CK a slosování v anketě - je to podvod?

2216
9.3.12 13:38

Pracuje tady někdo v CK?

AHOJ holky, dnes mi volali z CK, že jsme byli vybráni do slosování díky anketě, kterou jsem vyplňovala v roce 2007. Budou tam s námi další 4 páry a min. cena je dárkový poukaz v hodnotě Kč 500,– na dovolenou. Nejbližší pobočku od nás mají v OV, což je cca 50km od našeho bydliště, takže se mi nechce jet někam 50 km zbytečně, abych pak nezjistila, že to byl jenom nějaký nátlak na to , abych si koupila nějakou dovolenou. Oni se sice dušovali po telefonu, že nejde o žádné přemlouvání a podepisování, ale znáte to. Takže, kdo pracuje v CK , můžete mi poradit , jestli je to skutečně tak nevinné nebo jsou to triky CK. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6399
9.3.12 13:42

nebyla to náhodou anketa, že tě zastavili na ulici a byl to Horizont travel??? tam totiž „vyhrávají všichni“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
9.3.12 13:45

Je to podvod. Budou Ti nabízet zdánlivě levnou dovolenou, al ekdyž pak koukneš kamkoliv na net, tak to vychází mnohem lépe. No a těch 500,– je sleva při objednání nějakého zájezdu. My byli na prezentaci v době, kdy jsme si takovou dovolenou dovolit nemohli, ale známí se nachytali. Pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
9.3.12 13:46

taky mám známé, co to dotáhli až k soudu, proto jsem se ptala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
9.3.12 13:48

je to totální ptákovina - ruce pryč, ani o tom nepřemýšlej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
9.3.12 13:56

holky,jste zlaté a moc vám děkuji. Ušetřily jste mi čas a peníze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JARDA J
30.5.12 22:28

Dobrý večer , včera měla přítelkyně telefon z cestovní kanceláře Horizont Travel,že vyhrála zájezd do Řecka pro 2 osoby. Když se přítelkyně ptala paní , jestli si nedělá legraci, tak jí řekla, že opravdu vyhrála a jestli si vzpomíná , že vyplnila anketní lístek, který je slosovatelný a že byla vylosovaná. Několikrát se ujišťovala, zda je to pravda a jestli bude něco platit a paní na telefonu stále tvrdila ,že opravdu vyhrála slíbenou dovolenou pro 2 osoby, s tím , že bude ještě představení cestovní kanceláře .Tak přítelkyně řekla , že přijedem a tak se stalo .Přijeli jsme do CK kde na nás čekal agent.Sedli jsme si ke stolu a pán se zeptal jak daleko jsme to měli ,tak jsme odpověděli 50 km a on na to,že to není tak daleko.No nevím zda 100 km je pro něho málo ,ale každý má svou představu o tom co je daleko.Ale proč to tady píši ? Agent ,který nás čekal popřel vše co říkala paní z CK mé přítelkyni po telefonu a tvrdil , že to tak není a že jsme paní na telefonu špatně pochopili a že není pravda,že by něco takového slíbila. Když jsem se ptal co nám tedy nabídne ,tak odpověděl, že neodejdem s prázdnou ,ale že musíme zůstat na prezentaci . Já jsem to rezolutně odmítl a chtěl jsem odejít ,ale přítelkyně chtěla zůstat.Agent byl ze mne docela nervózní z argumentů , které jsem mu předkládal zvýšeným hlasem, protože jsem měl tušení ,že se jedná o podvod a zřejmě nepotřeboval, aby se to dozvěděli ostatní klienti a vykázal nás z místnosti. Nakonec jsme odešli, přítelkyně byla zklamaná ,že jsme nezůstali, ale teď jsme rádi, že jsme odešli, protože jsme jedni ze šťaslivců ,kteří nenaletěli podvodným praktikám CK HORIZONT TRAVEL !! POZORNĚ SE PODÍVEJTE NA TENTO POŘAD
 http://www.ceskatelevize.cz/…512/titulky/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová