Pradíte???????

163
21.8.06 08:16

Pradíte???????

Ahoj holky, tak už nevím co, tak se obracím o vaši radu. Náš téměř 7-miměsíční klučina mě pěkně trápí se spánkem. S tím,že se budí 2× v noci na UM, jsem už překousla a nelámu to přes koleno, protože hltá tak, že je vidět, že má hlad. Jde o tohle. Večer jde spát kolem 20.h. sám, nemusím ho uspávat, během chvíle usne. Spí tak 3h. tvrdě, většinou se hned obrátí na bříško, tak spí nejraději. Jenomže po těch 3hoďkách se probudí tím, že spí na bříšku hned do polohy pasoucího se koníčka a začne řvát, asi proto, že se nemůže otočit a chce se otočit. Tak naklušu, otočím ho na záda, dám dudlíka, on hned opět na bříško, usne a za 10minut je to zase, probudí, zvedne se na ručky a řve, a já zas… a pořád dokola třeba hodinu, než si vzpomene, že má hlad a pak teprve usne víc, třeba na 2hodky, ale pak se to zase opakuje. Jinak přes den normálně válí sudy, sedí, dokonce se už zkoší popolézat, je to živé dítko. V postýlce ho taky budí to, že hodně cestuje a i když mám mantinel, tak se bouchá do šprušlíček a tím se probudí.Už jsem k.o. a nevím, co s tím mám dělat. V jiné poloze na spátek ho neudržím, hned se přetočí na bříško. Poradííííííteeeee prosím? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
534
21.8.06 08:59

Nezbývá než vydržet… :cry:
zrovna dnešný noc jsme měli takovou krizovku takže jsme s manželem totálně taky k.o.Neporadím jen podpořím,že vtom nejsi sama jen mrkni do starších diskuzí…
Mě docela pomohlo malýho do postele -kojím tak dostal prso žužlal a spal…vtom věku ..teď už to nepomáhá tak utěšuju a doufám,že to brzo přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.8.06 09:03

Povídalku, neporadím :)
se spánkem válčím u obou kluků. U prvného jsem to řešila hodně, pořád jsem hledala, kde je chyba. Žádná nebyla, kolem roku prostě začal v noci najednou spát. U druhého to neřeším vůbec, prostě poté, co se poprvé vzbudí a nakojím (něco před půlnocí) už ho nechávám u sebe v posteli. Nespí tam o nic lépe, ale nemusím 10× v noci vstávat a běhat do pokojíku. Stačí se probudit do polovědomí, pohladit po zádech, zadudlíkovat a zase upadnout do sladkého spánku. oba. Tím tě nechci přesvědčovat, aby sis na:,–(ila vetřelce do postele :D, jen chci podotknout, že sebelepší metody prostě nemusí „účinkovat“ u tvého dítěte a že to nic neznamená. Jednou přijde noc, kdy se zase vyspíš. Držím palce, ať je to brzo.

Makýš a Tygříci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.8.06 09:16

Ahojky kočky,
neporadím, ale chci Vám dodat podporu. My jsme to měli přesně také tak a pak najednou jak malá začala sama běhat, tak se přes den tak unavila, že usíná nejpozději ve 20h a spí celou noc bez probuzení do 7h do rána. Šlo to samo, bez jakýchkoli drastických zásahů, které mi radil i můj dr., zkrátka to chce jen vydržet. Papa Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.8.06 09:56

Ahoj,
my mely ze zacatku problem, kdyz se naucila pretacet na brisko, ze ji to tak bavilo, ze byla jak na perko, ale na brisku neumela spat. Trvalo to asi tyden, kdy jsme s manzelem vstavali kazdych 20 minut a otaceli nase ditko na zada. Pak na zacatku cervence pochopila, ze se da spat na brisku (bylo ji 6m) a vyrazne se to zlepsilo. No a ted se to zase vraci, ze se obcas (treba vcera) probudi na brisku a v rozespalosti nevi co s tim.
Takze jsem ti moc neporadila, jen ze se to muze v kratke dobe samo od sebe vyresit, on si mrnous zase najde neco jineho ;)).

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.8.06 11:06

Ahojky,
Berča nám to dělala taky a chce to jen vydržet. Trvalo to asi 2 týdny, co tohle dělala a pak se naučila se otáčet při spánku sama a dnes usíná jak kdy, někdy na zádech, někdy na bříšku a v noci se už přetáčí sama. Opravdu vydrž, je to součást vývoje, ona ta mimča musí přijít na všechno sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
21.8.06 11:11

Ahoj,

no já tohle zažívala taky sice fakt jen čtrnáct dní. Ale chápu tě. A co takhle dát si postýlku k velké posteli ať nemusíš alespoň vstávat. Viki se naštěstí naučila rychle se otočit zpátky. Prostě chce to vydržet.

A přes den když spí ti to dělá taky? Jestli mu není třeba zima, horko, nebo mu nevadíte vy jak se otáčíte. No jestli není problém i někde jinde.

Ahoj Iva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky