Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky mamulky, nenajde se některá z okolí Modřan????
Ahojky,jsem taky z Modran a mam 17-ti mesicniho chlapecka.Bydlim kousek od polikliniky modrany.A ty? ![]()
oxi píše:
Ahojky,jsem taky z Modran a mam 17-ti mesicniho chlapecka.Bydlim kousek od polikliniky modrany.A ty?
ahojky psala jsem ti SZ, tak nevím jestli dorazilo.....k poliklinice to máme kousek, tak kdybys někdy chtěla dát srazík, tak písni…
ahojky, jsem taky z Modřan, mám 17ti měsíční holčičku. Ráda se s vámi někdy uvidím. Bydlím na konečné tramvaje - Mladenovova ul.
Ahojky,
my jsme prosím taky z Modřan, kousek od Sofiáku............což je i vlastně kus od polikliniky ![]()
Bydlíme u KC 12......
papapapa
T.
Ahojte, koukám, že už jsou příspěvky trochu starší, ale zkusím se ještě přidat. Jsem z Komořan, je mi 25let a čekáme prvního špunta. Docela ráda bych někam občas vyrazila a poznala maminky z okolí, takže jestli máte někdo chuť, budu ráda, když se ozvete.
Mj. včera jsem byla s kamarádkou těhulkou v nekuřácké restauraci a kavárně v budově Sue Ryder v Michli (na busu 139 - zast.Michelská) a byly jsme opravdu mile překvapené. Mají tam dětský koutek, příjemné prostředí, milou obsluhu a přijatelné ceny. Porce byly tak akorát „pro dva“ - takže velké a polední menu za 65Kč. A ty pohááááry mňam!
Vřele doporučuji.
Dobrý den,
Hledám maminky s dětmi, bydlí v Modřanech (u zastávky Poliklinika Modřany) nebo v okolí, a mluví anglicky ![]()
Jsem Japonka, můj manžel je Čech a máme syna (2 roky). Jsem na mateřské dovolené a také studuji, tak nemám moc čas. Ale občas jdu (se synem) na procházku nebo do dětských koutek s kamarádky
Mám kamarádky, ale nemluvíme česky.
Chtěla bych České kamarádky s dětmi, mluví česky a anglicky.Pokud máte zájem, napište mi prosím ![]()
Šťastné Velikonoce! ![]()