Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkusila bych to. Kamarádovi takhle našli ztracenou peněženku.
No nevím jestli to má cenu, tam chodit. Ono jestli ti ty peníze vypadly na zem a sebral je někdo za tebou ve frontě, tak s tím asi nic moc neudělají. I kdyby to měli na kameře. Oni je nanašli a pochybuji, že by zjistili totožnost člověka, který je případně sebral. A v dnešní době pochybuji, že je tam někdo našel a odevzdal (třeba na přepážce).
Já bych tam zašla a požádala je ať se kouknou na ty kamery. Pro mě jsou dva tisíce hodně tak bych chtěla vědět co se s nima stalo.
sice jsou dnes někteří lidi nepoctiví ale někteří přece ještě to svědomí mají. Takže je i určitá šance že ty peníze tam odevzdali. Určitě bych to zkusila.
Holky, díky! Počkám až trochu odpuchnu od řvaní a zajdu tam, taky jsou pro mě dva tisíce hodně.
Určitě bych se zeptala. Když jsem našla ve spořitelním bankomatu zapomenuté peníze, taky jsem to šla říct na přepážku a nechala jsem tam na sebe kontakt, kdyby někomu chyběly. (Ale asi dotyčného nenapadlo jít se tam zeptat.)
Já to nemyslela tak, aby tam vůbec nechodila, to né? Jenom spíš jsem tím chtěla říct, že bych s tím, že je někdo našel a odevzdal moc nepočítala. Stalo se mi něco podobného u nás ve spořce (pracuji tam), ale bohužel paní jsme nedokázali pomoci. Na kamerách nic vidět nebylo, byl to zrovna blbý úhel, kamera snímá hlavně ve výši přepážky a na zem moc nekouká. Nehledě na to, když ti peníza vypadnou z kapsy, tak jakoby letěj, takže nemusejí ani přistát přímo u tvých nohou, ale někde dál. U nás jsou kamery nastaveny na přepážky a boxy a jestli je něco na zemi na nich není moc vidět.
Annonymní 2.
Anonymní píše:
Holky, hrozně se stydím za svou debilitu, tak se omlouvám za anonym.
Před chvilkou jsem byla v České spořce poslat mamce nějaké peníze a já trubka si dala do kapsy dva tisíce a občanku a když jsem tam tu občanku vytahovala, tak mi tam ty peníze asi vypadly a já si toho nevšimla
Myslíte, že má cenu tam jít a říct jim, ať se třeba kouknou na kamery a nebo je to zbytečné?Je mi hrozně, už jsem to i obrečela
Jejda to mě mrzí
hlavně to, žes kvůli tomu brečela
To víš, pro každýho z nás jsou 2 tisíce dost a jak píšou holky-určitě bych tam šla.......za optání nic nedáš-určitě se budou snažit to s tebou nějak vyřešit-určitě tě do háje nikdo nepošle a stále je šance, že je někdo odevzdal
Kéž by ![]()
A hlavně napiš jak to dopadlo ![]()
Schválně se optám kamarádky-pracuje ve Spořce, tak jak by na to reagovali ![]()
Já bych tam zašla a zeptala se u přepážky.U nás v obchodě jednou někdo ztratil 1000,– a tak jsem je odnesla k pokladně a vedoucí schovala a čekaly jsme,jestli si pro ně někdo nepřijde,pro jeho smůlu si pro ně dotyčný-dotyčná nepřišel.Může se stát,že je našel nějaký poctivec a předal je na přepážce,byla by to velká náhoda v této době,ale za pokus nic nedáš.Bylo by dobrý tam zajít,než zavřou spořku.Držím palce ![]()
I pokud by je někdo sebral a kamera to zachytila, je možné, že zjistí, kdo to byl. Pokud to bylo v bance, nejspíš dotyčný následně uváděl u přepážky své číslo účtu…
Presne tak bych to udelala i ja.Zasla do banky a zeptala se.Nevim ale,jestli ti zaznam ukazou,ale urcite poradi co mas delat,pripadne zajit klidne i na policii,zaznam maji na kamere a pokud je tam videt,ze penize ze zeme nekdo sebral,tak je mel vratit.
Určitě tam hned zavolej, zajdi. Já tedy kdybych viděla peníze ležet na zemi, tak je ihned odevzdám. Věřím, že takových je většina. Takže naděje umírá poslední !
Holky, moc děkuju za odpovědi, no řvu do teď, mrzí mě to, ale moje chyba. Byla jsem tam, byli moc příjemní a přišel za mnou chlápek z ochranky, že jsem bohužel stála mimo obzor kamery.
Vemte si ze mě ponaučení a nenoste peníze po kapsách, ještě jednou děkuju.
Urcite bych tam zasla, takhle dneska manzel resil s jednou maminou s kocarkem to, ze ji vypadl z kapsy mobil a nasli ho:)
Holky, hrozně se stydím za svou debilitu, tak se omlouvám za anonym.
Před chvilkou jsem byla v České spořce poslat mamce nějaké peníze a já trubka si dala do kapsy dva tisíce a občanku a když jsem tam tu občanku vytahovala, tak mi tam ty peníze asi vypadly a já si toho nevšimla
Myslíte, že má cenu tam jít a říct jim, ať se třeba kouknou na kamery a nebo je to zbytečné?
Je mi hrozně, už jsem to i obrečela