Špatně formulovaný dotaz

1917
8.3.12 22:30

špatně formulovaný dotaz

ahojky holky mám takový problém dnes jsem jela ráno do školya na autobusovém nádraží stál jiný autobus než který jezdí normálně (nikdy žádný jiný nejel) a dnes najednou z ničeho nic jiný autobus tak se řidiče ptám co se stalo a on mi říká chibička se vloudila a později na praxi jsem se dozvdela že včera smetl na přechodu ženskou byl oslněn sluncem a ta ženská mu tam vběhla nerozhlédla se nic vyna řidiče to tedy nebyla ano měl předvídat ale na druhou stranu vydím jedoucí autobus tak nelezu do cestyřidič se na místě skoro složil dnes to na ňem bylo i vidět ale kde by mě napadlo co se stalo tak těd řeším až mě zase za 14 dní poveze na praxi jestli se mu mám omluvit a nebo na to radši už nevzpomínat co myslíte mimochodem ženská byla z Holešova převážena rychlou do nejbližší nemocnice a odtud ještě letecky do olomouce a tak tu těd sedím a přemýšlím co dělat dáljestli se omluvit nebo o tom již nemluvit je to strašně hodný starší pán a je mi ho líto doufám že mě neodsoudíte a že si neřeknete že je to jen obyčejný řidič autobusu ale mě to opravdu trápí dík za vaše náory a ješte jednou vás prosím nezlobte ase že jsem vám to sem napsala musela jsem se aspon vypovídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lus-i
8.3.12 22:36

Já už bych s ním o tom nemluvila :nevim: zeptala ses jen co se stalo a myslím že jemu by to taky příjemný nebylo kdybys mu to zas připoměla :think:

Příspěvek upraven 08.03.12 v 22:39

• Citovat
  • Upravit
8566
8.3.12 22:38

Za čtvrnáct dnů si na nějakou tvojí poznámku už nebude ani pamatovat. To, že někoho srazil si bude pamatovat už navždy, ale tvůj dotaz na jiný autobus? Myslím, že to zbytečně řešíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
8.3.12 22:39

Ty nemůžeš za chyby druhých, tak se tím netrap, no ale za ty svoje (a že jich tam je) teda jo! Asi tě to hodně rozrušilo. Stane se. Jinak co se týče toho řidiče, to mu chceš za 14 dní znovu připomínat?

• Citovat
  • Upravit
4880
8.3.12 22:42

Chudák..já bych se mu neomlouvala, nechala bych ho v klidu. Určitě mu je strašně.

Já před lety jela autobusem a seděla jsem na první sedačce a autobus se rozjížděl..Najednou slyším ránu a kouktem oka jsem zahlédla vlasy. Ženská se rychle zvedla a utíkala dál, aby stihla jiný autobus. Taky mu tam vběhla zpoza zaparkovaných aut. Řidič nevěděl co má dělat..byl zmatenej. Nakonec jel dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
8.3.12 22:43

ne necci a ano máš pravdu mě se to píše dost blbě protože blbě vydím a tak se člověk snaží jak můžejenom mě zajímal váš názor to je všechno taky mi to přišlo dost blbé ale přece jenom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.3.12 22:50

Já bych to uz nechala byt, nemohla jsi to vedet a lepsi bude nic nepripominat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.3.12 23:07

Nechapu…chces se omlouvat za to, ze ses zeptala, co se stalo? Proc? :think: Neres to. Normalni otazka, nic vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
9.3.12 15:08

tak jo dík moc za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie