Přála bych si nežít

Anonymní
16.10.15 18:35

přála bych si nežit

Je tu také někdo, kdo by občas rád řešil problémy tím, že nechcete už žít?
Bohužel jsou chvíle ( poslední dobou dost často), že toho mám nad hlavu a tohle by bylo řešení. Vím ze si nikdy neublížím, takže je to jen hypotetický. Někdy přemýšlím, ze taková autonehoda by byla ideální. Anonym snad chápete. Jinak prosím raději smazat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1349
16.10.15 18:39
@Anonymní píše:
Bohužel jsou chvíle ( poslední dobou dost často), že toho mám nad hlavu a tohle by bylo řešení. Vím ze si nikdy neublížím, takže je to jen hypotetický. Někdy přemýšlím, ze taková autonehoda by byla ideální. Anonym snad chápete. Jinak prosím raději smazat.

narovinu chapu te taky mam obcas takove situace ja bych chtel zenu zadna me nechce tak mam porad spatne myslenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
16.10.15 18:41

No, měla jsem takové stavy, takové i docela hodně nutkavé, ale už je to pryč. A jsem za to fakt ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.10.15 18:42
@Anonymní píše:

Ano…zdravotní problémy mě párkrát přiměly „přemýšlet“ jestli to má cenu žít v bolesti…??? Morfium a myšlenky na to, že by dcera zůstala sama, mě rychle vrátily zpátky.
Tyto myšlenky chápu právě u nemocí, smrti dítěte nebo vážných finančních potíží…ale vše jde řešit. Bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 18:45

No, když nad tím tak přemýšlím, měla jsem to už v dětství.

• Citovat
  • Upravit
9273
@Anonymní píše:

také mě to občas napadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21044

Nojo, v tom se občas babrá skoro každej. Chce to vzít se pěkně nakrátko u huby a počkat až to přejde.

Léčit se to dá sportem páč tělo nekecá a vyšťavenej člověk nebude mít na podobný blbiny náladu případně opicí, případně obojím :palec:

Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21044
16.10.15 18:46

Jo a vtip k tématu:

Mladá žena, trpící maniodepresivní poruchou se chystá skočit z nuseláku když jde kolem somrák. „Hele když už se chceš zabít, co kdybys mi napřed dala?“ „V žádným případě, táhni pryč vošouste!“
Somrák se otáčí, odchází a mumlá si: „No dobře, dobře, já teda počkám dole.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.10.15 18:48
@KalamityJohn píše:
Jo a vtip k tématu:Mladá žena, trpící maniodepresivní poruchou se chystá skočit z nuseláku když jde kolem somrák. „Hele když už se chceš zabít, co kdybys mi napřed dala?“ „V žádným případě, táhni pryč vošouste!“
Somrák se otáčí, odchází a mumlá si: „No dobře, dobře, já teda počkám dole.“

Fuj… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 18:48

@SIMONA1234 no u mě to zas tak zdravotní problémy nejsou. V podstatě nic není tak hrozný, aby si člověk vzal život a to je ten důvod asi, proč to neudělám a nikdy neudělala. Ale, myšlenka, že by to bylo řešení tu prostě je.

• Citovat
  • Upravit
33315
16.10.15 18:50
@KalamityJohn píše:
Jo a vtip k tématu:Mladá žena, trpící maniodepresivní poruchou se chystá skočit z nuseláku když jde kolem somrák. „Hele když už se chceš zabít, co kdybys mi napřed dala?“ „V žádným případě, táhni pryč vošouste!“
Somrák se otáčí, odchází a mumlá si: „No dobře, dobře, já teda počkám dole.“
Šmarjá chlape. :mrgreen:

Já znám podobný.
Chlap stojí na mostě a už už chce skočit. Najednou za ním běží ženská a volá: „Počkejte, počkejte chvilku.“ Doběhne za ním a dá mu plátěný pytel: „Vemte sebou prosím i koťata.“ :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
16.10.15 18:51
@Anonymní píše:
@SIMONA1234 no u mě to zas tak zdravotní problémy nejsou. V podstatě nic není tak hrozný, aby si člověk vzal život a to je ten důvod asi, proč to neudělám a nikdy neudělala. Ale, myšlenka, že by to bylo řešení tu prostě je.

Vím, že tu každý druhý posílá za psychiatrem apod. Ale mě to třeba pomohlo. A taky mě toho zbavila hodně vážná nemoc, jsem si toho, že dýchám, začala hodně vážit.

Příspěvek upraven 16.10.15 v 18:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.15 18:52

Hele voe, nechceš jít radši na pivo. Pokecáme o leteckých motorech, skouknem nějaký video jak se co dělá na you tube a bude líp. Na smrt je vždycky času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.10.15 18:53
@Anonymní píše:
@SIMONA1234 no u mě to zas tak zdravotní problémy nejsou. V podstatě nic není tak hrozný, aby si člověk vzal život a to je ten důvod asi, proč to neudělám a nikdy neudělala. Ale, myšlenka, že by to bylo řešení tu prostě je.

Myšlenka není hřích… :jazyk: Ber to jako „zadní vrátka“…kdyby nejhůř, můžu „odejít“. Ale to je vše…dnes ti je blbě nebo máš problémy, zítra bude o fous líp…samo třeba i hůř, ale jak se říká, aby ses mohla dostat vzhůru, musíš se odrazit od dna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
16.10.15 18:54
@B4RC3LON4 píše:
narovinu chapu te taky mam obcas takove situace ja bych chtel zenu zadna me nechce tak mam porad spatne myslenky

tak neseď na emiminu a jdi se někde seznámit, já bych chlapa co leze na emimino taky nechtěla… co je na tobě špatného krom emimina? :D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex