Jen tak si popovídat

44
19.8.06 21:40

Jen tak si popovídat.

Ahojky všem,
jsem tu teprve nová a ráda bych si s někým takto „popovídala“ o všem možném. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
665
19.8.06 21:48

Ahoj Ni-Ki :)

tak tě vítám na emimi, já tu chodím už 3 roky a našla jsem si tu spousty kamarádek i odpovědi na mé otázky.

Máš už mimi nebo jsi těhulka či snažilka? A nemáš třeba ICQ? Můžem zdrbnout i přes něj.

Zatím páčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.8.06 21:52

Ahojky Lois,
už jsem tady několikrát nakukovala, ale vždycky jen tak letecky. :wink:
Jinak já už mám dvě holky - starší má 5let a malá má 7měsíců.
A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
19.8.06 23:41

Ahoj,

také tě vítám na emiminu… My máme zatím jedno dítko - jmenuje se Martínek, má 14 m a 15 dní. Jestli máš ICQ, můžeš podrbat klidně na něm.. Emimino znám od roku 2004, chodila jsem nejdřív na chat a nedávno jsem přišla na to, že jsem se na emimino zaregistrovala až v roce 2005 - no to byla asi doba, než jsem zjistila i jiné kouzlo emimina, než je chat :wink:

Oluska a Martínek

http://tickers.TickerFactory.com/…1bf8/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
20.8.06 07:26

Ahoj NIKI,

když máš mladší holčičku 7 měsíců, nechceš mezi Zimňátka 2005/2006? Jsme tam holky, které rodily listopad 05 až únor 06, tam si určitě popovídáš :-) Děláme i srazíky, takže se některé známe i s dětmi už osobně. Najdeš nás pod Témata - Miminkovské. A pokud budeš mít nějaký konkrétní problém, tak se na něj zeptej tady v tomhle diskusním fóru - určitě dostaneš nějaké odpovědi. Já jsem za emimino hrozně vděčná :D

Ať se ti tu líbí!!

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
20.8.06 19:17

Ni-Ki,

já mám chlapečka Vojtíška, kterému už zítra bude 15 měsíců. Strašně to letí, nedávno se narodil a teď už je ho všude plno :lol: NO a druhé dítko bychom chtěla tak za 2 roky, takže za rok se začnem snažit.

Odkud jsi? A jak se tvé princezny jmenují?

Páá Loisí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.8.06 20:20

Lois
Jo jo, všechno rychle utíká. Taky mi to připadá, že jsem nedávno rodila a byla fakt drsná zima a teď už zase končí léto a malá roste jak z vody.
Holky se jmenují Eliška (starší) a ta malá se jmenuje Janička.
To je fajn, že je Vojtíšek tak živý. Myslím si, že od toho 1roku je to nejkrásnější období - prcek začíná mluvit, chodit… a kolikrát se člověk ani nestačí divit, kde bere tu energii. Já si ještě teď vzpomínám, že Eliška byla a vlastně je raubíř. Někdy provedla něco a já nevěděla, jestli se mám smát nebo ji naplácat na zadeček. :wink:
Takže už teď víte, že chcete druhé, tak to asi holčičku, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.8.06 20:22

Moniko
no, po pravdě už jsem se tam dívala, ale jaksi jsem nepochopila, jak to tam vlastně celé funguje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.8.06 20:38

Ahoj.Já mám taky 8měsíční holčičku a na emiminu jsem asi pul roku.Chodim ráda na cha :P t dobře se tam pokecá a tady na diskuzním foru vyřeším problémy,když maminy poradí 8) .Tak tě tu výtám,ať se ti tu líbí.Mužem si taky psát meily Pavlaa3@seznam.cz nebo na ICQ kdyžtak se ozvy. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
20.8.06 23:10

Ni-ki - my už také plánujem snažení na příští rok, tak abych byla v tom říjnu těhotná :wink: A co to bude, to je mě jedno. Ale jak říkám, bude to holčička :lol:

Oluska a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
21.8.06 14:10

Ni-Ki :)

máš pravdu, mít Vojtika je pro mě něco nepopsatelného, začíná krásně mluvit, chodí a vymýšlí lumpárny, ale i tak je to moje zlatíčko :P Třeba např. nedávno vytáhl lak na nehty a rozbil ho v kuchyni na novém PVC, jak jsem to viděla tak mě málem kleplo, nejprve jsem se smála, ale i tak dostal Vojtik výstražný lupanec na zadek a trošku vyhubováno. Představa, že by snědl střep nebo olízl lak, no nevím … Naštěstí to rozbil a šel za mnou a řekl BÁC a ukazoval do kuchyně, jak jsem ucítila ten smrad, hned mi bylo jasné, že vyšmátral lak nebo odlakovač. Naštěstí to pustilo a nenechalo žádné fleky.

Druhé dítko chceme, takže jsme se s manželem shodli na odstupu 3 let, takže příští konec léta bude ve znamení tuleníčka :P A pokud se zadaří holčička, bude to krásné, ale druhým chlapečkem nepohrdnu! Třeba nám ale vyjde předpověď jedné pověry. Na dovolené jsem byla na prohlídce zámku a sedla jsem si na jednu lavici, když průvodce dovykládal, řekl, že kdo sedí na lavici, kde jsem seděla do roka porodí holčičku. A prý to vychází, tak jsem zvědavá, i když já v to nevěřím :D :D :D Pro holčičku mám vybrané jméno také Eliška, tak se jmenuje i moje babička a je to nejlepší ženská jakou znám :) Tak proto Elik! A pokud to bude kluk, tak by se mi líbil třeba Štěpánek nebo Jakub. Ale to je ještě brzy uvažovat, taky musí souhlasit manžel :)

Jinak tady je můj mail: lucie.cehlarikova@centrum.cz a ICQ: 264915785.

Papa Loisík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.8.06 15:15

Niki,

prostě si tam povídáme o tom, co nového, co jsme zažily, o problémech a radostech s dětmi, propírá se cokoliv, i třeba osobní problémy. Některé holky píší i několikrát denně :) , někdo se ozve čas od času, aby poinformoval, co nového. Když už je komentářů hodně a posunem se hodně „dolů“ v miminkovských tématech, přihodí některá z nás nový deníček na nějaké aktuální téma a o něm, ale i úplně třeba o něčem jiném si pak píšem. Taky máme svoji fotogalerii, kam si posíláme fotky už od těhotnících bříšek :P Je to moc fajn a já i když hodně často pročítám tyhle diskuse, musím se čas od času ozvat i holkám u Zimňátek, s jednou si píšu i častěji soukromé zprávy, sblížily jsme se, i když jsme se zatím ještě neviděly :P
Záleží ale na tobě, co si vybereš, byl to jen takový návrh ode mně, protože máme skoro stejně staré děti - já mám zatím jen jednoho Míšu, ale taky se těším, že co to bude nejdřív možné, rozmnožíme řady :lol:

Míša se včera poprvé postavil v postýlce a teď by chtěl pořád stát - musím ho pořád hlídat. Teď spinká, za což jsem opravdu ráda :D Je hodný, ale už se umí pořádně vzteknout, když mu seberu něco, co není hračka a čím by si mohl ublížit - jenže on je zrovna třeba hrozně zaujatý tou věcí… No to asi znáš :-)

Moc zdraví

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.8.06 15:51

Jo, NIKI, ještě jsem chtěla,

kdyby ses náhodou obávala, že se vetřeš do nějakého „zavedeného“ kolektivu, tak to tak vůbec není - každou chvilku tam přibude někdo nový a je vřele vítán :D

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.8.06 20:41

Ahoj holky,
určitě se vám ještě ozvu, ale byla jsem v nemocnici a dneska mě pustili domů, takže mi ještě nejde moc tady sedět u PC. Snad to bude za pár dnů lepší a pak si ráda zase s vámi pokecám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
25.8.06 00:57

Ni-ki - no já si už říkala, kde vězíš, ale takhle už je to jasný, jen odpočívej, my tu na tebe určitě počkáme. A taky přejeme, ať jsi brzo fit.

Oluska a Martínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí