Ztratila jsem peníze v České spořitelně

Anonymní
8.3.12 16:24

Ztratila jsem peníze v České spořitelně

Holky, hrozně se stydím za svou debilitu, tak se omlouvám za anonym.
Před chvilkou jsem byla v České spořce poslat mamce nějaké peníze a já trubka si dala do kapsy dva tisíce a občanku a když jsem tam tu občanku vytahovala, tak mi tam ty peníze asi vypadly a já si toho nevšimla :zed:
Myslíte, že má cenu tam jít a říct jim, ať se třeba kouknou na kamery a nebo je to zbytečné?

Je mi hrozně, už jsem to i obrečela :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2153
8.3.12 16:26

Zkusila bych to. Kamarádovi takhle našli ztracenou peněženku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 16:28

No nevím jestli to má cenu, tam chodit. Ono jestli ti ty peníze vypadly na zem a sebral je někdo za tebou ve frontě, tak s tím asi nic moc neudělají. I kdyby to měli na kameře. Oni je nanašli a pochybuji, že by zjistili totožnost člověka, který je případně sebral. A v dnešní době pochybuji, že je tam někdo našel a odevzdal (třeba na přepážce).

• Citovat
  • Upravit
23864
8.3.12 16:29

Já bych tam zašla a požádala je ať se kouknou na ty kamery. Pro mě jsou dva tisíce hodně tak bych chtěla vědět co se s nima stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
8.3.12 16:32

sice jsou dnes někteří lidi nepoctiví ale někteří přece ještě to svědomí mají. Takže je i určitá šance že ty peníze tam odevzdali. Určitě bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 16:32

Holky, díky! Počkám až trochu odpuchnu od řvaní a zajdu tam, taky jsou pro mě dva tisíce hodně.

• Citovat
  • Upravit
9887
8.3.12 16:34

Určitě bych se zeptala. Když jsem našla ve spořitelním bankomatu zapomenuté peníze, taky jsem to šla říct na přepážku a nechala jsem tam na sebe kontakt, kdyby někomu chyběly. (Ale asi dotyčného nenapadlo jít se tam zeptat.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 16:40

Já to nemyslela tak, aby tam vůbec nechodila, to né? Jenom spíš jsem tím chtěla říct, že bych s tím, že je někdo našel a odevzdal moc nepočítala. Stalo se mi něco podobného u nás ve spořce (pracuji tam), ale bohužel paní jsme nedokázali pomoci. Na kamerách nic vidět nebylo, byl to zrovna blbý úhel, kamera snímá hlavně ve výši přepážky a na zem moc nekouká. Nehledě na to, když ti peníza vypadnou z kapsy, tak jakoby letěj, takže nemusejí ani přistát přímo u tvých nohou, ale někde dál. U nás jsou kamery nastaveny na přepážky a boxy a jestli je něco na zemi na nich není moc vidět.
Annonymní 2.

• Citovat
  • Upravit
4239
8.3.12 16:59
Anonymní píše:
Holky, hrozně se stydím za svou debilitu, tak se omlouvám za anonym.
Před chvilkou jsem byla v České spořce poslat mamce nějaké peníze a já trubka si dala do kapsy dva tisíce a občanku a když jsem tam tu občanku vytahovala, tak mi tam ty peníze asi vypadly a já si toho nevšimla :zed:
Myslíte, že má cenu tam jít a říct jim, ať se třeba kouknou na kamery a nebo je to zbytečné?Je mi hrozně, už jsem to i obrečela :roll:

Jejda to mě mrzí :hug: hlavně to, žes kvůli tomu brečela :hug: To víš, pro každýho z nás jsou 2 tisíce dost a jak píšou holky-určitě bych tam šla.......za optání nic nedáš-určitě se budou snažit to s tebou nějak vyřešit-určitě tě do háje nikdo nepošle a stále je šance, že je někdo odevzdal :hug: Kéž by :kytka:

A hlavně napiš jak to dopadlo :kytka:

Schválně se optám kamarádky-pracuje ve Spořce, tak jak by na to reagovali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.3.12 17:04

Já bych tam zašla a zeptala se u přepážky.U nás v obchodě jednou někdo ztratil 1000,– a tak jsem je odnesla k pokladně a vedoucí schovala a čekaly jsme,jestli si pro ně někdo nepřijde,pro jeho smůlu si pro ně dotyčný-dotyčná nepřišel.Může se stát,že je našel nějaký poctivec a předal je na přepážce,byla by to velká náhoda v této době,ale za pokus nic nedáš.Bylo by dobrý tam zajít,než zavřou spořku.Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
8.3.12 17:08

I pokud by je někdo sebral a kamera to zachytila, je možné, že zjistí, kdo to byl. Pokud to bylo v bance, nejspíš dotyčný následně uváděl u přepážky své číslo účtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
8.3.12 17:22

Presne tak bych to udelala i ja.Zasla do banky a zeptala se.Nevim ale,jestli ti zaznam ukazou,ale urcite poradi co mas delat,pripadne zajit klidne i na policii,zaznam maji na kamere a pokud je tam videt,ze penize ze zeme nekdo sebral,tak je mel vratit.

• Citovat
  • Upravit
2803
8.3.12 17:23

Určitě tam hned zavolej, zajdi. Já tedy kdybych viděla peníze ležet na zemi, tak je ihned odevzdám. Věřím, že takových je většina. Takže naděje umírá poslední !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.12 17:59

Holky, moc děkuju za odpovědi, no řvu do teď, mrzí mě to, ale moje chyba. Byla jsem tam, byli moc příjemní a přišel za mnou chlápek z ochranky, že jsem bohužel stála mimo obzor kamery.

Vemte si ze mě ponaučení a nenoste peníze po kapsách, ještě jednou děkuju.

• Citovat
  • Upravit
23033
8.3.12 18:00

Urcite bych tam zasla, takhle dneska manzel resil s jednou maminou s kocarkem to, ze ji vypadl z kapsy mobil a nasli ho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová