Pracujete někdo ve Vodafonu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7251
11.5.13 08:39

pracujete někdo ve Vodafonu?

Maminy, nutně potřebuji sháním někoho, kdo pracuje ve Vodafonu a poradil by mi ohledně unáhleně podepsané smlouvy :-(..jsem z toho na prášky..díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
11.5.13 08:57

Tak pokud jsi podepsala smlouvu po telefonu, můžeš ji do 14 dnů zrušit odstoupením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
11.5.13 08:59

Jenže já ji podepsala na pobočce, určitě to musí jít nějak zrušit:-(, ale jen přes známé..ještě nemám ani aktivovanou kartu, nic..Ale jak každý operátor nahání zákazníky tak prostě bude tvrdit, že to nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
11.5.13 09:06

@sunny1981 ty jo, tak to nevím jak je s podepsáním na pobočce :think: My prodlužovali smlouvu po telefonu, brala jsem si i mobil, kterej přišel nefunkční a to fakt nestojím o to, abych reklamovala telefon co nefunguje, tak jsem odstoupila v zákonné lhůtě 14 dnů a uzavřela jinou. Ale je fakt, že máme tmobile, přijde mi super jejich jednání. dávají hodně odškodnění, včera nám dorazila faktura s pokutou, protože jsem reklamovali setobox a měli jsme slevu na 2 měsíce a operátor to hodil místo na slevu TV na paušál na mobil, tak nebylo měsíční plnění a za pokutu 71,– mi ponížili včera hned fakturu o 250,– :dance: Ani neměli problém s tím odstoupením od smlouvy, i manažerka mi to poradila po telefonu. Nemá vodafon na netu stránku kam můžeš napsat? Měl by se ti ozvat manažer a pak jde hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
11.5.13 09:13

Mas 30denni zaruku spokojenosti a to jak na mobilni telefon (pokud jsi brala novy) tak na sluzby…viz https://www.vodafone.cz/…pokojenosti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.5.13 09:17

@sunny1981 Jaká koli smlouva se dá zrušit bez udání důvodu. Tak že pokud jsi podepsala na pobočce, jdi na pobočku. Nemusíš ani na stejnou. prostě smlouvu sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
11.5.13 09:22

@Anik6 a @araw i @Petra2829 zatím díky moc holky
Ještě někdo znalý???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
11.5.13 09:25

@sunny1981 a co by jsi jeste chtela poradit? ;) vsak to tam mas jasne napsany, ne? tak zavolej, zajdi na pobocku a rekni, ze odstupujes ve 30 denni lhute. Nikdo Ti asi nic lepsiho neporadi ;) dej pak vedet, jak si dopadla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
11.5.13 09:29

@Anik6 už jsem tam jednou byla…odmítli mě, že to nejde..navíc mám v té smlouvě napsáno spousty smluvních pokut..je to smlouva na dva roky..
Zkusím to znovu na jiné pobočce..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
11.5.13 09:32

@sunny1981 to je jasny, ze te odmitli, ale pokud se budes „ohanet“ zarukou spokojenosti, myslim si, ze uspejes. Ja takto kolikrat vracela po mesici telefon a vzdy mi vratili penize…a v tom odkazu to tam i tak pisou, tak proc by to neslo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
11.5.13 09:33

Díky, už jsem tam našla i formulář..no snad to klapne nebo mi z toho švihne:-(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
11.5.13 09:40

Urcite jo :) pak napis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
11.5.13 21:44

@Anik6 zázraky se dějí..sotva jsem v poledne ulehla s malou, tak mi volal operátor z Vodafonu, který se mnou smlouvu uzavíral, že vidí mou objednávku stále jako neaktivní, kdy si dojdu nahlásit k O2 změnu čísla, tak jsem mu řekla co a jak a prý zrušení smlouvy není problém..dojela jsem na pobočku, něco tam naťukal do PC a bylo to..ale nic jsem nepodepsala..ani žádný papír o zrušení nemám, tak snad bude vše bez následků do budoucna..
I tak díky moc všem, ulevilo se mi.Tady se opravdu člověk dozví radu na cokoli :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.5.13 22:14

@sunny1981 :potlesk: :potlesk: :potlesk: super hlavně že je to za tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
11.5.13 22:16
@Petra2829 píše:
@sunny1981 :potlesk: :potlesk: :potlesk: super hlavně že je to za tebou.

díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat