Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den, jakou byste mi prosím doporučili chůvičku s kamerou? Chtěla jsem Philips Avent, podle recenzí, ale ta cena…taky jsem četla, že u většiny je problém s dobíjením? Jak to vůbec funguje? Díky za rady ![]()
V nejnovějším dTestu zrovna dětské chůvičky testovali. Vyhrál Philips Avent SCD923/26. A tahle skončila na 2. místě:
https://luvion.cz/…3-w-bracket/
Recenze na Amazonu:
My máme TrueLife Nanny cam H32 a jsme spokojení
má kamerku, zvuk přenáší. Kamera musí být na nabíječce (nebo na powerbance), monitor nabiješ a pak normálně používáš bez kabelu.
My jsme měli TrueLife a katastrofa. Kabely se zlamaly, baterka nevydržela skoro nic, ta dětská jednotka se pořád odpojovala, když se připojila tak pipala tak hlasitě, že dítě probrala. Kolikrát sem slyšela dítě řvát a chůvička nic.
Zlatý Avent jen na zvuk.
@AbbySt ja právě přemýšlím, jestli je lepší tahle “klasická”, nebo ta přes Wi-Fi, ale nedokážu si představit, že budu mimčo furt kontrolovat přes telefon..a jaká je ta kamerka? Vidíte hezky vse co potřebujete?
@Maya o píše: Více
Zatím máme vyzkoušeno jen málo, ale vše co jsme potřebovali jsme viděli
je vidět i do obličeje v noci, takže jsme viděli že třeba malý kouká ještě vůbec předtím než začal brečet.
Popravdě nevím, jestli naše jede jen přes wifi nebo lze použít i bez, ale myslím, že lze i bez připojení. Tedy snad ![]()
My máme Sencor a aktuálně jede na druhé dítě. Baterie už sice nic moc, ale my máme ložnice v podkroví, tak u nás běží denně.
S první dcerou baterie vydržela 4 hodiny…
Jinak je za mě super. Kamera je teda na síť, monitor má velký displej, takže super.
Kameru si libovolně pomocí monitoru můžeš otáčet i přibližovat. Zvukový Sencor také ok.
Signál za mě také dostačující. Chytáme ji i v zadu v zahradě…
Jinak aby se kamera spárovala s monitorem, tak musíš vždy použít wifi ne? Nebo existuje i nějaká bez použití wifi?
My mame trulife. jednotka ditete musi byt v elektrine, rodicovska jednotka ne.ale po 2 letech uz tolik baterie nevydrzi. Nechteli jsme chuvicku na wifi, protoze na chalupe wifi nemame. Dosah jakztakz.
Alw urcite jsou lepsi chuvicky.
na dovolene jsme si stahli aplikaci chuvicka-k diteti jsme pouzili stary mobil a my dite videli na svem mobilu.
Máme doma chůvičku od Lionelo BABYLINE a nemůžu si ji vynachválit. Používám jednu rodičovskou jednotku a dvě dětské – jednu u starší dcery a druhou u mladší. Za mě je to naprostý top. V létě, když jdu ještě pracovat na zahradu, mám o obou holkách díky chůvičce perfektní přehled.