Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já jsem taky z Řep
Zatím teda jenom těhule, ale protože jsem tu teprve od října, uvítela bych rady a tipy zkušené Řepačky ![]()
Euphorbia píše:
Tak já jsem taky z ŘepZatím teda jenom těhule, ale protože jsem tu teprve od října, uvítela bych rady a tipy zkušené Řepačky
jéé, ty bydlíš v řepákově..;o)…to je fajn, taky bych tam chtěla bydlet(žila jsem tam 16let, takže tam mám spousty známých a kamarádů;o)..navíc super příroda, fajn vzduch-oproti centru…nenávidím sídliště, ale tohle bych brala všemi deseti;o)))…a samospráva-úřad v řepákově mi taky přijde super (hlavně to, že tam vůbec je…a já mám dobrý zkušenosti)..jsou tam hodný sociální pracovnice, a se starostou se tuším dá také mluvit (pokud se něco nezměnilo)..mohla jsem tam před 4lety mít byt-garsonku, ale bohužel jsem to tenkrát prošvihla
..a garsonkou bych si moc nepomohla;o)…
Taky tam máš narozdíl od centra dostupnou školku atak…
Já tam tedy bohužel nebydlím, ale možná budu- v budoucnu- se pokusím získat tam byt (a ty si ho jak sehnala?-můžu li se zeptat,třeba v SZ)..
Ale jinak tam jezdím za mámou-docela často- a jsme ve stejném týdnu těhulenství- tak bychom mohli někdy pokecat- když budeš chtít;o)
pa jana
Ahojky, já jsem maminka z Břevnova. Nestačilo by to?
Bára+Natálka]