Pracujete někdo s filcem?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
31.1.12 18:47

pracujete někdo s filcem?

Poradíte mě někdo? Chci vyrábět z plsti( filcu) velikonoční dekorace- králíčky, zdobit vajíčka, vystřihnout kuřátka a zavěsit to na větvičky,… jaký tip filcu je na to vhodný? Tloušťka, tip-koukala jsem že jsou filcy z různýho materiálu :think: . Nevím jakou šířku, protože mám strach aby se mě ty vystřižený věcičky nekroutili, když nebudou k ničemu přišitý a ani podlepený :nevim: Máte někdo tip na nějaký pěkný stránky, nebo hoďte odkaz co přesně koupit, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
283
31.1.12 19:31

Závěs filc

Ahojda, já jsem dříve z filcu hodně tvořila, teď už na to s malou není moc čas. Už si bohužel nepamatuju webovky, kde jsem ho tenkrát nakupovala. Prodávají se 2 tloušťky a to 1-2mm a tuším 3-4mm, určitě doporučuju tu silnější, ta slabší je vhodnější spíše na polepení čehosi - třeba při výrobě loutek by byl fajn na polepení třeba hlavičky, ale pro tvoji tvorbu bude určitě lepší ten silnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
31.1.12 19:33

Přikládala jsem fotku, zobrazila se ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
31.1.12 19:55

Goldenko, nasla jsem toto: http://www.fler.cz/zbozi?…

Vzdy, kdyz neco hledam, tak hledam na Fleru, protoze tam je materialu asi nejvic…

Hodne stesti a posli potom fotky, at vidime, jak Ti to slo… :hug: :hug: :hug: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
12681
31.1.12 19:55

Fotka se mě nezobrazila žádná, já jsem právě chtěla u nás ten filc někde koupit aby jsem si to osahala a věděla jaký koupit a oni u nás žádný nikde nemají. :roll: Takže jsem odkázaná na net, ale když o tom nic nevím tak se těžko něco kupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
31.1.12 20:29

V kamenným obchodě filc neseženeš, ale když to hodíš do googlu, tak ti nabídne mraky odkazů a stačí už jen vybírat :kytka:

goldenka píše:
Fotka se mě nezobrazila žádná, já jsem právě chtěla u nás ten filc někde koupit aby jsem si to osahala a věděla jaký koupit a oni u nás žádný nikde nemají. :roll: Takže jsem odkázaná na net, ale když o tom nic nevím tak se těžko něco kupuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
31.1.12 20:32

fotečka už se zobrazila, koukám na netu, ale většinou je to síla 1mm, chtěla by jsem rovnou nějakou barevnou sadu a to je vše slabý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
31.1.12 20:35

Já ho teď koupila u nás v papírnictví. Je malinké, obchůdek tak 3×4 metry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
31.1.12 20:35

Jj, to nekupuj, ten jsem taky koupila na zkoušku a je to na prd - max. na polepení těch vajíček. Já jsem tenkrát kupovala tady

http://www.ceske-tradice.cz/…0cm--tl.-4mm

Filc je dost silnej :palec:

goldenka píše:
fotečka už se zobrazila, koukám na netu, ale většinou je to síla 1mm, chtěla by jsem rovnou nějakou barevnou sadu a to je vše slabý :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
31.1.12 20:39

:palec: :palec: Tak to určitě potěšilo, já sběhla všechny papírka v okolí a všichni na mě koukali jak z jara :lol:

Alpaka píše:
Já ho teď koupila u nás v papírnictví. Je malinké, obchůdek tak 3×4 metry.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
10.2.14 09:31

Ja jsem potřebovala kousek plsti, nebo filcu na tlapky slonovi na maškarní a nemužu sehnat. Když, tak jen po 10 ks.Ja potřebuju bílej a jen kousek. Koupím to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
10.2.14 09:47

Videla jsem na mmb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
10.2.14 10:45

Tak asi mam smůlu. Ten kousíček se mi na netu nevyplatí objednávat. myslela jsem, že někde v obchodě kamenném???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
10.2.14 12:35

Ve výtvarných potřebách a snad i ve větším papírnictvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
14.2.14 10:53

Asi plzen není tak velká, zatim jsem ho nesehnala.Mam na to 10 dní. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat