfasovali rukavice a sbírali po vsi odpadky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
14.10.22 13:31

@Svistice si ještě ze skoly pamatuju, jak jsne dlabali tu trabu mezi kachkickama..
Hlavně když to bylo. misto vyučování :mrgreen:
Ale verim, že v dnešní době by se nasli akční rodiče sklenikovych děti…

Příspěvek upraven 14.10.22 v 13:35

• Citovat
  • Upravit
32914
14.10.22 13:33

Ve 3 třídě máme dvě hodiny po sobě, VV a PC. Většinou to co tvoříme vyžaduje obojí.
Pracovní činnosti typu dílny a pěstitelky jsou od 6 třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
16.10.22 18:27

@andelka83 Máme to stejně. 1 hod. VV a 1 hod. PČ. Spojené do jedné dvouhodinovky týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
16.10.22 18:30

Do dílen se chodí na druhém stupni, u nás teda mají i kroužek na prvním stupni v družině. Na druhém stupni se potom střídají po ročnících dílny, vaření a příprava na povolání, to je vše v rámci pracovních činností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
16.10.22 18:48

U nas se chodi do dilen az od 7. tridy. Moje trida je rozdelena napul-dilny/vareni. Kdyz jsem v nizsich rocnicich ucila pracovky, vyrabeli jsme ruzne veci k aktualni vyzdobe tridy. Dostala jsem se zadara k bedne knofliku, na epipi za postovne koupila vlny, vybrakovala zbytky bavlnek po babickach. Nejuzitecnejsi byly rolicky od toaletaku. Kdo chtel, prinesl si nejake ozdobicky sam. Vidam ty vyrobky ve vyzdobe tridy az do devitky.
Decka zrucna jen vyjimecne. V den, kdy jsem mela v rozvrhu pracovek vic, mi naskakovaly kroky, jako bych bezela marathon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
16.10.22 19:41

@matkabagristy no mladej je asi poměrně zručný, tak ho to moc nebaví, nemůže nic rozvinout svého kreativního ducha…
Kroužek máme rukodelny, jak já říkám dřevo pilka, kladívko.
No moc těžké činnosti i mimoškolních není.
Tak pátram, co čekat od školy..
Mají dvě hodiny vytvarky a hodinu pracovek. Za mě by už v té třetí fakt mohli být na jiném level než školka…asi mám vysoké nároky

• Citovat
  • Upravit
66815
16.10.22 19:47
@Anais Brno píše:
@matkabagristy no mladej je asi poměrně zručný, tak ho to moc nebaví, nemůže nic rozvinout svého kreativního ducha…
Mají dvě hodiny vytvarky a hodinu pracovek. Za mě by už v té třetí fakt mohli být na jiném level než školka…asi mám vysoké nároky

To, co maji delat, je v svp skoly, ten vychazi z rvp. Skola nemuze naplnit ocekavani vsech rodicu. Krome tebe je v tetride X dalsich s rozdilnymi predstavami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
16.10.22 19:52
@Anais Brno píše:
Mají dvě hodiny vytvarky a hodinu pracovek. Za mě by už v té třetí fakt mohli být na jiném level než školka…asi mám vysoké nároky

V tom případě doporučuji výtvarný obor v ZUŠ. Chodí tam dcera a laťka je nastavená opravdu někde jinde. Není to jen o kreslení, ale i o nejrůznějších technikách. Bude mít možnost rozvinout kreativního ducha.
Hodnocení je vysvědčení a žáci svoje obrazy a výrobky vystavují při různých příležitostech, nejlepší s nimi i soutěží.
Dále vím o kroužku dílen na DDM, ale jeho úroveň nemám možnost posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
16.10.22 20:06

Tak dcera má PČ 1× týdně a výtvarku 2× týdně všichni a v pátek půlka třídy výtvarku a půlka tělocvik dle zaměření ;). na zítra má mít vylisované listy stromů tak jsme zvědavá kolik dětí to nepřinese :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí