Pracujete některá u soudu - zkušenosti s prací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
356
18.2.14 11:50

Pracujete některá u soudu?

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda některá pracujete jako úřednice u soudu. Tato práce by mě velice zajímala, ovšem nemohu k ní nikde najít žádné informace, včetně toho, jak se zařadit do databáze uchazečů o místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
18.2.14 12:00

Pracuju jako zapisovatelka u soudu, ted jsem na rd..
jako není to žádná krása..hodně práce, málo peněz. Zanes životopis přímo na soud - ředitelka správy..ta to má na starosti.

• Citovat
  • Upravit
27591
18.2.14 12:03

Dělá to kamarádka a je docela nešťastná a vyčerpaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
18.2.14 12:04

@smurfka Děkuji, zkusím to. Jako zapisovatelka jsi jen u soudních jednání nebo máš na starosti i něco jiného? Třeba vyřizování pošty (posílání obvinění, rozhodnutí atd.)? Nebo to už dělá někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
18.2.14 12:05

Dela to mama a je uplne vyrizena…hodne prace, velka zodpovednost za neodpovidajici plat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
18.2.14 12:09

@jakuve A můžu se zeptat na ten plat? Kolik asi vydělává? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.2.14 12:11
@lennca píše:
@smurfka Děkuji, zkusím to. Jako zapisovatelka jsi jen u soudních jednání nebo máš na starosti i něco jiného? Třeba vyřizování pošty (posílání obvinění, rozhodnutí atd.)? Nebo to už dělá někdo jiný?

děláš vše..rozesíláš dopisy, píšeš všechny ty papíry které chodí od soudu lidem, obesíláš dotazy od jiných institucí, prostě děvečka na vše..nástupní plat je tak 9 čistého..zvyšuje se odpracovanými léty ale většinou tak v rozmezí stovek.. premie nečekej.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.2.14 12:13

Samo předčasy zaplacené nejsou, ale někdy tam prostě zůstat musíš aby si stihla práci..jinak tě to zavalí..tvou práci nikdo jiný neudělá, takže pokud jdeš k dr, nebo máš dovolenou, nemoc, tak přijdeš a máš tam kupu spisů které se musí vyřídit..

• Citovat
  • Upravit
356
18.2.14 12:14

@smurfka No, tak to je opravdu malý plat :nevim: To jsi mě celkem šokovala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.2.14 12:17
@lennca píše:
@smurfka No, tak to je opravdu malý plat :nevim: To jsi mě celkem šokovala :(

to je normální na soudě.. :?
více peněz pak mají uřednice na městských uradech, tak se když tak vrhej tam. Jsou tam placeny z jiného rozpočtu ve kterém je více peněz..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.2.14 12:18

Jj VSÚ už má více, ale na to musíš mít justiční akademii vystudovanou..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
18.2.14 12:19

Když člověk narazí na plat, tak už pak práce není tak zajímavá jak zprvu čekal co.. ;)

• Citovat
  • Upravit
356
18.2.14 12:19

@CokeLady Popravdě řečeno jsem u tak zodpovědného povolání čekala víc. Nemyslím nějaké horentní částky, ale alespoň 15 tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
18.2.14 12:21
@smurfka píše:
Když člověk narazí na plat, tak už pak práce není tak zajímavá jak zprvu čekal co.. ;)

To sice není, ale asi i tak to zkusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.2.14 12:22

@lennca
já tam dělala tři roky než jsem šla na rd..a to jsem postoupila ze základního platu asi na 10500,–..za celou dobu jsem si nedovolila onemocnět, nebo jsem chodila do práce nemocná, protože být týden doma a přijít do práce a vidět tu horu spisů co tě tam čeká na vyřízení je psychicky záděr..Dovolenou jsem si užívala první tři dny, pak už jsem myslela na to jak se vrátím a budu muset dělat do večera abych se té hory zbavila..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat