Praha – důstojný plat/mzda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Domeček v Praze, ideálně blízko centra? Raději si tu cenu nechci ani představit
chceš ho koupit na hypotéku nebo si ho pronajmout? Příjem 70 tisíc se mi v tomhle případě nejeví jako moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych v budoucnu bydlet v Praze (aktuálně studuji VŠ), kolik bych měla v budoucnu vydělávat, abych zde „slušně“ žila. Slušně se myslí, že nebudu živořit, ale kaviár po kolena a šampaňské z konví nepotřebuji. Každopádně ráda bych domeček, ideálně blízko centra, abych nemusela dojíždět dlouho. Byt úplně nechci… Ano, je jasné, že plat závisí na Vaší kvalifikaci, ale počítám, že v mém oboru budu mít okolo 70 000,– (v čistém). Jiné výdaje než na mne mít nebudu, protože děti mít nemůžu (proto anonym – nedávno zjištěno![]()
). Přítele nechci, takže vše budu táhnout sama. Kolik máte +- Vy, kteří žijete v Praze? Přeci tam nežijí jen manažeři, podnikatelé, ale také normální lidé…
Tady se neptej tady má každý plat kolem 100tis +obří úspory atd
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně koupit, protože bych jinak v důchodu „chcípla“ hlady, když bych musela ještě platit nájem. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Rozhodně koupit, protože bych jinak v důchodu „chcípla“ hlady, když bych musela ještě platit nájem.
No ono je to jedno, stejně nic nenašetříš, když to budeš sypat do hypotéky
. Akorát, že to bude v důchodu tvoje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
No ono je to jedno, stejně nic nenašetříš, když to budeš sypat do hypotéky. Akorát, že to bude v důchodu tvoje
Ano, o to mi jde…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Annabela11
Tak to nebylo myšleno, ale chápu, že domeček je utopie…
kolik tak takový domeček stojí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
kolik tak takový domeček stojí?
Myslím, že tak +- 20 mil…
- Citovat
- Upravit
Domecek záleží na jak dlouho vemes hypo..ale 35tis měsíčně auto 12-15(PHm).takze 70minimum..byt single beru 2kk. a info o neplodnosti je čerstvé. pockej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano, o to mi jde…
jo, to chápu…moje kámoška ale zase řešila, že děti nechce, tak proč bude celý život platit hypotéku, když to pak nebude mít komu odkázat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Myslím, že tak +- 20 mil…
kolik bys musela platit měsíčně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na okraji Prahy pod 10mega za malej polorozpadající se domeček nejdeš. Podle mě sama domeček v Praze fakt ne, pokud bys nebrala měsíčně řádově ve stovkách tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
jo, to chápu…moje kámoška ale zase řešila, že děti nechce, tak proč bude celý život platit hypotéku, když to pak nebude mít komu odkázat
To ano, ale nájmy podléhají ceně trhu, kdežto výše hypotéky nestoupá. Dále je to Váše, pokud budete splácet, tak to i Vaše zůstane. Kdežto Vám majitel neprodlouží smlouvu a pápá. To já odkáži nějaké instituci (př. Akademie věd ČR).
- Citovat
- Upravit
Domeček v centru Prahy? tam snad domečky ani nejsou a postavit ho tam asi těžko
a normální lidé berou 70000???tak to se stěhuju do Prahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych v budoucnu bydlet v Praze (aktuálně studuji VŠ), kolik bych měla v budoucnu vydělávat, abych zde „slušně“ žila. Slušně se myslí, že nebudu živořit, ale kaviár po kolena a šampaňské z konví nepotřebuji. Každopádně ráda bych domeček, ideálně blízko centra, abych nemusela dojíždět dlouho. Byt úplně nechci… Ano, je jasné, že plat závisí na Vaší kvalifikaci, ale počítám, že v mém oboru budu mít okolo 70 000,– (v čistém). Jiné výdaje než na mne mít nebudu, protože děti mít nemůžu (proto anonym – nedávno zjištěno
). Přítele nechci, takže vše budu táhnout sama. Kolik máte +- Vy, kteří žijete v Praze? Přeci tam nežijí jen manažeři, podnikatelé, ale také normální lidé…