Pracovní sešit pro předškoláka

4155
7.9.19 17:23

Časopis Předškolák. Případně se dají pracovní listy stáhnout z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33280
7.9.19 17:24

@123Soňa Máme doma několik z Levných knih. Myslím, že je to jedno, co přesně koupíš. Přijde mi tam vše tak nějak nastejno: barvy, tvary, obtahování čar, spojování čísel, vybarvování podle počtu, hledání rozdílů, logické úlohy typu co tam nepatří a proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.9.19 17:28

Koupila jsem teď moc pekne sešity od Jiřiny Bednářové. Má spoustu druhů pro ruzne věkové skupiny. Můj predskolak na tohle moc není, nebaví ho to, ale tenhle sešit dělá rad, vždycky je úkol na stránku a je fajn, že po sobě jdou ruzne typy úkolů, takže se dítě nezačne hned nudit. Cena byla tuším do 150,– a stránky jsou barevné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
7.9.19 18:07

Za naprosto nejlepší beru předškolákovy týdeníčky - jsou pravda trošku dražší, ale je tam všechno a taky to má pěknej motivační systém a už není nutno dokupovat nic dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
7.9.19 18:42

@Katche ty nám včera došly a malyho fakt nadchly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
7.9.19 18:57

Já teda spoléhám na předškolní výchovu ve školce a doma děláme na co má chuť. Jednou měsíčně přijde Puntík. Ale pravda je, že malá je dost šikovná, takže není potřeba něco nahánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
7.9.19 21:04

Mame taky předškolákovy tydenicky. A super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
29.5.20 21:53

Mám 5letého kluka. Bylo mi doporučeno, ať pořídím něco od Jiřiny Bednářové. Co mi doporučíte? Není zrovna typ, že by ho to bavilo. Něco doma máme, ale po starší, takže částečně vyplněno. Něco je pro něj opravdu otrava, něco ho baví. Tak aby to bylo hezky udělané. Od Bednářové nemáme zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
29.5.20 22:15
@Sára 1 píše:
Mám 5letého kluka. Bylo mi doporučeno, ať pořídím něco od Jiřiny Bednářové. Co mi doporučíte? Není zrovna typ, že by ho to bavilo. Něco doma máme, ale po starší, takže částečně vyplněno. Něco je pro něj opravdu otrava, něco ho baví. Tak aby to bylo hezky udělané. Od Bednářové nemáme zatím nic.

S dvojčaty procházíme všechny její sešity a přijdou mi pěkně udělané. V těch pěti letech jsme začínali prvními sešity od těch cca 3-5 let a plynule navazujeme dalšími díly. Záleží co chcete, zda počítání, zrakové vnímání, grafomotoriku nebo orientaci v prostoru a čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
29.5.20 22:18
@šerifka píše:
S dvojčaty procházíme všechny její sešity a přijdou mi pěkně udělané. V těch pěti letech jsme začínali prvními sešity od těch cca 3-5 let a plynule navazujeme dalšími díly. Záleží co chcete, zda počítání, zrakové vnímání, grafomotoriku nebo orientaci v prostoru a čase.

Já vůbec nevím. Mrkla jsem na internet a někde nejsou ukázkové stránky. Se starší jsme měli hodně sešitů a některé nebyly nic moc. Od Bednářové jsme neměli nic. Doporučila mi to psycholožka, ale nevím, co přesně. Je to pro 5leté dítě se zkříženou lateralitou. A ještě řešíme logopedii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
29.5.20 22:26
@Sára 1 píše:
Já vůbec nevím. Mrkla jsem na internet a někde nejsou ukázkové stránky. Se starší jsme měli hodně sešitů a některé nebyly nic moc. Od Bednářové jsme neměli nic. Doporučila mi to psycholožka, ale nevím, co přesně. Je to pro 5leté dítě se zkříženou lateralitou. A ještě řešíme logopedii.

Něco málo se dá vidět na alze, ale zrovna moc těch pracovních sešitů tam nemají… ony pracovní sešity jako eknihy nejsou zrovna použitelné ;-)
 https://www.alza.cz/…a-r17331.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
30.5.20 08:38

@šerifka A který se ti líbil nejvíc? Pro začátek koupím jen jeden. Uvidíme, jestli to vůbec půjde něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
30.5.20 09:15
@Sára 1 píše:
@šerifka A který se ti líbil nejvíc? Pro začátek koupím jen jeden. Uvidíme, jestli to vůbec půjde něco dělat.

Děti rády počítají, takže mají rády Soba Boba a nerady nacvičují psaní (pastelky).

Pro vás by možná bylo vhodné spíš Zrakové vnímání, první díl je už asi skoro vyprodaný, ale na mám vyzkoušeném eshopu jsem ještě něco málo našla:

Rozvoj zrakového vnímání - 1. díl
Jak krtek Barbora uviděl svět, 1. díl, od 3 do 5 let

https://www.knihcentrum.cz/…-let-1-dil-1

Tady jsem našla i čtyři listy na ukázku:
https://www.albatrosmedia.cz/…imani-1-dil/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15570
30.5.20 09:59
@šerifka píše:
Děti rády počítají, takže mají rády Soba Boba a nerady nacvičují psaní (pastelky).

Pro vás by možná bylo vhodné spíš Zrakové vnímání, první díl je už asi skoro vyprodaný, ale na mám vyzkoušeném eshopu jsem ještě něco málo našla:

Rozvoj zrakového vnímání - 1. díl
Jak krtek Barbora uviděl svět, 1. díl, od 3 do 5 let

https://www.knihcentrum.cz/…-let-1-dil-1

Tady jsem našla i čtyři listy na ukázku:
https://www.albatrosmedia.cz/…imani-1-dil/

Děkuji moc. Vypadá to dobře. Bojím se, že to pro něj bude těžké a nebude ho to vůbec bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí