Pragiola vysazení

3
10.10.24 14:54

Pragiola vysazení

Dobrý den, mám na vás prosbu. Ráno beru 150 mg Pragioly a večer 150 mg Pragioly. Chtěla bych jí vysadit ale s mojí psychiatričkou není o tom řeč. Tím to bych se chtěla zeptat jaký máte zkušenosti s vysazením a po jakým dávkách jste snižovali. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9150
10.10.24 15:07
@Nessaa píše: Více

Ahoj, tak asi psychiatrička má důvod, proč nechce, abys ji vysazovala. Na co ji bereš? Já brala 150-75-150 mg na úzkosti a jako stabilizátor nálady, moc mi nepomáhala a přibrala jsem po ní 20 kg. Domluvila jsem se na vysazení a nebyl problém, ale beru jiné léky. Vysadili jsme ji docela rychle, už nevím ale, jaké dávky. Jinak Pragiola je návyková, tak s vysazováním opatrně a postupně, ale jen když s tím pak bude Dr. souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.10.24 15:21

@Lollitka beru jí jako stabilizátor nálad

přemýšlela jsem, že bych ráno si vzala 75 mg a večer 150 mg příští týden ráno 75 mg a večer 75 mg a další týden jen večer 75 mg
Ale četla jsem články jak po vysazení Pragioly fakt může být zle tak právě nevím zda není tohle zhurta

A právě mi taky nepomáhá jen jsem po ní unavená a nejsem schopna soustředit se v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9150
10.10.24 15:32

Aha a jiný stabilizátor jsi nezkoušela? S čím se léčíš? Já brala právě všechny -Lithium, karbamazepin, valproát, lamotrigin, pregabalin, gabapentin a topiramát. Pokud ti nepomáhá, tak to ještě jednou prober s Dr., sama od sebe bych nevysazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.10.24 17:29

Když to už chceš vysadit, tak tenhle postup je v cajku. Hlavně to ale při další návštěvě psychiatričce řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.10.24 08:49

@Baba děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
11.10.24 12:58
@Baba píše: Více