Praha Modřany

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4444
14.2.09 20:45

Praha Modřany

ahojky mamulky, nenajde se některá z okolí Modřan????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
oxi
59
14.2.09 23:35

Ahojky,jsem taky z Modran a mam 17-ti mesicniho chlapecka.Bydlim kousek od polikliniky modrany.A ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
22.2.09 21:46
oxi píše:
Ahojky,jsem taky z Modran a mam 17-ti mesicniho chlapecka.Bydlim kousek od polikliniky modrany.A ty? :)

ahojky psala jsem ti SZ, tak nevím jestli dorazilo.....k poliklinice to máme kousek, tak kdybys někdy chtěla dát srazík, tak písni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
20.3.09 12:19

ahojky, jsem taky z Modřan, mám 17ti měsíční holčičku. Ráda se s vámi někdy uvidím. Bydlím na konečné tramvaje - Mladenovova ul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tei
1546
2.4.09 22:44

Ahojky,
my jsme prosím taky z Modřan, kousek od Sofiáku............což je i vlastně kus od polikliniky :wink:

Bydlíme u KC 12......

papapapa
T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.8.09 09:13

Komořany

Ahojte, koukám, že už jsou příspěvky trochu starší, ale zkusím se ještě přidat. Jsem z Komořan, je mi 25let a čekáme prvního špunta. Docela ráda bych někam občas vyrazila a poznala maminky z okolí, takže jestli máte někdo chuť, budu ráda, když se ozvete.

Mj. včera jsem byla s kamarádkou těhulkou v nekuřácké restauraci a kavárně v budově Sue Ryder v Michli (na busu 139 - zast.Michelská) a byly jsme opravdu mile překvapené. Mají tam dětský koutek, příjemné prostředí, milou obsluhu a přijatelné ceny. Porce byly tak akorát „pro dva“ - takže velké a polední menu za 65Kč. A ty pohááááry mňam! :-) Vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
13.8.09 13:56

ahojky Mášo…poslala jsem ti sz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.4.10 19:02

Dobrý den,

Hledám maminky s dětmi, bydlí v Modřanech (u zastávky Poliklinika Modřany) nebo v okolí, a mluví anglicky :-D

Jsem Japonka, můj manžel je Čech a máme syna (2 roky). Jsem na mateřské dovolené a také studuji, tak nemám moc čas. Ale občas jdu (se synem) na procházku nebo do dětských koutek s kamarádky :mrgreen: Mám kamarádky, ale nemluvíme česky.

Chtěla bych České kamarádky s dětmi, mluví česky a anglicky.Pokud máte zájem, napište mi prosím :kytka:

Šťastné Velikonoce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová