Pracujete někdo s filcem?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pracujete někdo s filcem?
Poradíte mě někdo? Chci vyrábět z plsti( filcu) velikonoční dekorace- králíčky, zdobit vajíčka, vystřihnout kuřátka a zavěsit to na větvičky,… jaký tip filcu je na to vhodný? Tloušťka, tip-koukala jsem že jsou filcy z různýho materiálu
. Nevím jakou šířku, protože mám strach aby se mě ty vystřižený věcičky nekroutili, když nebudou k ničemu přišitý a ani podlepený
Máte někdo tip na nějaký pěkný stránky, nebo hoďte odkaz co přesně koupit, děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Závěs filc
Ahojda, já jsem dříve z filcu hodně tvořila, teď už na to s malou není moc čas. Už si bohužel nepamatuju webovky, kde jsem ho tenkrát nakupovala. Prodávají se 2 tloušťky a to 1-2mm a tuším 3-4mm, určitě doporučuju tu silnější, ta slabší je vhodnější spíše na polepení čehosi - třeba při výrobě loutek by byl fajn na polepení třeba hlavičky, ale pro tvoji tvorbu bude určitě lepší ten silnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Goldenko, nasla jsem toto: http://www.fler.cz/zbozi?…
Vzdy, kdyz neco hledam, tak hledam na Fleru, protoze tam je materialu asi nejvic…
Hodne stesti a posli potom fotky, at vidime, jak Ti to slo…
![]()
- Citovat
- Upravit
Fotka se mě nezobrazila žádná, já jsem právě chtěla u nás ten filc někde koupit aby jsem si to osahala a věděla jaký koupit a oni u nás žádný nikde nemají.
Takže jsem odkázaná na net, ale když o tom nic nevím tak se těžko něco kupuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V kamenným obchodě filc neseženeš, ale když to hodíš do googlu, tak ti nabídne mraky odkazů a stačí už jen vybírat ![]()
goldenka píše:
Fotka se mě nezobrazila žádná, já jsem právě chtěla u nás ten filc někde koupit aby jsem si to osahala a věděla jaký koupit a oni u nás žádný nikde nemají.Takže jsem odkázaná na net, ale když o tom nic nevím tak se těžko něco kupuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fotečka už se zobrazila, koukám na netu, ale většinou je to síla 1mm, chtěla by jsem rovnou nějakou barevnou sadu a to je vše slabý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho teď koupila u nás v papírnictví. Je malinké, obchůdek tak 3×4 metry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, to nekupuj, ten jsem taky koupila na zkoušku a je to na prd - max. na polepení těch vajíček. Já jsem tenkrát kupovala tady
http://www.ceske-tradice.cz/…0cm--tl.-4mm
Filc je dost silnej ![]()
goldenka píše:
fotečka už se zobrazila, koukám na netu, ale většinou je to síla 1mm, chtěla by jsem rovnou nějakou barevnou sadu a to je vše slabý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to určitě potěšilo, já sběhla všechny papírka v okolí a všichni na mě koukali jak z jara ![]()
Alpaka píše:
Já ho teď koupila u nás v papírnictví. Je malinké, obchůdek tak 3×4 metry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem potřebovala kousek plsti, nebo filcu na tlapky slonovi na maškarní a nemužu sehnat. Když, tak jen po 10 ks.Ja potřebuju bílej a jen kousek. Koupím to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi mam smůlu. Ten kousíček se mi na netu nevyplatí objednávat. myslela jsem, že někde v obchodě kamenném???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi plzen není tak velká, zatim jsem ho nesehnala.Mam na to 10 dní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit